Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

100 gr lor
10 badem
Yatmadan önce
ZMA alıcam testeron seviyesini artırıyor bu arada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar şimdi marketten cu
dehatu2e.jpg
ktm da,light lor bulamadım ve mecburiyetten light beyaz peynir aldim.geceleri Bundan tuketmemin bi sakincasi var mi??

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 gr yag bu fazla sabah yemeni tavsiye ederim illa yiyicem diyorsan kalorisine bak cok yeme derrim başarılar

Yorumu gördüm ve sn sinde marketlere bakmaya çıktım tekrar,bakalim diğer markalarda yağ oranlari nasıl.aradığım değerler %2 %3 yag ve %1,2 tuz barındıran lor peynirleri

Hala aramaktayim ama bulamadim.bi marrkette bu ürün karşıma çıktı en kötü alayimmi bunu ??

Sabah 07,45
1 ölçek optımun
1 adet sek kahve
09,00
6 yumurta 1 sarısı
50 gr lor peyniri
10 ade zeytin
11.00
100 gr yulaf üstüne tarcın
Yanında yeşil Cay buz gibi

200 gr pirinç 3 böldüm
400 gr tavuğu 3 böldüm
Öğlen
1 porsiyon pilav
1 porsiyon tavuk
1 kase yoğurt
Antmnrı sonra
1 bardak üzüm suyu
1 ölçek whey
4 gltutamin
1 saat sonra
1 porsiyon pilav
1 porsiyon tavuk
1 kase yoğurt

Son ögünümü yedim
1 porsiyon pirinç
1 porsiyon tavuk
1 kase yoğurt
Olarak yemeği kestim saat 10 a kadar bol yeşil Cay ve sek kahve ile bol su kombin edicem 22'00 kadar
22 de loru 10 badem ve ZMA alarak günü kapatıcam

:D aynen bekci abi. :D

Acı Kahve
antrenman: crossfit
1.Öğün: 9 yumurta beyazı mınnacık sarısı, baharatlı omlet, 200 gr kepekli ekmek, salata.

antrenman: halı saha maçı

2.Öğün: 355 gr kepekli ekmek, 1 kepekli bisküvi, 3 muzlu gofret, salata, 250 gr tavuk gogus eti.

ciko sana birşey sorcam 40 gün önce 80 kiloydum hem fitnes hem kardiyo yapıyorum demiştim bugun tartıldım 73 cıktım yavaşmı olmuş hızlımı

bu arada o kepekli ekmek ne öyle :D onu yesem eski kilolarıma giderim p90x sayfasındada paylasmıssın amacını anlamadım ama vardır bi bildiğin :D

tabi vardır bi bildiğim. :) normal deil, ayda 2-4 kılodan fazla yag veremezsin.. cok asıırı kılolu ısen bu 5-7 olur. ama ımkansız gııbı bişe.kasın ıcındekı suyu boşaltmıssındır.

dün yazamadım.

dun 1. öğün: 200 gr kepekli ekmek, 6 yumurta beyazı baharatlı 12 gr kaşarlı omlet, 6 gr zeytin, salata.

2.öğün: 230 gr kepekli ekmek, 200 gr avuk gogus eti, salata.

3.öğün: 15 gr karısık kuruyemis, 130 gr tavuk gogus eti, 200 gr kepekli ekmek, salata.

antrenamn: halı saha maçı

ant sonrası: 12 gr karısık kuruyemis.

Back
Yukarı