bodybuilding com dan paypal ile alışveriş yapılıyor Türkiyeden
bb.com da paypal ile de imkansiz arkadaşlar.ben denedim.kesinlikle kabul etmiyorlar.benim paypal hesabim verified olduğu halde kabul etmiyor.illa western union.western ile de komisyon adama cok koyuyor.bodybuilding com dan paypal ile alışveriş yapılıyor Türkiyeden
arkadaşlar birşey sorucam
az önce bb.com dan sipariş verdim hydroxycut hard core
ve kredi kartı ile olmuyormu ş
hata yaptım
parayı geri ödeyecekler
western union ile oluyormuş sadecetürkiye ve bazı ülkere
peki netrerion.com dada böylemi aacaba? yoksa netretion.com da kredi kartı paypal fln geçerlimi? teşşekkürler
Kanadada satılan Muscletech hyroxycut hordecore da degisdik içindeki bazı maddelerin MG leri düşük hiçmi Türkiyede satılan orjinalinden farklı ürün görmedin..Netrition kendine özel malmı yaptırıyor hemde muscle tech hyroxycut hardcorevay beeee
Kanadada satılan Muscletech hyroxycut hordecore da degisdik içindeki bazı maddelerin MG leri düşük hiçmi Türkiyede satılan orjinalinden farklı ürün görmedin..
ben hep paypal ile alışveriş yaptım, ama şimdiki durum nedir bilmiyorum
buda yaptığım alışverişlerden biri
http://imaj.at/44741
gördüğünüz gibi değerlerin çoğu yazmıyor ve buna rağmen netrition ve bb.comda farklı değerleri olan hydroxycut hardcore bulunduğunu iddaa edecekseniz KANIT göstereceksiniz çünki burda yazılanları bakkal veya nalbur değil vücut geliştirmeciler okuyor ve idda ettiğiniz olay gerçekse paramız sokağa atılıyor