Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yurt dışından ürün alırken ağır ürünler alınıyorsa yanına türkiyede olmayan hafif ama pahalı ürünler konularak kargonun dokunmaması sağlanabilir..

yoksa tek o.n. whey alırken pahalı olur sizde şahit olmuşsunuz..

ayrıca ağır ürün alacağım derken gümrükçülerin yüzünü güldürmeye değmez..

Yurtdışındaki sitelerdeki fiyatlar iştah kabartıyor ancak,
fiyat sınırlaması nedeniyle zaten fazla ürün alamıyoruz birde üstüne kg sınırlaması var.Türkiyede olmayan bir ürünü getirtmek için iyi bir yöntem olabilir ancak Türkiyede olan ürünleri getirtmek aslında çokta karlı bir iş değil gibi. Birde gümrük stresi var tabi...

Zaten benim gibi sadece antreman sonrası protein tozu ve arada sırada kreatin kullanan biri için gerçekten verimsiz bir seçim.

Benim ricam forumda acaba karlı kombinasyonlar paylasılabilirmi? (mesela ben a b c ürününü aldım şu kadar kar ettim diye). Tabiki ihtiyaclar farklı herkes aynı ürünleri kullanmıyor ama mutlaka benzerlikler olacaktır.

Saygılar...

Yurtdışındaki sitelerdeki fiyatlar iştah kabartıyor ancak,
fiyat sınırlaması nedeniyle zaten fazla ürün alamıyoruz birde üstüne kg sınırlaması var.Türkiyede olmayan bir ürünü getirtmek için iyi bir yöntem olabilir ancak Türkiyede olan ürünleri getirtmek aslında çokta karlı bir iş değil gibi. Birde gümrük stresi var tabi...

Zaten benim gibi sadece antreman sonrası protein tozu ve arada sırada kreatin kullanan biri için gerçekten verimsiz bir seçim.

Benim ricam forumda acaba karlı kombinasyonlar paylasılabilirmi? (mesela ben a b c ürününü aldım şu kadar kar ettim diye). Tabiki ihtiyaclar farklı herkes aynı ürünleri kullanmıyor ama mutlaka benzerlikler olacaktır.

Saygılar...
Ben hiçbir yerde kilo sınırlaması görmedim açıkçası.Bence yurtdışından siparişe biraz güvenmek gerekiyor.Sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok.

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica] The following restrictions may apply to your order.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.

Bu yazı direk Netrition.com dan alışveriş öncesi karşımıza cıkıyor hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz vs. vs 4lbs den kücük 145dolardan az olursa daha kolay geçiyor. Tabiki ben yaptım oldu diyenler olacaktır bende olmaz demiyorum.
[/FONT][/FONT]

bu başlıkta önceki mesajlarda gümrük mevzuatının izin verdiği ağırlık ve fatura bedeli konuşuldu.bakmanızı öneririm..

evet arkadaşlar en sonunda gümrükte takildi.temkinli olmaya devam edin.
3 hafta önce ayni supplementallar ile 5 kg ürünü nutrition.com dan gecirdim.hatta bir kac sayfa öncesini takip ederseniz görürsünüz.

bu hafta gene ayni siparişi gene ayni kargo firmasi ile sipariş verdim.gümrükte takildi.

25.07.2008 10:31 PAKETİ HİÇ BİR ŞEKİLDE KABUL EDİLMİYOR TOPKAPI 25.07.2008 10:30 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE GONDERILDI TOPKAPI 23.07.2008 15:44 YETKI BELGESI GEREKIYOR TOPKAPI 23.07.2008 10:51 GÜMRÜK AMBARINDA TOPKAPI 23.07.2008 10:45 GÜMRÜKTE TOPKAPI 23.07.2008 09:42 FIZIKSEL VARIS OKUNDU TOPKAPI 23.07.2008 06:19 BİLGISİ GELDİ TOPKAPI

ups den 3 kere aradilar.gümrük işlemleri icin faks yolladilar prosödürden.yetki belgesi istiyorlar.yani tarim ve köy işleri bakanliğinda ithalat belgesi.işin kötü tarafi bu siparişi arkadaşa yapmiştim.onada mahcup oldum.5 kere yurt dişi siprasi verdim şimdi ilk kez takildi.gümrük işlemlerinin masrafi 130 dolar.tabi elinizde ithalat belgesi olucak.neyse herkezin bilgisine.temkinli olmakta yarar var.eğer 5 kg koliniz gecerse allahin şansli kulusunuz.

ssregitoss, 130 doları ödeyince alabildinmi koliyi?
10 sayfalik bir fax yolladi ups bana.sadece 130 dolari ödemek ile bitmiyor.paketi cekmek icin içindeki ürünler icin yetki belgesi isteniyor.buda tarim ve köy işleri bakanliğindan aliniyor.yani ithalat belgesi gibi birşey.kim uğraşcak onunla.eğer o belgeyi getirirsen senin adina gümrük işlerini yapiyorlar.130 dolar ek ücret aliyor tabi bunun yaninda bir cok masraf daha var.bu işlemleri 15 gün icinde yapman gerek tabi.neyse kim uğraşcak bununla.mali almazsan gümrükten senin mal millileşiyor. :)

Daha önceki sayfalarda gümrüğe takılan malı çıkarmak için 2 katına yakın bir masrafa girildiği açıklamalarıyla beraber sunuldu , mal takılmıyor artık diyenlere yaşanan bu son olay ders olur umarım

ssregitoss sanada geçmiş olsun , artık air mail ile küçük eşyalar getirmenin zamanı geldi dimi

Daha önce de yazdığım gibi hiçbir şeyin hiçbir zaman garantisi yok.Genelleme yaparsak birkaç siparişte bir ürünlerin takıldığını düşünelim.Örnek olarak buradan optimum whey 10lbs 295ytl gittigidiyorda mesela fakat bb.comdan sipariş verdiğinizde 188ytl.Tek bir üründe bu kadar fiyat farkı var. Türkiyeden sipariş ettiğinizde fazlasıyla para vereceksiniz her seferinde ve biraz düşündüğünüzde size daha pahalıya gelecek yurtdışından siparişiniz arada bir gümrükte takılsa bile.Kısacası bence Türkiyede bu kadar para vermektense dışardan sipariş verip bu tehlikeyi göze almak gerekir.

mrb arkadaslar.Ya ben 21 yaşında 1.77 boy ve 70kiloyum.body e 2 senede 4defa gittim belli aralıklarla 1buçuk ay gittim.size sorum:
"kilo almak istiyorum ve böyle çok şişmekte istemiyorum.çok dogal ve kaslı güzel bir vücut istiyorum.Bana kaliteli bir kilo aldırıcı ürün önerirmsiniz.ve bunu bir ay kullanıp sonra protein tozuna yada amino asit tabletlerine dönüp onlarla devam etsem bir zararı olurmu?tşkkürler

urunu gumrukte takılan aradas bı gıdıp yoklasaymıs. zıra karsındakı kısı ikna etmekte bıtıryor ıs. sonucta oraya gıdıp konusmaktan bırsey cıkmaz bılır kısı gıbı gıdıp adamlara baskı yapılabılır.

arkadaşlar cidden istanbulda yaşasam uğraşirdim belki.ama aydinda yaşiyorum.ups den telefon geldiğinde bana söylenen ufak miktarlarda ürün getirmem ve 100 euro yu gecmemem.zaten 137 dolar ürün bedeli tutmuştu.
ürünlerinde türkiyede muadili varmi bilmiyorum.
metabolol 2 ultimate firmasinin varmi arkadaşlar bu ürünün muadili?meal replacment olarak geciyor.
diğeri ise cytomax enerji tozu.koşucular icin süper birşey.dünyada bir numara.tr de bunun muadili varmi arkadaşlar?

arkadasım bence ugrassan yerıdır. zira urunlerın bedelı 137 dolar dıyorsun zaten 100 € 140 $ gıbı bırsey yapıyor sınırdanda bu sekılde urun cevırılmezkı flan gibilerinden bi git konus deerım tekrar.

Arkadaslar suan Amerikada bulunuyorum ve burdan turkiyeye kendim kullanmak icin cesitli supplementler getirmeyi dusunuyorum.Burdan daha once yurtdisindan supplement getiren arkadaslara turkiyeye girerken gumrukte herhangi bir sorunla karsilasip karsilasmadiklarini sormak istiyorum.Prosedur nasil isleniyor? Kac urun,veya kac kg urun sokma hakkimiz var.Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok minnetar kalirim,simdiden tesekkur ederim.

hatırladığım kadarıyla amerikadan bir valiz dolusu ürün getiren bir arkadaşımız vardı..

abi batista kankam bile ailesinin bavuluna paylastırdıgını soledı :S eger 1 bavul civarı sokabiliosak bunu walla gercekten cok iyi cokta karlı olur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı