Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
umarım seninkide gelir. ama 30 günden önce umudunu yitirme derim ben air mail için thums: büyük ihtimalle gelicektir. saygılar.. ;)

Hehe,bugün PTT nin dağıtım günü falan mıdır nedir,az önce elime geçti paketim uzun bir yolculuktan sonra.(Amerika'dan Türkiye'ye gelirken Hollanda ve Almanya'yı da gezmiş)

Ancak Creatin'im bu uzun yolculuğu kaldıramamış sanırım topak topak olmuş ona bir çay kaşığı ile girişip yeniden toz haline getirmeyi düşünüyorum...

Creatin ve glutamin getirtmiştim,dedim küçük şeyler olsun belki memur küçük görüp paketi insaflı davranır bende ilk seferden dumur olmam;) Şimdi bu cesaretle gideriz,siparişin teki gümrükte patlar macera da orda biter tahminim kafa_

aldığım urunleri almanyadaki arkadaşım hedıyeymıs gıbı direkt bana gönderecek kargo ile. bu şekilde elime geçermi daha önce denemiş olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi?
kilo sınırı veya 100 € gibi limit varmı bu gönderimlerde de.

arkadaşlar netrition.com dan getirttiğimizde gümrük yani shipping ücreti ne kdr ödüyoruz yani ürünün yüzde kaçı kadar ödüyoruz? bu konuda açık ve net bir bilgi verirseniz en azından burdaki fiyatlarla kıyaslama şansımız olur.ben çalıştığım yerdeki hocamdan alıyorum avrupadan getirttiğini söylüyor.örnek veriyorum:
BSN CELL MASS 2lbs lik olanı 90ytlye veriyor.
BSN TRUEMASS 5lbs lik olanı 140ytlye veriyor.
netrition.com da ise cellmass ın fiyatı 50dolar yani 60ytl.truemass ise 40dolar yani 50ytl.gerçekten çok büyük bi uçurum var eğer gümrük ücreti şu su bu su dahil toplam 2 ürün 150ytl gibi bi fiyata mal oluyorsa öper başıma koyarım:)

shipping kargo ücreti :) gümrük vergisi gibi bir şey değil. siteye girdiğinde ürünü sepetine ekleyip shipping seçeneğine gelidğinde 2 yada 3 farklı kargo seçeneği var fedex en pahalı olanı en çabuk geliyor. kargonun fiyatıda agırlığıa göre değişiyor,saygılar..

teşekkür ederim snakeeyes.76sayfayı nerdeyse okudum ve eevet bende yurtdışından getirtmeyi denemeliyim dedim:)sonuç olarak netrition.com da işlemler sırasında şuna takıldım en sonunda kargo şeklini flnda seçtikten sonra,netirition ıd ve passwordu gir diyor ben öle bi ıd ve password almadım siteye üye olmak zorundayız galiba nerden üye olcam çözemedim siteyi,yardımcı olursan sevinirim...bide kargı fln dahil toplam 216ytl gibi fiyata mal oluo soun yaratır mı?

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]If you have never registered as a Netrition Customer, you will automatically register upon your first order. If you do not yet have an account and have already added items to your shopping cart and you are ready to checkout, [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]click here to checkout.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]If you have never registered as a Netrition Customer, you will automatically register upon your first order. If you do not yet have an account and have already added items to your shopping cart and you are ready to checkout, [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]click here to checkout.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
yardım dedikleri şey bu olsa gerek:)

Rpac,
Ne demek istedigini anlamadim...

Rpac,
Ne demek istedigini anlamadim...
genelde çoğu insan bu konuda yardım etmeye kalksa önreğin ben şuraya gir şurda şu yazı var onun altına tıkla gibi şeyler söylerdim ama sen olabilecek en iyi şekilde kafa bulandırmadan yardım etmişsin.daha iyisi olamaz herhalde diye düşündüm ve bunu klavyeye döktüm.söylemek istediğim buydu.

saol despo kafam iice bulanmıştı yardımların için teşekkür ederim...bu arada edindiğim bir bilgiyi paylaşiim.bir arkadaş hiç 100euro fln sınırlama olmadan 300dolara yakın ürün getirtmiş netrition.com dan içinde vitamin flnda dahil,ups ile getirtmiş.UPS i aramış teşekkür etmek için ordaki yetkililerde şöyle birşey söylemiş; netrition.com dan aşırı sipariş geliyor,güvenilir bir firma olduğu için gümrükte sorun çıkmadığını söylemişler....benim öğrendiğim bu takdir sizlere kalmış...

arkadaşlar netrition firmasindan 2 kere sipariş verdim geldi.şimdi 150 dolarlik bir sipariş verdim.tracking yapiyorum şöyle bir şey yaziyor ISTANBUL,
TR 07/03/2008 1:00 P.M. A CLEARING AGENCY HOLD WAS PLACED ON THE AIRCRAFT CONTAINING YOUR SHIPMENT

fikri olan varmi.

arkadaşlar 5 senedir yurtdişindan ürün getiriyorum.toplam 5 kere getirtdim.
1. bodybuilding.com dan içinde pro hormon stack i vardi.GELDI.(airmail ile 1 ayda)
2. sini netrition.com dan ups ile prohormon vardi icinde ve 2 kg idi GELDI.
en son 5 kg ups ile.
ürünlerin listesini yaziyorum
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]08-0802[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]CytoSport[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Cytomax, Cool Citrus[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4.5 lbs.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$28.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$28.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0519[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Tribulus, 1000mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]90 tablets[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$9.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$9.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]163-0008[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nutrex[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Vitrix[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 Liqui-caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]50-0516[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Champion Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Metabolol II, Orange Smoothie[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2.2 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$21.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$21.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]63-0001[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]AST[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Micronized Creatine[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]525 g[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$16.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$16.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]87-0744[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Prolab[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Glutamine Powder[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300g + 100g[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$18.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$18.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0037[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]T-Shirt, 50/50, Grey[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Medium[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]
tribulis creatine ve glutamine haric diğer ürünleri tr de bulmak imkansiz fakat koliyi ağir yapan ürünlerin yaninda onlar hafif kaldiği icin kargo olarak fiyat avantaji sağliyor.kargo toplam 130 dolar tuttu.şu anda tracking yaptiğimda kargo gümrükte tutulmuş fakat gümrükten geçti.aydin ups şubesine doğru yolda.gördüğünüz gibi tüm ürünlerim geldi.birazda şans sanirim.ürünleri listeledim referans olsun diye.bu arada netrition.com verdiğim gün siparişimi cikardi.

arkadaşlar ben airmail le getirtmeye düşünüorum acaba sorun çıkma ihitmali(gümrüğe takılması) fedex e yada ups e göre daha mı çok?birde 100euro sınırlaması var ya hani aldığım ürünler mi o kdr tutucak yoksa kargo flnda dahil olup toplam çıkan fiyat mı 100euroyu geçmicek?gerçi kimi üye arkdşlar 100euro fln önmli deil dio ve 200euorluk üründe getirtiolar ama ben kargo şirketlerinide aradım sordum onlarda 100euro sınırlamasının olduunu söylüolar şansınızı yüksek tutmak için bu sınırı geçmeyin diolar.gerisi şansa kalmış(fedex ve ups gümrük sorumlusunun cümleleri)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı