Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ok teşşekkür ederim
firebird abi :) ben tüm başlıkları okumadığım için bilmiyordum. o yüzden sordum.
tüm sayfaları okumadım yani :D

teşşekkürler
ozaman netretion dan sipariş veririz bizde :D

ver siparişini sorun olursa özel mesaj at veya burdan sor yardım ederim

arkadaşlar birşey sorucam
az önce bb.com dan sipariş verdim hydroxycut hard core
ve kredi kartı ile olmuyormu ş :(
hata yaptım
parayı geri ödeyecekler
western union ile oluyormuş sadece :( türkiye ve bazı ülkere
peki netrerion.com dada böylemi aacaba? yoksa netretion.com da kredi kartı paypal fln geçerlimi? teşşekkürler

Dostum BB.com daki HYDROXYCUT HARDCORE la Netrerion.com da satılan HYDROXYCUT HARDCORE aynı değil içindekiler azaltılmış versiyonu bunu göz önünde bulundurarak yap alısverişini..

Netrition kendine özel malmı yaptırıyor hemde muscle tech hyroxycut hardcore :) vay beeee

netrition ile bb.com arasında ürün farklı olmaz mail atın adamlara cevabını koyun buraya , her söylenene inanırsak işimiz var

gerçekten de bu aralar takılan siparişlerler ilgili mesajlar gelmiyo.bu bb.com ile netrition arasında bi fark olmaması lazım sonuçta ikiside amerikan firması ürünlerin içeriğini değiştirmeleri gerekmiyo.

Kanadada satılan Muscletech hyroxycut hordecore da degisdik içindeki bazı maddelerin MG leri düşük hiçmi Türkiyede satılan orjinalinden farklı ürün görmedin..

Kanadanın prosedürü de bize benzer olduğu için buraya gönderilen ürünler (Karasan ın tabiriyle:)) kuş haline getirilerek gönderiliyo.yoksa firmalardaki üretimlerin geneli bu şekilde değil.

120 Liquid CapsulesSupplement FactsServing Size3LiquiTech™ CapsulesServings Per Container40Amount Per Serving% Daily ValuePyroxyclene™ Fat Loss Blend912mgGreen Tea Extract(as Camellia Sinensis)(Leaf)†(Standardized For 90% Polyphenold, 75% Catechins, 45% Epigallocatechin Gallate).Caffeine Anhydrous†(Supplying 300mg Of Caffeine).Cissus Quadrangularis Extract†White Willow Extract(as Salix Alba)(Bark)†(Standardized For 25% Salicin).Aspidosperma Quebracho-Blanco Extract(Bark)†(Standardized For 0.3% Alkaloids).Norepidrol™ Intensity Focus Blend171mgDeanol Bitartrate†Xanthinol Nicotinate†Evodia Rutaecarpa Extract(as Tetradium Ruticarpum)(Fruit)†(Standardized For 10% Evodiamine).Inula Racemosa Extract(Root)†(Standardized For 2% Alantolactone).Lasidrate™ Delivery Blend55mgTroxerutin(as Sophora Japonica)†(Standardized For 97% Trihydroxyethylrutoside).Inositol Hexaphosphate†Cnidium Monnieri Extract(Seed)†(Standardized For 20% Osthole).Black Pepper Extract(Piper Nigrum L.)(Fruit)†(Standardized For 95% Piperine).Yohimbacore™ Blend4.5mg†Methyl 17 Alpha-Hydroxy-Yohimban-16 Alpha-Carboxylate Hydrochloride†† Daily Value not establishedOther IngredientsSesame Oil, Gelatin, FD&C Red #3, FD&C Red #40, Caramel Color (May Include Sulfites And Wheat), Silica, Ink (Shellac, Isopropyl Alcohol, Butyl Alcohol, Dehydrated Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Povidone, Titanium Dioxide, FD&C Yellow #5)

