Yeniden BB

Selamlar arkadaşlar, yıllar sonra tekrar kendi çapımda bb yapmaya başlıyorum ancak bir kaç sorum var benden daha tecrübeli arkadaşlara,dolayısıyla yönlendirmelerinize ihtiyacım var.
Şimdi kilom fazla,diyorum ki 1-2 hafta kadar sırf günde 2 saat kardiyo yapayım,daha sonra ağırlaklara da girerim,siz ne düşünürsünüz ? Kardiyo 1 saat 1 saatte ağırlık mı çalışmalı ? yoksa dediğim gibi önce iki hafta full kardiyo yapıp vücudu ısındırıp biraz kilo verdirmek mi ? (hardline burner kullanıcam,idman öncesi 3 tane atarım)

Planlamalarım şu şekilde, ya 2 hafta full kardiyo haftada 3-4 gün günde 2 saatten idman öncesi 3 burner alıp kilo vermeye focuslu yapıcam,ya da direk günde 1 saat kardiyo 30 dk idman öncesi 30 dk idman sonrası gene 3 burner,idman öncesi Hardline Vmax protein tozu 1 ölçek,idman sonrası gene 1 ölçek olacak şekilde düşündüm.

İdman programımı da fix başlangıç programı olarak;
Göğüs için;
bench press,
dumble fly
dumble pullover
Kanat için;
Wide grip lat pulldown
cable row(oturarak)
Ense için;
lateral
Biceps için;
curl
hammer curl
concentration curl
Triceps için;
Push dow (makine'de barla beraber)

her biri 3x12 den bir program düşünüyorum. uygunmudur sizce ?

Teşekkür ederim şimdiden herkese yanıtları ve düşünceleri için

Selamlar, gogus calisirkende dolayli olarak triceps calisacagim icin tek hareket yeter gibi geldi, baska eklememi onereceginiz hareket var mi ? Omuz calismayi dusunmuyorum, omzum cikmisti biraz zorlayinca inanilmaz agri yapiyor, belki ufak agirliklar ile yapabilirim. Bacak icinde yazmayi unutmusum ama leg curl ve leg press yaparim diye dusunuyodum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı