Az önce 146 dolarlık bir sipariş listesi hazırladım bb comda. Şimdi yarın bir 100 dolarlık daha sipariş verirsem, ayrı faturalar olduğu için gümrükte ayrı ayrı değelendirilecek ancak kargo üzerinden tek seferde gelmiş gibi fiyat istenecek diyorsun öyle mi?
Sadece westernle havale kabul ediyor.Gümrük her gelen kargonun bilgilerini sisteme giriyor bence aynı anda 2 kargo birden gelirse bu işin ticaretini yaptığnı düşünürler ve büyük ihtimalle kargoya el koyarlar gümrük ayda ne kadar adına kargo geldigne bile bakıyor.. BB.com Türkiyeden kredi kartı kabul etmiyor peki PayPal kabul ediyormu?
Dostum işlem nasıl gerçekleşiyor ve western uniona komisyon filan ödüyormuyuz?Sadece westernle havale kabul ediyor.
Western Unionla ödeme yapılabilen bankalardan birine giderek mavi form alıp o formu dolduracaksın ve de komisyon olarak ne kadar havale olursa olsu 15 dolar ödeyeceksin.Çok kısa bir işlem hemen yapabilirsin.Dostum işlem nasıl gerçekleşiyor ve western uniona komisyon filan ödüyormuyuz?
Western Unionla ödeme yapılabilen bankalardan birine giderek mavi form alıp o formu dolduracaksın ve de komisyon olarak ne kadar havale olursa olsu 15 dolar ödeyeceksin.Çok kısa bir işlem hemen yapabilirsin.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ight=bodybuilding.com+al%FD%FEveri%FE+rehberi
Bu lintke detaylıca anlatılıyor saydam tarafından.turkerstonenin yazısını da oursan rahatça yapabilirsin.
Takılmıyacağını bilsem 2000 dolarlık vericem korkuyorum takılıcak diye kafa_ tekrar teşekkür ederim irtibatı koparmıyalım merakla bekliyorum 550 dolarlık sparişiniAslında çok basit bir olay ama insan bilmediği bir işe kalkışırken her zaman kuşkulu yaklaşıyor acaba yapamaz mıyım edemez miyim gibi.Ben de elimdekiler bitince 550 dolarlık bir sipariş vericem.Şimdiye kadar birşey olmadı ama bu sipariş takılırsa herhalde gece-gündüz gümrük müdürlüğünün önünde yatar kalkarım onları ikna edene kadar satıcı değilim sadece şahsi olarak alıyorum diye.
arkadaşlar sayfalarca yazılar yazılmış,içinde bulunduğumuz vahim durum ortada.forumumuz adına belirli arkadaşlar toplansak bu optimum protein tozu için gerekli ihalat işlemlerinin ptosedürünü yerine getirsek yasal yollarla sokmak için , sonrada istediğimiz kadar bol bol getirsek,vergisinide ödesek.acaba nasıl olur?çaresizlikten başka bir yolda olmalı
Millet çatır çatır 10lbs lik Optimum 100% Whey Proteinleri getirip satıyor uyuz oluyorum çözemedim gitti..kafa_Vergisini ödeyince buradaki fiyatlarla aynı olmazmı:S Şimdi gümrükte iyi bir pozisyonda olan tanıdığım vasıtasıyla bu işi araştıracağım ve yasal yoldan bir yolunu bulacağım. Ancak arkadaşım şehir dışında, 1 ayı bulur ilgilenmem. Ama eğer halledersem direkt yazacağım.
Onuda düşündüm amerikaya gidiş-dönüş uçak bileti yaklaşık 2000ytl gelirken yanında 2 adet bavul getirme hakkın var toplam 46kg en hafif boş bavul nerden baksan 4kg yani 38kg hakkın kalır bir didiş dönüşte 10 tane bile 10lbslik optimum whey getiremezsin kardeşim gelirken 4kg fazlasına 80 dolar extra ödeme yapmış..Bavul ticareti ihtimalini dusundunuz mu?
çözememenin sebebi o kadar ürünleri ship yoluyla getirmeleridir...bodybuilding.com dan geliyor o ürünler yine aynı şekilde, ama gümrükten asla gecmiyor...o yüzden ucuza getirtiyorlar...adamını bilirsen ucuza alırsın, oda senin marifetine kalmış..optimum whey 5 lbs 125 ytl cok kolay alınabilir...yeter ki araştır...Millet çatır çatır 10lbs lik Optimum 100% Whey Proteinleri getirip satıyor uyuz oluyorum çözemedim gitti..kafa_
arkdaşlar ben şimdi bişey sormakj istiyorum ..ebaydan ve BB.comdan alışveriş yapmanın makul derecede avantajlı olduğunu anladm bu yazılanlardan ..sorum şu ki ebaydan alan arıkdaşlar var mı ? ve var ise Bb.comdan ucuzmu yoksa fiyatlarda bi değişme yokmu?.. ayrıca ebadyan düzenli olarak alanlar var ve bize nasıl hangi satıcıdan almamız gerektiğini , gümrükte kalmaması için nasıl bir yol izleyeceğimizi yazalarsa sevinirim..
teşekkürler...