Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
genelde herkes kargo harcı 100$lık urun sıparıs edıldıgınde sorun cıkmadıgını soyluyor onun ıcın kiloyuda görünce sormak istedim ama 100$ urun aldıgımız zaamn gnelde otomatik olarak 4lbs yi geçiyor saygılar

sadece $100 değil ağırlığı da ayarlamak gerek...
ama benim bu gelen kargom tam olarak "9.0 lbs/4.1 kg " dı... bi sorun çıkmadı. ama bu hep böyle olacak diye bi kural yok... tedbirli olmakta fayda var... sen yine de abartma...

Gaspari Nutrition SuperPump 250(1.76 lb.)800g
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore 2 lb
Sizeon (2.84 lb.) 1290g

bu urunlerı sıparıs verıcem fıyat olarak 110$ tutuyor kargo harıc vede agırlıkları yaklasık 3 kilo cıvarı sızce uygunmudur ?

Sizeon (2.84 lb.) 1290g

bu urunlerı sıparıs verıcem fıyat olarak 110$ tutuyor kargo harıc vede agırlıkları yaklasık 3 kilo cıvarı sızce uygunmudur ?

koli boyutu büyük ve oldukça dikkat çekerrr %80 riskli

Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.
We will not ship the following product(s) to Turkey:
200-0012 BSN Cell-Mass w/AVPT, Arctic Berry Blast
200-0009 BSN NO-XPLODE w/AVPT, Orange
46-0692 Twinlab Amino Fuel Liquid

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor tam anlayamadım..adam we will not ship the following products diyor...

Siparişini göndermeyeceğiz diyor.Siparişinin ağırlık olarak 4lb nin ve tutar olarakda kargo hariç 145$ın altında olmasını tavsiye ediyorlar.Sanırım ağırlık yüzünden problem oluştu, cell ması yada noxplode u çıkarırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Şimdi dediğin mesaja tekrar baktım hem eksik belirtmişsin hemde alttaki butonu yazmamışsın orada gerekli evrakları hazırlayın yoksa gümrükte kalabilir kalırsada geri ödeme yapmayacağız onaylıyosanız kabul ete basın diyor.alttaki i have read the above... tuşuna basmalısın kabul ettiğine dair.

Sizeon (2.84 lb.) 1290g

bu ürünler geçer de, superpump çabucak bitiyor...2 ayrı sipariş yapmak daha sağlam olabilir..pahalıya gelmiyorsa superpump diğer siparişe de eklenebilir..Ancak ürün "süpper pump" gerçekten..Hiç kilo basmakta zorlanmadan kaslar full hacim alıyor..

Berbes o kutuda likit aminoyu çıkarmassan takılır çünki ağırlık 5 kiloyu bulacak ambalajıyla beraber

Yurtdisindan alinan protein tozuyla havalanindan gecmek?

Selamlar,

Kiz arkadasim Milano'da (Italya) yasiyor. Italyan bir firmadan net ustunden 5kg'lik scitec protein tozu alip kendisine yollattim. Pazar gunu Istanbul'a geldiginden yaninda getirir diye dusundum.

Bugun itibariyle gelmis paket lakin getirmeye cekiniyor kiz. Nedeni ise bildiginiz legen boyundaki yogurt kovasi ile gelmis. Kameradan gosterdi, hakikatten de devasa bir yogurt kabini andiriyor kutu. Gereksiz yere kocaman yapmislar, toz zaten yalnizca yarisini kapliyor.

Kiz arkadasimin getirmeye cekinmesinin sebebi tozu baska bir sey zannetmeleri havalaninda ve laboratuar testi v.s istemeleri. Fatura yollamamis aldigim yer dolayisiyla bundan dolayi da cekiniyor. Ote turlu fatura elde olsa gosterince belki bir yarari olurdu.

Boyuttan oturu valize falan da sigamayacak bir sey. Polis bu ne ac dese icinde 5 kilo cikolata kokulu toz.

Daha once arkadaslarim ABD'den getirmislerdi yanlarinda fakat cantada olunca dikkat cekmiyor sanirim.

Sozun ozu, bu koskoca sey havaalanindan gecmez degil mi? (daha dogrusu Italyanlardan gecmez diyelim, kildirlar). Bir yol onerebiliyor musunuz? Inanin devasa bir kutuya sahip; elde tasinsa direk "che cazzo é ?" (ne ulan bu?) denilecek cinsten.

Kargo ile yollatsam gumrukde keza bu sefer boyuttan dolayi takarlar (optimum whey 4.5kg'nin kutusu gibi optimum boyutta degil, gereksiz derecede buyuk, legen diyim anlayin) hem de fiyati astarindan fazlaya gelir.

Son sans, babasi ordaki tirci arkadaslarindan birine vericek Istanbul'a gelen. Gerci bu son dusuncem.

Ne yapmali etmeli?

Bundan sonra netrition'dan veririm optimum whey 4.5kg siparisimi usps ile getirttiririm 3 haftada. Italya kadar belali olmaz. Bir halletsem su isi.

bu ürünler geçer de, superpump çabucak bitiyor...2 ayrı sipariş yapmak daha sağlam olabilir..pahalıya gelmiyorsa superpump diğer siparişe de eklenebilir..Ancak ürün "süpper pump" gerçekten..Hiç kilo basmakta zorlanmadan kaslar full hacim alıyor..

anladım nitro techi cıkardım garanti geçsin diyede sizeonu mu cıkarsam acaba onun kılosu daha agır boyutunu bılmıyorum yada superpump ve 480gramlık sıze on mu alsam

480 gram sizeon 15 günde biter dostum..bi şii anlamazsın..ama accaip işe yarıyor bunu bil..s.pump ve sizeon boyutları bir karış yüksekliğinde yarım karış genişliğinde plastik kutular...sadece bu ikisi üzmez..

bu ikisi üzmezse yanınada novedex xt soylemeyı planlıyorum onun boyutu sanırım ufak bu ucunu sıparıs versem problem olmaz degıl mı

Az once netrition. com dan siparisi verdir suanda stack uyguluyorum zaten ama yaza hazirlik icin verdir uc parcaya boldum her ay bir parca siparis edersem hem zorlanmadan oderim hemde takilma riski olmaz

Gaspari superpump 250
optimum bcaa 200 tablet
biotest hot-rox

siparisimin ilk parcasi bu toplam 74 dolar tuttu
kargo fedex 35 dolar agirlik olarak cok hafif fiyat olarak ta dusuk bir sorun cikacagini sanmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı