Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senın mı geliyor? hayırlı olsun dostuum..araştırdım herkes pişirilmeden tartıyor.ancak oyle olsaydı ben kalorı acıgı vermezdım ve 1 kılo yagı yakamazdım yakardım ama kas kazandıgım ıcın yag yakardım 1 kilo olamazdı o yakılan yağ.. neyse sanırım haslanınca besın degerı yukselıyor..pısmemıs e baktım besin değeri aynı kalıyor sadece suyu buharlaşıyor o yüzden küçülüyor.yani, 100 gr tavuk göğüsünden 25-30 gr proteın avraa haslanınca aynı kaloyor ama o 100 gr 70 oluyor öyle düşün yani.
aynen kanka, pişmiş hesaba devam. haslanmıs 1 gram bile yesem tok tutuyor beni. hadi iyi geceler kardeşim, sana ve herkese bol Growht, Leptin Hormonlu geceler. yarın cardioda var (halı saha maçı) kalıtelı karb gunu düşük alacağım biraz bol lif yüksek yağ arada böyle iyi.
Dün off tu 1900 almışım bugun dede 2300 2400 alıcam bakalım
Sabah 1 ölçek whey
1 saat sonra
5 yumurta tek sarı
1 saat sonra
100 gr yulaf
Yarım saat sonra
50 gr gainer
vay kanki six packbellı olmaya baslıyor .d yavas yavas olacak..gainerı hıc kullanmadım doğru kullanıyorsan sıkıntı yok.
1.Öğün: 40 gr zeytin, 2 tam, 2 beyaz baharatlı omlet, 1 salatalık, 1 kırmızı biber (yarım), 20 gr yer fıstığı, 2 bcaa, 2 beef amino, 4 tablet amino asit karşımından.