Blonde sabah yapıp gun boyu kan şekerini dengede tutuyorum ve hem daha cok besın vucuduma gırıyor.

teşekkür ederim gidişat iyi.
sabah aç karnına türk kahvesi içerim ve bugun kahve ıle yesıl cay karıstırdım hemen ıdrara cıkardı benı bayada terledim ise yarıyor.
Okuduğum üvnerste kitapları lazar, rubjıcehs, tavman vb. modellerin sitesinde dedikleri çok doğru zaten lazar angelov un su yzısınıda kısaca türkçeye çevirip özetleyerek yazmıştım foruma.. su cok onemlı beyler ne kadar içersenız o kadar gelişirsiniz..ant sırası ılık, gun boyu soguk ıcerım.. ve alt karında iyice temizlenmeye başladı gidişat iyi, ve bl su ıctıgım ıcın kabızlıgı yok ettım normalde yarın kaçamak gunum ama yapmayacağım..bu arada bu hafta pilavla geçti, bu onumuzdeki 2 günde kepekli makarna ile geçecek, sadece ant sonrası muz yerm veya evde pılav yerım..
1.Öğün: Türk Kahvesi, 50 Gr yulaf kepeği (15 gr karb, 10-14 gr arası lif var) 4 yumurta beyazı ile karıştırıp ekmek şeklinde krep yaptım, 20-30 gr peynir, 7-8 adet zeytin.Baya tok durdum.
2.Öğün: 250 gr tavuk göğüs eti, önceden domates konservesı vardı ustune doktum fenaydı, bol salata, 120 gr pişmemiş pirinci pişirip yarısını yedım, 3-4 kaşık yoğurt.
3.Öğün: Türk Kahvesi, yeşil çay karşımı, 2.Öğünin aynısı sadece salata yoktu yerine 7-8 yemek kaşığı patates haşlaması ezme.2-3 kaşık yoğurt içinde 3 dilim portakal.
Artık aç değilim, 100 calori açıgım var onuda yogurt yıyerek tamamlarım.Hormonları devreye sokma vakti geldi, artık en az 3 en fazla 4-5 saatte bir yiyorum Glikehon hormonu çıkıp yağ yakması için.Bugün spor yapmadım dinlendim.Hareketler üzerine çalıştım biraz.