Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

alakası yok, bol karb al ki kasların hitrat ile dolsun yani su ile kasların iri gözuksun.. 1900 cal ıse her ogun %60 karb %25 proteın %25 yag seklınde al.

2.Öğün: 189 gr tavuk gogus eti, 201 gr kepekli ekmek, salata, 15 gr fındık.

Bu arada kaslar proteinle gelişir onarımı yada gelişimi protein ve aminoasitler yapar karboyu tabikide alsın bir yandan kaslarında onarılması lazım bunun içinde protein şart

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yra6uta5.jpg

Yağım biraz gitti galiba

Antmn sonrası
1 muz
1 ölçek whey
4 glutamın
1 saat sonra
100 gr kepekli makarna cig
125 gr tavuk
2 domates

su azalmıs gibi, hafıften sıx pack sezıyorm kanki. :D

195 gr kepekli ekmek, 8 yumurta beyazı, cok az sarılı hafif baharatlı pul biberli omlet, salata... 8 adet zeytin.

sonuclarınızı takip etmekteyim başından beri inşallah dolgun ve sıx packlı vicudunuz olur :D

ama tek tek yazmışsınız konunuzu sonradan bakan biri olsa 27 28 sayfa diye tek tek bakamaz :D yediklerinizi antremanları tek satırda atsanız daha iyi olurdu

Sabah
5 yumurta
10 adet zeytin
100 gr yulaf üstüne tarcın
Ara
Bol yeşil Cay
Sek kahve
3 adet multıvıtamın
Bugun kardio yapıcam 40 dakıka kardio sonrası
Muz 100 gr lor ve
3 adet gltutamin almayı düşünüyorum
Agırlık olmadıgı günler protein tozu almıyorum vücudu tam alıştırmıyorum

azız işte toplu yazamıyor cok yıyor :D :D

son gunelrde cok ıdrara cıktım dıyemı bılmıyorum tıroıd ılacının etkısımı anlamadım %11,4 yag oranım oldu. baya bi düştü.. kaldı 2.5 hafta. :)

azizhan, kardeşim 5-6 satte bir ye bence glukaghon hormonunu artık yağ yakımıına hazırla, suyu iyice arttır ama yavas yavas, yag yakımı ndurucne suyu arttır gene..

10371888_1407975849488436_7230665435907602413_n.jpg

azizhan, kardeşim 5-6 satte bir ye bence glukaghon hormonunu artık yağ yakımıına hazırla, suyu iyice arttır ama yavas yavas, yag yakımı ndurucne suyu arttır gene..

10371888_1407975849488436_7230665435907602413_n.jpg
p90x sayfasındada paylasmıssn hadi bakalım lazerin 4-5 yağ oranı var bu arada birşey sorcam hani altı forma üstünü sorma diye bi söz vardı benim vücud aynen böyle kiloyu verdim 70 lere indim ama herkez baldırın kocaman diyor gerçektende yağ mevcut 90 kilolu birinin baldırı gibi sizce tam 70 kiloya indigimde diyete devam edip bisikletmi yapayım bisiklet baldırı daha cok calıstırıyorda yoksa kardiyo devam edim vücud kendi yolunumu bulsun

Güzel kardeşim dediğin gibi bisiklet baldırı daha cok geliştirir senin az kg cok tekrar ayak çalışman lazım tek bir gün yap ayak için karınla beraber bol bol sguat ama az kg

Bugun kardio yapmadım
2 ögun
100 gr cig makarna kepekli
200 gr tavuk
2 domates
Ara
40 gr fıstık
4 gltumain

50 gr makarna kepekli
200 gr tavuk
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 domates

dostum ınan cardıo yaptıgın ıcın gıtmıyor.agırlık yap calori acıgı ver gider, ilk neren yağlandıysa ora en son gider genellikle. :)

1.Öğün: 147 gr kepekli ekmek, 2 kucuk kalpli 1 i beyaz 1 i siyah çikolata, yemeseydım sankı nolcaktı yaaa neyse artık :D 140 gr muz, 7 yumurta beyazı, azcık sarsı baharatlı omlet, bol salata, 15 gr zeytin.

2.Öğün: 223 gr kepekli ekmek, 250 gr beyaz makarna, 200 gr yeşil fasulye haşlanmış, salata.

3.Öğün: 150 gr kepekli ekmek, salata, 200 gr tavuk göğüs eti haşlanmış yiyeceğim.

Kalbin büyük bölümü kastır. Kanı ve kandaki oksijenle beraber besinleri damarlar vasıtasıyla vücudumuza ve kaslarımıza taşır. Eğer hemen yorulan bir bünyeniz varsa kalp kaslarınız zayıf demektir. Düzenli kardiyo ile kalp kaslarınızı geliştirirseniz dayanıklılığınız arttığı gibi kaslar güçlendiği için kalp artık daha kapasiteli çalışacaktır. Ve antrenman sırasında kaslara daha fazla besin ve oksijen gitmesini sağlayacaktır. Bu da antrenmanlarınızı daha verimli hale getirecektir.Bunun yanı sıra yağ yakımını da sağlayacaktır. Kardiyo yaparken vücut önce yediğimiz besinleri yani karbonhidratları yakar. 15-20 dakikayı geçen ve 35-40 dk süren kardiyo egzersizlerinde metabolizmanızı hızlandırır, dolayısıyla yağ yakımını da başlatmış olursunuz. Sabah kalktıktan sonra kahvaltıdan önce yapılan kardiyoda hem yağ yakar hem güne dinç bir vücutla başlarsınız. Haftada 4 gün antrenmanınız var ise bunun 1 gününü kardiyoya ayırmanızı tavsiye ederim

sabah 10 kahvaltı
öğle 13.30
2.30 ağırlık haftada 4 kez gidiyorum bacak omuz ayak hepsi ayrı gün ztn
eve geldikden hemen sonra kahve içip 30 dakka dinlenip kardiyo yapıyorum 40 45 50 30 dakka takvime göre insanity warkout kilo ztn 70
ben suanda ztn kiloyu vermiş bulunmaktayım tek derdim baldır kalça
aşşağıda fotoğraf attım bu adamın vucudu fit düz bacakları kaslı benimde vucud fit düz bacaklar büyük Antremanım böyle devam ederek sonuc almıyor gibi geliyor sanki bisiklet ve ayaklara ağırlık girsem dahamı cok hızlı baldır yakarım cikonun dedigi gibi vucud ilk kiloyu aldıgın yeri en son yakar benim ideal kilom ztn 70 kilomda 70 daha kardiyo yaparsam 65 lere inmemde hatalık v.b sıkıntı olmazmı

komik_resim_1296319736.jpg

Ben her gün önermiyorum hafta 1 yada 2 saglık için gelişmeye yardımcı olması için yapılabilir kaç kalori aldın bu gün cikıoo

Son düzenleme:
Back
Yukarı