Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

İdman günleri çok acıkıyorum yahu. :) Lazarın yemek tabağından aldım siyah motıve etti beni yemeği öyle güzle hazırlıyorum kı yemeye kıyamadım. :)

Antrenman: Sırt, Bacak, Calf.

Antrenman Sonrası: 5 kareli birleşik 12 gr Bitter Çikolata %54 kakaolu.

1.Öğün: 100 gr haşlanmış makarna, 8 yumurta beyazı, marul soğan domates salatası, 1 haşlanmış patates parça parça böldüm, 1 kase tarçınlı yoğurt.

2.Öğün: 100 gr kepekli makarna, 1 kase tarçınlı yoğurt içinde 4 adet parça parça yer fıstığı., 1 kase mercimek çorbası, 170 gr tavuk göğüs eti, salata.

3.Öğün: Türk Kahvesi.

4.Öğün: 5 adet yer fıstığı, 1 dilim tam tahıllı siyah ekmek, 4/3 kase mercimek çorbası, 150 gr makarna, 130 gr tavuk göğüs eti, salata.

5.Öğün: 20 gr Yer fıstığı yiyeceğim. :)

Yarından itibaren, ant günü harıc karboyu dusurup yagı yukseltıcem.. param parça olma zamanı geldı.. son zamanlarda hem kas inşaa etmek ıcın hemde kaçamksız deva metmek ıcın bole yaptım..ancak bundan sonra hormon eksıklıgı hıssetıgım an ki zaten doyma hıssı gıtmıyorsa karb eksıklıgı duyan hormno devrededir, karb alacagım.ama şöle bişede var; 1 kase salatada 15 gr karb var ve bunun 11 gr si lif.. bu kar bana yeter.. her ogun 12 gr sebzeden gelen karb..

haıyr..haftada 1 defa crossfıt yetıyor.. bana gore en ıyı cardıo beslenmedir. :) bosuna nıe kendımı yorayım kı harcadıgın calorı -500 altı al, al sana cardio. :)

Bende öle yapıyorum haftada 1 defa yürüyorum hafif tempo kardio testtesteron hormonunu düşürdüğü yönünde bilgilerde var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kalori açığı kapatmak için kuruyemişten günlük ne kadar alabilirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

istediğin kadar aldıgıntoplam cal a baglı.

evet arkadaslar bugun tartımı hele sukur alabıldı halam gilden. :) salatayı bıle gram gram ayarlıyorum yedıklerımı gram gram hazırlıyorum. :)

haha sağol kardeşim ya ıdare dıyom ben :)[DOUBLEPOST=1397306778][/DOUBLEPOST]400-500 gr tavugu haşladım 350 gr geldi arkadaş, vay be cok az yıyormusum sabahtandır 2030 cal ı tamamlamaya calısıyorum olmuyor patates ıle kepeklı makarnayı beraber yıyorum gunluk 400-450 gr karb alıp kalorını ncogunu karbonhıtrata ayarlıyorum yeye bıtmıyor :) cok az yıyıromusum ben. :D sanırım mıdem çatlıcak ama yağı devreye soktum arttırdım yanı patates yerken yag ustune koyuyorum 1 çay kasıgı zeytin yağı.hem hazmı kolaylastırıyor hem tat veriyor en önemlisi de insülinin hızlı yükselmesini engelleyip, protein sentezzini arttırıyor. :)

Son düzenleme:
Pazartesinden itibaren programım şöyle;

Pazartesi: Göğüs - ABS: Hormonları devreye sokmam lazım ve kasa daha çok besin girmesini sağlamam lazım güçlenmem lazım bu yüzden cardio yerine böyle yapacağım.kasın hipertrofi olması için Göğüs'ü 8 hareketler, abs'yi 3-4 hareketle çalışacağım.

Salı: Omuz: 5 hareketle çalışacağım, drop setle ancak bu drop set, örnek verirsem başlangıç 10 kilo 4 tekrar, 15 kilo 3 tekrar, 20 kilo 1-2 tekrar zorlarsam 4-5 tekrar a çıkaracağım.

Çarşamba: Sırt: 8-9 Hareket yapacağım hatta 10, salonda sırt için hareket aleti az ama hayal gücümle hareket yaratacağımdan şüphem yok.veya barfix'in setini arttıracağım.

Perşembe: Bacak- ABS: Bacaj için 5, ABS içi 4 hareket veya 5 hareket yapacağım ve ağırlıkla çaşlışacağım her zaman ki gibi.

Cuma: Biceps - Triceps - ABS: Biceps için 3, Triceps için 4 Hareket yapacağım, her hareket 2 set olacak eğer EGO'ma yenik düşersem 3-4-5 set bile olabilir. :) ABS içinde 5 hareket 2-3 set veya 4-5 set ağırlıkla olacak.

Cumartesi: Cardio!

Bugün:

1.Öğün: 3 Yumurta beyazı, 1 tam yumurtalı omlet, 1 boy haşlanmış patates, 4/1 Çoban Salatası, 1 dilim kepekli ekmek.

2.Öğün: 200 Gram tavuk göğüs eti, 145 Gram haşlanmış yağsız tuzsuz kepekli makarna, 142 gr çiğ domates çok az maydanoz 1-2 parça soğan, 60 Gram haşlanmış patates.

3.Öğün: 100 Gram haşlanmış kepekli makarna, 70 gram haşlanmış tavuk göğüs eti, 200 Gram haşlanmış patates ve patatesin üzerine 1 çay kaşığı (5gr) zeytin yağı.

4.Öğün: 40 Gram Yer Fıstığı, Şekersiz, Kremasız 2'si 1 arada NesCafe.

5.Öğün: 120 Gram haşlanmış patates, 70 Gram yağsız pilav, 70 gram tacuk göğüs et. (yiyeceğim daha değiştiredebilirim)

Back
Yukarı