yumurta protein ihtiyacını karşılamaz çok kalorilidir.

hurkanyy

Üye
benim günlük protein ihtiyacım 130 gr, bir yumurta protein 75 kalori ,bol kolestrollü ve sadece 6 gram protein içeriyo. peki neden yumurta bodybuilding konularında en iyi protein kaynağı olarak geçiyor? günde 21 tane yumurta yiyince ancak protein ihtiyacım karşılanıyo ve hayvan gibide kilo almış olurum..peki neden bu saçma şey protein kaynağı olarak yer alıyo?

21 tane yemenize gerek yok çeşitlendirebilirsiniz. Kolesterolü düşünyorsanız sadece beyazını yiyebilirsiniz. Beyaz kısmında kolesterol yok. Olaya sadece protein gözüyle de bakmayın . yumurtada günlük ihtiyacınızı karşılayacak çok sayıda vitamin de var.

Yumurtadan baska protein mi yok?gunde 2 tam veya 3-4 beyaz kafana gore takil.yumurta onemli cunku %100 sindiriliyor,etlerde bu oran 70-80 degismekte.

Yumurta beyazı ve kırmızı etin aminoasit profili mükemmel olduğundan body dünyasında oldukça ön plandadır. Ancak kırmızı etin kilosu Türkiye'de malum o yüzden napıyoruz yumurtaya abanıyoruz :)[DOUBLEPOST=1421764060][/DOUBLEPOST]Yani çeşitlendirmek gerekirse ; yumurta, lor,balık,tavuk göğsü, hindi göğsü , ton balığı, tam tahıllar vs. vs. çeşitlendirebiliriz.

Bi bitmediniz ya vallahi bıktım bu spor bu ülkede mahvoldu yazık valla küfür etcektim bu başlığa:mad::mad::mad:
Ve hala protein tozunun yumurtadan iyi olduğu söylersin dimi.

Son düzenleme:
benim günlük protein ihtiyacım 130 gr, bir yumurta protein 75 kalori ,bol kolestrollü ve sadece 6 gram protein içeriyo. peki neden yumurta bodybuilding konularında en iyi protein kaynağı olarak geçiyor? günde 21 tane yumurta yiyince ancak protein ihtiyacım karşılanıyo ve hayvan gibide kilo almış olurum..peki neden bu saçma şey protein kaynağı olarak yer alıyo?
hangi salatalık sana günde 21 tane TAM yumurta ye dedi ?
git beyazının besin değerlerini araştır, fitnessçı ve vgciler kaç tam kaç beyaz yiyor onu öğren.Tek protein kaynağı yumurta değildir ayrıca

Back
Yukarı