Yulafı Sütle Kaynatmak Besin Değerlerini Öldürürmü

Merhaba, yulafı sütle kaynatarak tüketebiliyorum ancak ve tadı sütlaçla aynı oluyor. Ancak besin değerleri kaynama sırasında düşermi , boşamı tüketiyorum merak ettim?

Forumda bir cok kişi düşer demiş , bütün konuları okudum elimden geldigince ama kimse kesin konuşmamış. Bu yüzden konu açma geregi duydum
 
Henüz mikrodalgam yok, alınca öyle yapıcam teşekkürler :) vede yulafı normal tüketemeyen herkese tavsiye ederim. sütle kaynattıktan sonra iki çay kaşığı bal eklerseniz tam bir sütlü tatlı oluyor yulaf :)
 
öyle yemekle hiç uğraşma. blender a koy 100gr yulaf, koy 500ml süt, koy bir muz karıştır iç. hem kolay hem de besin degerlerinde kaybolma yok :)
 
Back
Yukarı