MehmetAliOzdemir
Üye
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım evde tek başıma kalıyorum beslenme problemim var. 1,69 boyundayım tok karın ile 75 kg'ım.yaklaşık body'e başlıyalı 3 ay oldu 2 arkadaş yapıyoruz gayet motivasyonumuz yerinde çok iyi çalışıyoruz. fakat ben karın ve gögüs bölgemdeki yağlanmadan şikayetçiyim. kardiyo yapmıyorum malesef. salon programımız şu şekilde 3 gün gidiyoruz 1 gün dinlenme şeklinde. Evde tek kalmamdan ve öğrenci olmamdan dolayı beslenmedede problem çekiyorum.Siz bilgili,değerli abilerim bana ne yapmamı önerirsiniz. kardiyoya zaman kalmıyor bende evde yapmayı düşünüyorum neler önerirsiniz neler önermessiniz kesinlikle abur cuburlardan çikolata,cips,kola vs kullanmıyorum. yardımlarınızı bekliyorum değer verip okuyan bütün abi,kardeşlerime teşekkür ederim.gelen yardımlar dolayısıyla burdan sonuçlarımı yazcam sorun çeken kardeşlerim için saygılar sevgiler
edit: yağ yakıcı kullanmalımıyım? salonumuzda ki ant. çok ilgisiz kendi keyfine bakıyor milletten para koparmaya çalışıyor.bi abimizde kardiyo yapmadan yağ yakıcının işe yaramıyacağını söyledi sizcede böylemi şimdiden teşekkürler tekrar
edit: yağ yakıcı kullanmalımıyım? salonumuzda ki ant. çok ilgisiz kendi keyfine bakıyor milletten para koparmaya çalışıyor.bi abimizde kardiyo yapmadan yağ yakıcının işe yaramıyacağını söyledi sizcede böylemi şimdiden teşekkürler tekrar