Yorumlarınız için teşekkür ederim.
[
sıcak su ile ıslatıp güzelce yumuşatabilirsin,içinde istediğin meyveden koyabilirsin tatlı olmadan olmuyo
Sağol tarif için, deneyeceğim.
quote="Eresbos, post: 925002, member: 111293"]Yulaf ve lor peynirine ait bin tane konu vardir. Hepsinde tarifler mevcut. Herkes kendine ozel tarif mi isterse vay forumun haline
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/quote]
Eğer aradığımı forumda bulamamışsam yeni konu açarım, baktım foruma uzunca kilo almak istemeyenler için günde ne kadar tüketileceğini görmedim. Bu konu hoşuna gitmediyse cevap yazmazsn olur biter, yazmak zorunda değilsin.
hayatımda yulaf görmedim

ne yedim, ne de nasıl bişey olduğunu biliyorum.. eskiden bi yulaflı bisküvisi vardı, ondan yemiştim..
Benim de ilk olacak, fiyatına göre iyi değerleri olan güzel bir atıştırmalık, özellikle protein tozu kullanmayanlara kesinlikle öneriyorum.
Ben yulafi hic bi zaman aldigim gibi yemiyorum blenderdan geçirin yulafi un gibi olsun oyle olunca her yerde kullanabiliyorsunuz

mesela ben protein shakeimin içine sabah yaptigim yumurtanin içine atiyorum yoğurtla da yiyebilirsiniz oyle hem agiza gelmiyo cok fazla hem de kolay karışıyor deneyin bi kere denemekten zarar gelmez
Blendırım yok maalesef, forumda çok gördüm yapanı da deneme imkanım yok.[DOUBLEPOST=1414620947][/DOUBLEPOST]
Yulaf yıllardan vazgeçmeden ve bıkmadan sevip yediğim sabah öğünümde olan yiyecektir yeme şekline gelirse içine süt (bulk döneminde ) yada su ( definasyon döneminde ) içinde ezilmiş badem ve yaban mersini üzerine tarçın bolca miktarı yiyebilirim bu şekilde gayet güzel oluyor ayrıca kütle alımının ve tok tutma anlamında çok güzel bir yiyecektir afiyet olsun arkadaşlar bu arada süt yerine ev yapımı yoğurttan yapılmış ayranda koyabiliyorum bazen her türlü yeniyor
Yorumun için teşekkür ederim, bulkta süt definasyonda su koymanın sebebi nedir? Bildiğim kadarıyla süt kilo aldıran veya yağ yapan bir içecek değil, zaten tahsis veya yarım yağlı sütle tüketmeyi düşünüyorum.