Yeni bir makale - Shred with buendia + tecrübelerim

Arkadaşlar foruma faydalı olmak adına bunca senedir yaptığımız işlerin bir dikili ağacı olsun istedim. elimde dünya 3x mr olimpia atletik fizik şampiyonun definasyon döneminde neler yaptığını bütün altın kuralları ve doğru yolları anlattığı bir e-book var bununla birlikte kendimin de yıllardır tecrübe ettiğim ve kesin sonuçlar aldığım yöntemleri harmanlayıp bir e-kitap yayınlamak istiyorum. eğer e-kitap beğenilirse konunun sabitlenmesi ve emeklerimin takdir edilmesi beni mutlu edecektir. kitabı takribi 10-15 güne hazırlamış olurum.

Arkadaşlar foruma faydalı olmak adına bunca senedir yaptığımız işlerin bir dikili ağacı olsun istedim. elimde dünya 3x mr olimpia atletik fizik şampiyonun definasyon döneminde neler yaptığını bütün altın kuralları ve doğru yolları anlattığı bir e-book var bununla birlikte kendimin de yıllardır tecrübe ettiğim ve kesin sonuçlar aldığım yöntemleri harmanlayıp bir e-kitap yayınlamak istiyorum. eğer e-kitap beğenilirse konunun sabitlenmesi ve emeklerimin takdir edilmesi beni mutlu edecektir. kitabı takribi 10-15 güne hazırlamış olurum.
Merakla bekleniyor :)

arkadaşlar bu aralar yarışma telaşı sonrası tatil vs...şimdide biraz youtube kanalı ile uğraşınca kitabın çevirisi ve yorumlanması işi ciddi aksadı...sizlerden özür diliyorum...sanırım bu ay sonuna kadar toparlayıp tanıtımını yaparım....indirilebilir bir linkte hazırlıcam ve kanalımda yayınlıycam

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Çeşitli Makaleler

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı