merhaba arkadaşlar . 17 yaşındayım 1.80 boy 72 kg yim. Mezo vücut tipi özelliklerini tam anlamıyla taşıyorum . Fit vücudum var yağ kaplasa dahi kasları
VG ye Başladım hedefim fit olmak hard degil yani mankenler gibi ( jeff seid ) gibi...
2 hafta oldu başlayalı öğrenciyim ve haliyle düzgün beslenemiyorum bu yüzden whey aldım . 2 ölçek alıyorum . Sorunum sadece programımla ilgili . Hocama pek güvenmiyorum açıkcası bende ne yapacagımı bilmiyorum kendime programmı bulmalıyım yoksa verdiği programa devammı edeyim bilememdim ama cok sabırsızım 3 - 4 aya kadar kasların kendini göstermesini istiyorum . Haftada 5 gün gidiyorum . Programım :
- Gögüs / biceps ( pazartesi )
Bench press 4x 8
İnc. Bench press 4x8
Butterfly 4x8
Plower 3x10
barbell curl 4x8
seated dumbell curl 4x8
dizde oturarak dumbell ( ismini unuttum ) 4x8
Machine 3x10
Sırt / Triseps ( Salı )
Enseye çekiş 4x8
Öne çekiş 4x8
Karna çekiş 4x8
makara aşağı itiş 4x8
Bar alna 4x8
Halter ters pazu 4x8
Omuz / bacak ( Çarsamba )
yanlara açma 4x8
ayakta öne kaldırma 4x8
makine 4x8

2 hafta oldu başlayalı öğrenciyim ve haliyle düzgün beslenemiyorum bu yüzden whey aldım . 2 ölçek alıyorum . Sorunum sadece programımla ilgili . Hocama pek güvenmiyorum açıkcası bende ne yapacagımı bilmiyorum kendime programmı bulmalıyım yoksa verdiği programa devammı edeyim bilememdim ama cok sabırsızım 3 - 4 aya kadar kasların kendini göstermesini istiyorum . Haftada 5 gün gidiyorum . Programım :
- Gögüs / biceps ( pazartesi )
Bench press 4x 8
İnc. Bench press 4x8
Butterfly 4x8
Plower 3x10
barbell curl 4x8
seated dumbell curl 4x8
dizde oturarak dumbell ( ismini unuttum ) 4x8
Machine 3x10
Sırt / Triseps ( Salı )
Enseye çekiş 4x8
Öne çekiş 4x8