Kupa As
Üye
Arkadaşlar ben bugün bulunduğum ilçedeki salonları gezdim aklımda bir yer vardı spor komplexi havuzu felan var oraya baktım bugün sadece koşu bandı ve bisiklet var orada birde omuz çalıştırmak için 2 alet var, ağırlıklar,dumbeller bench press masaları vs hiçbiri yok, birde evimin karşısında bir spor salonu var oradada sadece ağırlıklar var koşu bandı bisiklet yok, ağırlıklardada eksikleri var ama daha iyi bir yer yok, nasıl yapsam bilemedim şimdilik aklıma şöyle bişey geldi ama nasıl olur sizce ;Spor komplexine yazılırsam belirli bir ücrete 16 giriş hakkım olacak ve 1 ayda bitirmek zorunda değilim, evimin karşısındaki spor salonunada yazılırım diyorum haftanın 3 günü ağırlık çalışıp haftanın 1 günüde spor komplexinde sıkı bir cardio yapsam nasıl olur sizce veya başka türlü nasıl yapabilirim göbek basen ve göğüs bölgemde yağlar çok bunları eritebilmem için cardio şart, sadece 1 yere gitmem cardio yok diğerine gitsem ağırlık yok, nasıl yönlendire bilirsiniz beni bir fikir verebilirmisiniz.