Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Valla ben pirinç cok az yiyorum a kepekler makarna yada bulgur mercimek vs

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen de tavuk ta öoralım bozuldu pişirmeden tartım 230 gr do pişirdikten sonra tartım 160 çıktı besin değerindeki kayboldu ne oldu anasını

Sanmıyorum jay culter ölürken tartıyor öle olsa bilgimiz olurdu gene araştır tiribe girmeyelim

senın mı geliyor? hayırlı olsun dostuum..araştırdım herkes pişirilmeden tartıyor.ancak oyle olsaydı ben kalorı acıgı vermezdım ve 1 kılo yagı yakamazdım yakardım ama kas kazandıgım ıcın yag yakardım 1 kilo olamazdı o yakılan yağ.. neyse sanırım haslanınca besın degerı yukselıyor..pısmemıs e baktım besin değeri aynı kalıyor sadece suyu buharlaşıyor o yüzden küçülüyor.yani, 100 gr tavuk göğüsünden 25-30 gr proteın avraa haslanınca aynı kaloyor ama o 100 gr 70 oluyor öyle düşün yani. :D

burda var arkadaslar iyi sohbet etmiş.

400 Gr Tavuk Göğsü Pişince 275 Gr oldu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

aynen kanka, pişmiş hesaba devam. :) haslanmıs 1 gram bile yesem tok tutuyor beni. :D hadi iyi geceler kardeşim, sana ve herkese bol Growht, Leptin Hormonlu geceler. :) yarın cardioda var (halı saha maçı) kalıtelı karb gunu düşük alacağım biraz bol lif yüksek yağ arada böyle iyi. :)

Eyvah kardi yapamadım bugun yarın antremanda sonra yaparım artık sanada ii geceler

Dün off tu 1900 almışım bugun dede 2300 2400 alıcam bakalım
Sabah 1 ölçek whey
1 saat sonra
5 yumurta tek sarı
1 saat sonra
100 gr yulaf
Yarım saat sonra
50 gr gainer

upety3ev.jpg

Önce

vay kanki six packbellı olmaya baslıyor .d yavas yavas olacak..gainerı hıc kullanmadım doğru kullanıyorsan sıkıntı yok. :)

1.Öğün: 40 gr zeytin, 2 tam, 2 beyaz baharatlı omlet, 1 salatalık, 1 kırmızı biber (yarım), 20 gr yer fıstığı, 2 bcaa, 2 beef amino, 4 tablet amino asit karşımından.

Back
Yukarı