Nutrition Facts
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2]71-0098
MuscleTech
Hydroxycut Hardcore
120 liquid caps
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Helvetica, Arial][SIZE=+1]Nutrition Facts[/SIZE][/FONT]
Serving Size: 3 LiquiTech Capsules
Servings Per Container: 40
pixel.gif
Amount
Per Serving[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2]% Daily
Value*
[/SIZE][/FONT]
pixel.gif
pixel.gif
pixel.gif
Pyroxyclene Fat Loss Blend (Green tea extract (as Camella sinensis) (leaf), Standardized for 90% polyphenols, [75% catechins (45% epigallocatechin gallate)] Caffeine anhydrous Supplying 300 mg of caffeine, White willow extract (as Salix alba)(bark), Standardized for 25% salicin, Aspidosperma quebracho-blanco extract (bark), Standardized for 0.3% alkaloids).762 mg
pixel.gif
Norepidrol Intensity Focus Blend Deanol bitartrate, Xanthinol nicotinate, Evodia rutaecarpa extract (as Tetradium ruticarpum) (fruit), Standardized for 10% evodiamine, Inula racesmosa extract (root), Standardized for 2% alantolactone, Codonopsis pilosula extract (root)171 mg
pixel.gif
Lasidrate Delivery Blend Troxerutin (as Sophora japonica), Standardized for 97% trihydroxyethylrutoside, Inositol hexaphosphate, Cnidium monnleri extract (seed), Standardized for 20% osthole, Black pepper extract (as Piper nigrum l.) (fruit), Standardized for 95% piperine55 mg
pixel.gif
Yohimbacore Yohimbine Blend Methyl 17 alpha-hydroxy-yohimban-16alpha-carboxylate hyrochloride4.5 mg

gördüğünüz gibi değerlerin çoğu yazmıyor ve buna rağmen netrition ve bb.comda farklı değerleri olan hydroxycut hardcore bulunduğunu iddaa edecekseniz KANIT göstereceksiniz çünki burda yazılanları bakkal veya nalbur değil vücut geliştirmeciler okuyor ve idda ettiğiniz olay gerçekse paramız sokağa atılıyor

gördüğünüz gibi değerlerin çoğu yazmıyor ve buna rağmen netrition ve bb.comda farklı değerleri olan hydroxycut hardcore bulunduğunu iddaa edecekseniz KANIT göstereceksiniz çünki burda yazılanları bakkal veya nalbur değil vücut geliştirmeciler okuyor ve idda ettiğiniz olay gerçekse paramız sokağa atılıyor

Bak dostum benim BB.com dan bir cıkarım yok benim kardeşim amerikada okuyor baya bir arastırdım bu konuyu burayada bu ürünü alıcaklara yardımcı olmak için yazdım AL SANA KANIT..1)Pyroxyclene™ Fat Loss Blend912mgBB.com da satılan Hydroxycut Hardcore 2)Pyroxyclene™ Fat Loss Blend762mg

Netrition.com da satılan Hydroxycut Hardcore gordüğün gibi arada fark var kardeşim amerikada GNC ye gittigindede mağza görevlisi bu ürünün hafifletilmiş versiyonlarının olduğu belirtmiş..

Buarada bnce paranı sokağa fln atmıyorsun aradaki farkı azmine çalısma isteğinle kaparsın sonuçta bu ürünlerden hiç birimiz MUCİZE beklemiyoruz ama çok takılıyorsan buna Nutrex Lipo 6 nin Liqui caps versiyonunu kullan bence gercektende başarılı bir ürün..

Lorath 150 mg lık bir eksik var ya o anki aceleyle ben bakmadım gözden kaçtı çünki yazılar maddeler harfi harfine aynı ama dipdibe çıkınca görmemişim , Ayrıca yapılan bu olay netritionun terbiyesizliğinden başka birşey değil çünki bu malı böyle satıyosan açıklamakla yükümlüsün ve bugüne kadar kim aldıysa bu şekilde aldı kullandı , bu detay için teşekkürler

Forumda en yeni supplementleri kullanıp etkilerini anlatan bir üyeyim , lipo 6 ve lipo 6x eskiden kullandım etkisinide gördüm ama hydroxycut ve hotrox gibi asla etki etmezler

Ayrıca senden ricam " Naber snakeeyes ne var ne yok" yazarmısın , bakalım onada teşekkür edicekmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı