Yulaf ezmesi tadını iyi yapmak için

tatlı bağımlısı olmuşsunuz içinde tatlı olmadığı zaman tatlar kötü geliyor. yulaf ezmesi gayet güzel ve lezetli birbesin benim için.

tatlı bağımlısı olmuşsunuz içinde tatlı olmadığı zaman tatlar kötü geliyor. yulaf ezmesi gayet güzel ve lezetli birbesin benim için.
Farkındamısınız bilmem ama yulaf ezmesi lezzetli mi gibi bir soru sorulmamış.Arkadaş nasıl tatlandıra biliriz demiş bizde örnekler vermişiz.Ayrıca her insanın damak tadi farklıdır.Ne zamandan beri damak tadı bağımlılık oldu.

Farkındamısınız bilmem ama yulaf ezmesi lezzetli mi gibi bir soru sorulmamış.Arkadaş nasıl tatlandıra biliriz demiş bizde örnekler vermişiz.Ayrıca her insanın damak tadi farklıdır.Ne zamandan beri damak tadı bağımlılık oldu.
tamam onada tatlandırıcı atın. yani protein tozlarının altına bakıyorumçocuk yuvası gibi yok tadı çifte çikolatalıymış yok kurabiyeymiş ocukluğunuzu mu yaşamadınız nedir al sade bir whey sonra yersin tatlandırıcı birtatlı ardından. çocuklargibi tadınından başka bi rşey dönmüyo rsuplementler bölümünde. buda benim yorumum.

Meyveliyi bende yiyemiyorum pek ya biraz şekerli falan garip tadı bi ablaklık var gibi. Sade alıp üstüne kuru üzüm koyuyorum ben yoğurtla karıştırıp yiyiyorum gayet iyi oluyor o şekilde deneyebilirsin. Çok güzel olmuyor tadı da tabi yeniyor yani.

Eger yemekte zorlaniyorsan,shaker den gecir,yulaf biraz süt birazda protein tozu shakera at karistir koyu kivamli lezzetli bir nesquickin olucak.

yulaf ezmesi + yoğurt + 1 adet muz en kolayı bu ve bence en iyiside muz yemem dersen sadece yoğurt ve yulaflada yaparsın süte göre tadını kapatıyor ama muz ile kombine edersen her dakika yemek isticeksin.

Öneriler için herkese teşekkürler şuanlık sıcak süt , yulaf ezmesi , içine ufak ufak elma doğruyom 1-2 kaşıkta fındık ezmesi atıyorum öyle yiyorum fena değil ama aklım şu konuya takıldı antremanlardan öncemi yoksa sonramı yenmesi gerek ben sabah kalkar kalkmaz 1 kase akşamda 1 kase yiyorum böyle mi olmalı?

Öneriler için herkese teşekkürler şuanlık sıcak süt , yulaf ezmesi , içine ufak ufak elma doğruyom 1-2 kaşıkta fındık ezmesi atıyorum öyle yiyorum fena değil ama aklım şu konuya takıldı antremanlardan öncemi yoksa sonramı yenmesi gerek ben sabah kalkar kalkmaz 1 kase akşamda 1 kase yiyorum böyle mi olmalı?

Karbo alımına en çok sabah (uykudan sonra saatlerce aç kaldığımızan dolayı) ve antremandan hemen sonraki öğünde (çünkü bayağı bi glikojen harcamış oluyoruz) ihtiyaç duyarız.

Yulafı en iyi ılık sütle ıslattıktan 5-10 dk sonra yemesi makbül ayrıca lor yulaf ve yumurta karışımı ile pankek yapmakta mümkün içine dilediğiniz baharatları karıştırıp yemek dahada güzel ve yenmesi uygun yapıyor ayrıca yulafı yoğurt ve lorla karıştırmakta benim için uygun damak tadı...

Bende tam bu konuda başlık acicaktim burayı buldum iyi oldu: ) sade süt ile yemek benim içinde tam bi eziyet kusma tehlikesi yaşıyorum her seferinde :) bide yulaf kilo almak için kullanilabilirmi gün icinde daha fazla tuketilerek falan yani ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla baba sabah 1.5 bardak yulaf 150 gram lor 1-2 kaşık yoğurt az miktar süt karıştırır yerim her sabah kahvaltım budur zımba gibi oluyorum
alışmışız memlekette hayvanlara çavdar yulaf kepek vermeye baba o zaman da ağzımıza tanesini atardık yabancılık çekmiyor vucut :D:D

Bende tam bu konuda başlık acicaktim burayı buldum iyi oldu: ) sade süt ile yemek benim içinde tam bi eziyet kusma tehlikesi yaşıyorum her seferinde :) bide yulaf kilo almak için kullanilabilirmi gün icinde daha fazla tuketilerek falan yani ?

Yulaf yememizin amacı zaten kütle kazanımını kolaylaştırmak yani evet yulafla kilo alınabilir ama sadece yulafa yüklenme bunun yanında tahıllı yiyecekler , protein tozları , ton balığı ve diğer balıklar , tavuk göğsü , yağsız et , meyve tabakları ( özellikle gece acıkınca ideal ) , süzme peynir , lor peyniri , yumurta vs. oranlı kullan bence hepsinden. Ve bu arada sütle yerken kusacak gibi oluyosan bide yoğurtla dene mümkünse ev yoğurduyla dene.

yulafı bi kaseye koy sonra üstüne su dök..suyun hizası yulafın hızasını geçsin..biraz tarçın ve fıstık ezmesi koy mikrodalgaya at 2 2.5dk 750W..mama gibi oluyor seversin :)

Yulaf yememizin amacı zaten kütle kazanımını kolaylaştırmak yani evet yulafla kilo alınabilir ama sadece yulafa yüklenme bunun yanında tahıllı yiyecekler , protein tozları , ton balığı ve diğer balıklar , tavuk göğsü , yağsız et , meyve tabakları ( özellikle gece acıkınca ideal ) , süzme peynir , lor peyniri , yumurta vs. oranlı kullan bence hepsinden. Ve bu arada sütle yerken kusacak gibi oluyosan bide yoğurtla dene mümkünse ev yoğurduyla dene.

Teşekkürler cevap için bugün muz la denedim tadı fena olmadı :)

Back
Yukarı