hocam merhaba bu sıteye yenı katıldım sıtede emegı gecen herkese ve sızın de yardımlarınıza tesekkur ederım
sızden ufak bır yardım ısteyecegım hocam 2 aydır vucut gelıstırmeyle ugrasıyorm boy 185 kg 98 spor salonunda hocam senın vucudun elverıslı cok daha hızlı yaparsın dıyor ben ek takvıyelere baslamak ıstıyorum
hocam benım yag yakıcımı almam gerek
veya benım proteın ve amıno mu kullanmam gerek
ve 2 gundur aklımda olan unıversal steroıl komples mı kullanmam gerk kafam cok karıstı yardımlarınızı beklıyorum
arkadaşlar tarihi geçen bi creatin kullanılmalımıdır?
bu dediğiniz madde hacim yapmak isteyenler için mi ben yeni çalışmaya başladım ama amacım öle çok fazla vücut yapmak deil
Bende yeni başladım,benm sorum şu olcak;ben spor yapmaya evde başladım kendi çapımda bi kaç alet var,kapı barfiksi vs.bi de dumbell seti alıcam yakında herneyse,benm vücudum yağsız ve sıkı bi kas yapım var bu yüzden hiç kilo alamıyorum,ne zayıflıyorum ne kilo alıyorum,acaba enerji desteği alıp spor yapmam kilo almamı sağlar mı?benim amacım kiloyla birlikte biraz kas yapmak,boy 170 kilo son tartıldıgımda 5-6 ay önce 57ydi,ama bu ara biraz göbek oldu gibime geliyo ama böyle kilo almak istemiyorum,vücut incecik ama göbek yağlı,çok kötü bi gidişata gidiyo eğer spor yapmazsam,siz ne önerirsiniz acaba,uzun zamandır forumu takip ediyorum kendimce kafamda bişeyler oluştu,ama yine de ek tavsiyeleriniz bekliyorum,teşekkürlermerhabalar ilk önce ben aranıza yeni katıldımm spora başlamak içi karar aldım ahım şahım bişiler istemiorum bu konuda abi diyeceğim birilerini arıyorumm öncelikle nerden başlamam lazım ne yapmam lazım ne yiyip ne içmem lazım ilaç olarak neler kullanmam lazım bi problem var yalnız hocam ekipmanım vsrem yok nelere ihtiyacm var bana yardımsı olursanız sevinirim gerekirse özelden de konuşabiliriz HELP ME!!!