umut_ozkan50
Üye
yulaf ezmesi+yoğurt+çok az pekmez+kuru üzüm ben hep böyle tüketiyorum tavsiye ederim.
Farkındamısınız bilmem ama yulaf ezmesi lezzetli mi gibi bir soru sorulmamış.Arkadaş nasıl tatlandıra biliriz demiş bizde örnekler vermişiz.Ayrıca her insanın damak tadi farklıdır.Ne zamandan beri damak tadı bağımlılık oldu.tatlı bağımlısı olmuşsunuz içinde tatlı olmadığı zaman tatlar kötü geliyor. yulaf ezmesi gayet güzel ve lezetli birbesin benim için.
tamam onada tatlandırıcı atın. yani protein tozlarının altına bakıyorumçocuk yuvası gibi yok tadı çifte çikolatalıymış yok kurabiyeymiş ocukluğunuzu mu yaşamadınız nedir al sade bir whey sonra yersin tatlandırıcı birtatlı ardından. çocuklargibi tadınından başka bi rşey dönmüyo rsuplementler bölümünde. buda benim yorumum.Farkındamısınız bilmem ama yulaf ezmesi lezzetli mi gibi bir soru sorulmamış.Arkadaş nasıl tatlandıra biliriz demiş bizde örnekler vermişiz.Ayrıca her insanın damak tadi farklıdır.Ne zamandan beri damak tadı bağımlılık oldu.
Öneriler için herkese teşekkürler şuanlık sıcak süt , yulaf ezmesi , içine ufak ufak elma doğruyom 1-2 kaşıkta fındık ezmesi atıyorum öyle yiyorum fena değil ama aklım şu konuya takıldı antremanlardan öncemi yoksa sonramı yenmesi gerek ben sabah kalkar kalkmaz 1 kase akşamda 1 kase yiyorum böyle mi olmalı?
Yulaf yememizin amacı zaten kütle kazanımını kolaylaştırmak yani evet yulafla kilo alınabilir ama sadece yulafa yüklenme bunun yanında tahıllı yiyecekler , protein tozları , ton balığı ve diğer balıklar , tavuk göğsü , yağsız et , meyve tabakları ( özellikle gece acıkınca ideal ) , süzme peynir , lor peyniri , yumurta vs. oranlı kullan bence hepsinden. Ve bu arada sütle yerken kusacak gibi oluyosan bide yoğurtla dene mümkünse ev yoğurduyla dene.Bende tam bu konuda başlık acicaktim burayı buldum iyi oldu: ) sade süt ile yemek benim içinde tam bi eziyet kusma tehlikesi yaşıyorum her seferindebide yulaf kilo almak için kullanilabilirmi gün icinde daha fazla tuketilerek falan yani ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lor
Yulaf
Yogurt
Salam
Pulbiber
Domates
Bu benim tarifim gercekten hosuma gidiyor.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Yulaf yememizin amacı zaten kütle kazanımını kolaylaştırmak yani evet yulafla kilo alınabilir ama sadece yulafa yüklenme bunun yanında tahıllı yiyecekler , protein tozları , ton balığı ve diğer balıklar , tavuk göğsü , yağsız et , meyve tabakları ( özellikle gece acıkınca ideal ) , süzme peynir , lor peyniri , yumurta vs. oranlı kullan bence hepsinden. Ve bu arada sütle yerken kusacak gibi oluyosan bide yoğurtla dene mümkünse ev yoğurduyla dene.