netrition.com gercekten cok genis urun yelpazesine sahip fakat shipping cok pahali...www.vitaminshoppe.com da shipping sabit fiyat sadece 50 dolar ayrica fiyatlarda cok makul bi bakin derim...
buradana alışveriş yapmışmıydın peki ???netrition.com gercekten cok genis urun yelpazesine sahip fakat shipping cok pahali...www.vitaminshoppe.com da shipping sabit fiyat sadece 50 dolar ayrica fiyatlarda cok makul bi bakin derim...
çözememenin sebebi o kadar ürünleri ship yoluyla getirmeleridir...bodybuilding.com dan geliyor o ürünler yine aynı şekilde, ama gümrükten asla gecmiyor...o yüzden ucuza getirtiyorlar...adamını bilirsen ucuza alırsın, oda senin marifetine kalmış..optimum whey 5 lbs 125 ytl cok kolay alınabilir...yeter ki araştır...
e-bay dan 4 kutu animal nitro sipariş etmiştim 6 haziranda.burdak yazıları okuduktan sonra ümidi kesmiştim gümrüğe takılacak die ama yaklaşık bir ay sonra ptt den bir yazı geldi..il sağlık müd. yurda girişinde sakınca yoktur die yazı istediler..eczacı oldugum için bir telefonla hallettim ve ürünlerime kavuştum![]()
ptt'nin işlemleri çok daha kolay gümrüğe göre anladığım kadarıyla..sadece sağlıklı olduğunu ispat etmeniz yetiyor..hatam varsa düzeltin lütfen..
ama gümrüğe takılırsa kargo şirketi bir dert gümrük işlemleri bir dert ve sağlıklı olduğunu ispatlamak bir dert ve konşimento ücreti, gümrük ithalat vergisi gibi yüksek ücretler söz konusu..
yine hatam varsa düzeltin..
zigbog senin yaşadığın veya düşündüğün sıkıntılar nedeni ile bendede zamanında bu turden fikirler oluşmuştu.daha sonra piyasada tanındıkça maliyet fiyatına bu ürünleri edinmeye başladım fakat daha sonra dünya genelinde ürün portföyünü görünce açlığım arttı.açık arttırma sitelerinde ise sahte olmasada son kullanma tarihi ile oynanmış ürünlere rastladım.güvenim tekrar sarsıldı.son evremde ise birkaç satıcı ile tanıştım ve artık kendi seçtiğim marka ve ürünleri 2 hafta içinde yurtdışından getirtiyorum.diğerlerini ise yine yetkili satıcılardan tedarik ediyorum.90ytl'si havaya uçmuş biri olarak şu anki durumum bana göre en garantilisi.
zigbog senin yaşadığın veya düşündüğün sıkıntılar nedeni ile bendede zamanında bu turden fikirler oluşmuştu.daha sonra piyasada tanındıkça maliyet fiyatına bu ürünleri edinmeye başladım fakat daha sonra dünya genelinde ürün portföyünü görünce açlığım arttı.açık arttırma sitelerinde ise sahte olmasada son kullanma tarihi ile oynanmış ürünlere rastladım.güvenim tekrar sarsıldı.son evremde ise birkaç satıcı ile tanıştım ve artık kendi seçtiğim marka ve ürünleri 2 hafta içinde yurtdışından getirtiyorum.diğerlerini ise yine yetkili satıcılardan tedarik ediyorum.90ytl'si havaya uçmuş biri olarak şu anki durumum bana göre en garantilisi.