Yeni başlayanlarda Supplement (protein,aminoasit vs) kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ben bu spora baslıyalı 6 ay oldu ilk uc ay kardio agırlıklı program yaptım son uc ay ise kas gelişterme ile ilgili programda calıstım salondaki hocam bana creatin tozu ve amino asit önerdi . Önerdigi markayı arastırdım ve arastıırdıktan sonra almamaya karar verdim muscletech cell tech almayı dusunuyorum creatin yerine amino asit için optimum superior amino 2222 dusunyorum sizce dogru secimler yapmısmıyım son olarak protein tozu hocanın bana önermemesinin sebebi sizce ne olabilir alsam daha hızlı gelişmek için parayı çöpe mi atmıs olurum

arkadaslar ben bu spora baslıyalı 6 ay oldu ilk uc ay kardio agırlıklı program yaptım son uc ay ise kas gelişterme ile ilgili programda calıstım salondaki hocam bana creatin tozu ve amino asit önerdi . Önerdigi markayı arastırdım ve arastıırdıktan sonra almamaya karar verdim muscletech cell tech almayı dusunuyorum creatin yerine amino asit için optimum superior amino 2222 dusunyorum sizce dogru secimler yapmısmıyım son olarak protein tozu hocanın bana önermemesinin sebebi sizce ne olabilir alsam daha hızlı gelişmek için parayı çöpe mi atmıs olurum

doğru supplement seçtikten sonra paran boşa gitmez tabiki de fakat protein tozununun kullanım amacını iyi benimsemek gerekir protein tozu olmazsa olmaz değildir ve bütün protein ihtiyacını onunla karşılaman da söz konusu değildir eğer protein ihtiyacını yiyeceklerle karşılayamıyosan destek için alabilirsin...
günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan amino alman daha mantıklı ama karşılayamıyosan protein tozuna öncelik vermeni öneririm...

doğru supplement seçtikten sonra paran boşa gitmez tabiki de fakat protein tozununun kullanım amacını iyi benimsemek gerekir protein tozu olmazsa olmaz değildir ve bütün protein ihtiyacını onunla karşılaman da söz konusu değildir eğer protein ihtiyacını yiyeceklerle karşılayamıyosan destek için alabilirsin...
günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan amino alman daha mantıklı ama karşılayamıyosan protein tozuna öncelik vermeni öneririm...

peki söle bi supplement kombinasyonu yapsam optimum superior amino 2222 amino asit muscletech nitrotech protein tozu muscletech celltech creatin sence dogru markalardan mı secmiş olurum bunlara ek olarak

peki söle bi supplement kombinasyonu yapsam optimum superior amino 2222 amino asit muscletech nitrotech protein tozu muscletech celltech creatin sence dogru markalardan mı secmiş olurum bunlara ek olarak

seçtiğin markalar supplement sektöründe öncü markalar fakat ben kullanmadım kullanan birisi daha sağlıklı yorum yapabilir...

adaptasyon dönemini geride bıraktım artık amino asit kullanmayı düşünüyorum...Bu konuya burada girmem ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlarım Biotech Amino ST 2300 almamı önerdiler...Bu ürünü kullanan yada daha kapsamlı bilgi sahibi olanlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.

şimdi bir sorum olacak
hani ilk başlayanlarda gelişim daha hızlı oluyor peki biz bunu creatine ve no ürünleriyle desteklesek yani hem sağlam diyet hem sağlam çalışma hem sağlam supplement olayına girişsek gelişim normal başlangıca göre daha hızlı olmaz mı ?

şimdi bir sorum olacak
hani ilk başlayanlarda gelişim daha hızlı oluyor peki biz bunu creatine ve no ürünleriyle desteklesek yani hem sağlam diyet hem sağlam çalışma hem sağlam supplement olayına girişsek gelişim normal başlangıca göre daha hızlı olmaz mı ?

vücut gelişime ayak uydurmadan metabolizma hızı gelişime göre kendini ayarlamadan önce supplement alımı önerilmez...vücuttaki büyüme hızıyla derinin esneme hızı vu bunun gibi şeyler en ince ayrıntısına kadar önemlidir hormon gibi steroid gibi şeyler kullananlarda görürsünüz ya derileri bi anda aşırı gelişimden çatlamıştır ya da aşırı yüklenmeden dolayı lifleri kopmuştur...tabi supplementler bu tarz ürünler gibi değildir fakat yine de öncelikle bi alt yapı oluşturun...

ne demiş atalarımız ' hızlı koşan atın..... ' hyper_

merhabalar bnm body de 1.ayım ama 1.5sene once 7ay yaptım sız 3ay sonra yavas yavas vucut alısınca suplementlere baslayacıgımızı yazdınız programım salı per cumartesı gunlerı sızlere sorum elımde whey proteın tozu amınoasıt ve bca var
proteıon tozunu:antermanlar varken gunde ıkı olcek antreman yokken bır olcek
amınoasıt haplarını:sadece antremanlarda 3antremandan once 1antremandan sonra(yenı baslayanlar ıcın yeterlı dedı hoca)
bca:antremandan sonra 2tane olmak uzere kullanmak ıstıyorum sızce nasıl bı karısım yapmalıyım?

merhabalar bnm body de 1.ayım ama 1.5sene once 7ay yaptım sız 3ay sonra yavas yavas vucut alısınca suplementlere baslayacıgımızı yazdınız programım salı per cumartesı gunlerı sızlere sorum elımde whey proteın tozu amınoasıt ve bca var
amınoasıt haplarını:sadece antremanlarda 3antremandan once 1antremandan sonra(yenı baslayanlar ıcın yeterlı dedı hoca)
bca:antremandan sonra 2tane olmak uzere kullanmak ıstıyorum sızce nasıl bı karısım yapmalıyım?
Sen zaten hocanın da eşliğinde nasıl kullanman gerektiğini kafanda belirlemişsin, ne karışımından bahsediyorsun anlayamadım?

Eğerki sorun şuysa;
Antremandan 45 dakika sonra ve önce alabilirsin.

Sen zaten hocanın da eşliğinde nasıl kullanman gerektiğini kafanda belirlemişsin, ne karışımından bahsediyorsun anlayamadım?

Eğerki sorun şuysa;

Antremandan 45 dakika sonra ve önce alabilirsin.

yanı asıl sormak ıstedıgım hocamda baslıkta belırttıgı gıbı ılk 3ay suplement kullanılmamaıs yenı baslayanlar ıcın ama ben bu spora 1.5yıl once 7aydır cok duzenlı yaptım ve azda olsa alt yaım var bu 3.haftama gırdım bun yazdıklarımı kullanayımmı yoksa 3.ayımı beleyım(demek ıstedıgım buydu tam anlatamamısım ozur dılerım)

yanı asıl sormak ıstedıgım hocamda baslıkta belırttıgı gıbı ılk 3ay suplement kullanılmamaıs yenı baslayanlar ıcın ama ben bu spora 1.5yıl once 7aydır cok duzenlı yaptım ve azda olsa alt yaım var bu 3.haftama gırdım bun yazdıklarımı kullanayımmı yoksa 3.ayımı beleyım(demek ıstedıgım buydu tam anlatamamısım ozur dılerım)
Buna kendin karar verebilirsin fakat yerinde olsa idim 3 aylık dönemden sonra supplement kullanımına başlardım çünkü verilen ara 1.5 sene gibi uzun bir süre.

Alt yapısı olanların bu kurala uymasına gerek yok dediği kişi ise bir spor akademisi okuyan arkadaşımızdı, o sürekli sporun içinde olan bir kişi.

En iyi Weight Gainer hangisi ? Konunun dışında bir soru oldu ama herhangi bir tane kullanıp memnun kalan arkadaşlar varmı ?

merhaba arkadaslar.ben bu spora yaklasık 6 ay kadar once basladım 3.ayda yurd dısına gittigim için 1 ay ara vermek zounda kaldım ve 2 aydır yıne devam edıyorum yas 17 kilo 97 boy 1.97 ilk basladıgımda kilom 110 du artık suplement kullanımına baslama istiyorum arastırmalarım dogrultusunda protein tozu kullanmamın dogru olacagını gozlemledım bu dogrumudur hangı protein tozunu kullanmalıyım simdiden teşekkürler..

flexor hocam yardımınız için cok teşekkür ederim,fakat gonderdıgınız lınkte bi sorun var sanırım calısmıyor bide bcaa yı duymustum ama vekarnitin dediğiniz olay nedir? tekrar teşekkürler..

Merhabalar hocam ben bu siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. diyeceğim ben bu spora daha 1 hafta önce başladım ve boyum 175 kilom 93 ne kadar süre sonra supplementler den kullanmaya başlamalıyım? Şimdiden teşekkürler...

ben yeni başladım bende kilo sorunu yok ve yaptıgım haraketlerin hepsinin etkisini görüyorum protein lazım gibi çünkü evde protein fazla yemek yapılmıyor ve okula 7 de gidip 6 da dönüyorum bu saatlerda en fazla 1 simit yada patatesli yiyebilirim. Universal Nutrition - Amino 3001 kullanım mi ?

hocam bende başlayalı birbucuk ay olcak nerdeyse ve ilk ay temel prgramları hergun yapmıstım ve şimdi amino asit aldım tabi şimdi 1gun çalısıp bir gun dinleniyorum tavsiyelenizi bekliyorum ..

Back
Yukarı