Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ben airmail le getirtmeye düşünüorum acaba sorun çıkma ihitmali(gümrüğe takılması) fedex e yada ups e göre daha mı çok?birde 100euro sınırlaması var ya hani aldığım ürünler mi o kdr tutucak yoksa kargo flnda dahil olup toplam çıkan fiyat mı 100euroyu geçmicek?gerçi kimi üye arkdşlar 100euro fln önmli deil dio ve 200euorluk üründe getirtiolar ama ben kargo şirketlerinide aradım sordum onlarda 100euro sınırlamasının olduunu söylüolar şansınızı yüksek tutmak için bu sınırı geçmeyin diolar.gerisi şansa kalmış(fedex ve ups gümrük sorumlusunun cümleleri)
Son 1 ay içinde 2 kez ürün getirttim ve sorun çıkmadı.300 dolarlık ve 135 dolarlıktı siparişlerim.

Geçen hfta 2 adet sipariş verdim 2'si de 100doların biraz altındaydılar ve elime 3 günde ulaştılar. Şu an 3üncü siparişim de yolda 120dolarlık bakalım bu takılacak mı???

Arkadaşlar,
Ben netritiondan 3 kez sipariş verdim. Kargo hariç 200 doların üstüne çıkmadığınız sürece problem yok. Yanlız koliyi hafif ve küçük tutmaya dikkat edin. Protein tozu siparişinde hiç bulunmadım ben. Creatin, amino vs... getirttim hep ve FedEx kullandım. Çünkü airmail o kadar sakat birşey ki sizi evde bulamazsa apartman kapısının önüne atıp gidiyor. FedExle ertesi gün bile elime geçtiği oldu. En fazla 3 gün sürdü. Yalnız bodybuilding ten hiç sipariş vermedim. Oranın kargo ücretleri neredeyse netritionla yarı yarıya fark ediyor. Sizler oradan ne kadar ürün getirdiniz veya sorun yaşadınız mı?

bende evde dursun nasılsa ilerde kullanıcam diye almanyadan gelen kuzenime siparis verdim.Gain Fast ve 2 kutu Optimum Gold. 10lbs lik optimum whey orda 80€ civarına bulunabiliyor. Ayrıca arabayla geldiği icin de her sene istediğim seyleri sorunsuzca getirebiliyor.

http://www.fitmart.de/Proteine/Optimum-Nutrition-100%-Whey-Protein-4712g-257.html

Eğer avrupadan getirtme imkanınız varsa yinede yarı yarıya ucuza geliyor.

nedense herkes netrition.com dan alışveriş yapıyor.. oysa ki bb deki fiyatlar daha makul ve ayriyetten ürünler combo olarak satılıyor ve fiyatlar birkez daha düşmüş oluyor... bb.com ile gümrükte daha fazla sorunmu çıkıyor acaba? çok merak ettim... sonuçta netrition ve bb.com ikiside fedex ile ürünleri göndertiyorlar... fedex ile anlaşmaları farklı olmuş olsa dahi öyle büyük bir fark olabileceğini zannetmiyorum...

Fark şu , bb.com kutunun üstüne kocaman bodybuilding.com yazısıyla logosu koyuyor sanki içindekiler deşifre olsun diye

arkadaşlar bu bodybuilding.com da fedex seçeniğinde paraentez içinde usa state only yazıor ve fedex seçeneğinde bu,ve ship ücreti 6dolar:)sormak istediim şu hangi seçeneği seçicez türkiye için?

snakeeyes teşekkür ettim ve bir sorum daha olcak,netrution.com dan dün 2tane protein tozu sipariş ettim biri 5lbs dieri ise 4lbs olmak üzere bklm gelcek mi...sorum şu:bu siteden malın nerede olduugunu türkiyeye girşi yapıp yapmadıını fln nerden takip edebiliyoruz ''view or track order''die bişi var orayı mı tıklıoruz yada nerden? tam açıklayıc şekilde tarif edebilir msn?bu arada fedexle getirtiorum.

yardım

arkadaşlar 2 gün önce Bodybuilding.com'a sipariş verdim ve bana şu şekilde mesaj geldi :

We have cancelled your order and reported your identifying information to the proper authorities for investigation.
Bodybuilding.com Security

acaba nerede hata yaptım yoksa türkiyeye ban olayımı yaptılar yardımcı olurasanız sevinirim.....

kafa_

snakeeyes teşekkür ettim ve bir sorum daha olcak,netrution.com dan dün 2tane protein tozu sipariş ettim biri 5lbs dieri ise 4lbs olmak üzere bklm gelcek mi...sorum şu:bu siteden malın nerede olduugunu türkiyeye girşi yapıp yapmadıını fln nerden takip edebiliyoruz ''view or track order''die bişi var orayı mı tıklıoruz yada nerden? tam açıklayıc şekilde tarif edebilir msn?bu arada fedexle getirtiorum.

hiç netrition.com dan fedex ile alım yapmadım ama muhtemelen o dediğiniz yerdedir. yada size verilen takip numarası ile www.fedex.com a girerek ürün takip numarasını girerek ürünün nerede olduğunu ve nerelerden geçtiğini görebilrisiniz.

arkadaşlar 2 gün önce Bodybuilding.com'a sipariş verdim ve bana şu şekilde mesaj geldi :

We have cancelled your order and reported your identifying information to the proper authorities for investigation.
Bodybuilding.com Security

acaba nerede hata yaptım yoksa türkiyeye ban olayımı yaptılar yardımcı olurasanız sevinirim.....

zuzu arkadaşımızında söylediği gibi tr ye kredi kartı ile alışverişi iptal ediyorlar. ama ek olarak bir şey söylemek istiyorum,ilk bir ka. alışverişinizden sonra bir mail alırsanız size diyorlarki tamam siz güvenilirsiniz,tr deki diğer karalistedeki insanlara benzemiyorsunuz,biz size güveniyoruz sizde onaylarsanız kredi kartı ile gönderim yapabiliriz diyorlar. tabi önce bir kaç kez westerne 15 $ bayılıyoruz. Saygılar. thums:

bana kredi kartıyla verilmiş ve onaylanmış 1 tane bb.com siparişini söylesene ?

bana kredi kartıyla verilmiş ve onaylanmış 1 tane bb.com siparişini söylesene ?

Kardesim floridada okuyor 2 hafta once BB.com a girdim ve sparis listemi hazırladım gonderi adresinede kardesımın floridaki evinin adresini yazdım ardındanda onaylıyarak kredi kartı numramı girdim hemen msg geldi mailime sparisiniz onaylandı diye icimdeki tek endise kargonun yetismesiydi cunku kardesımın ucagı 5gun sonraydı sparisimin ustunden daha 10dk gecmeden bir mail daha geldi BB.com un securitysinden sparısıniz iptal edildi ve polise haber verildi diye neoldugnu anlamadan yoğun bir mail trafigne girdim ve nedenini sordum bana gonderi adresinin Florida olduğnu fakat benim sparis verdiğim ip nin amerikanın ipsi olmadıgnı soylediler bende Türkiyeden sparis verdigmi fakat ürünlerin Floridaya kardesime gonderilicegnı soyledim bana Western Union kabul ettiklerini ve Türkiyeden kredi kartı kabul etmediklerini soylediler bende bunun üzerine iyi güzel ozaman niye paramı çekiyosunuz kredi kartımdan dedim onlarda 2-3 iş günü içinde paramın iadesini yapıcaklarıni soylediler bende bunun üzerine bunu kabul etmiyeceğimi ve kardeşimin şikayetçi olucagnı soyledim site yönetiminden 2 tane özür maili geldi ve sparisimi onayladılar yetişmezse ürünleri istanbula göndericeklerini bundan sonrada kredi kartımla sparis verebilicegmi belirtiler..

firebird sana bodybuilding com ile mailleştiğim bir bölümün alıntısını göstereceğim ;) bu arada sana msjlarımda gösterdiğim saygıyı banada göstermeni rica ediyorum arkadaşım. neyse saygılar ;)

Hello,

The only way he would have been able to pay us directly with his credit card, is if
he has a long standing relationship with our company where he has paid many times
via Western Union.

Please feel free to contact us again if you have any further questions!

Thank you
Creatine Candy!
Bodybuilding.com
"The Bodybuilding.com Mission: We help our visitors reach their health, fitness and
appearance goals through information, motivation, and supplementation."

nedense herkes netrition.com dan alışveriş yapıyor.. oysa ki bb deki fiyatlar daha makul ve ayriyetten ürünler combo olarak satılıyor ve fiyatlar birkez daha düşmüş oluyor... bb.com ile gümrükte daha fazla sorunmu çıkıyor acaba? çok merak ettim... sonuçta netrition ve bb.com ikiside fedex ile ürünleri göndertiyorlar... fedex ile anlaşmaları farklı olmuş olsa dahi öyle büyük bir fark olabileceğini zannetmiyorum...

bunun nedeni netrition.com un siparişlerini gönderrirken ülkelere göre farklı farklı taşıma ücretleri vermesi ancak bb.com da böyle bi ayrım yok yani onlar bize sipariş gönderirken kargo dan biraz zarar ediyolar.bu başlıktan böyle bi şey okumuştum.

arkadaşlar birşey sorucam
az önce bb.com dan sipariş verdim hydroxycut hard core
ve kredi kartı ile olmuyormu ş :(
hata yaptım
parayı geri ödeyecekler
western union ile oluyormuş sadece :( türkiye ve bazı ülkere
peki netrerion.com dada böylemi aacaba? yoksa netretion.com da kredi kartı paypal fln geçerlimi? teşşekkürler

beycanın bu sorusundan sonra yazılarımı rusça ve çince yazmaya karar verdim belki o zaman anlaşılabilir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı