Yeni başladım. İkinci ay programım ve suplementlerim ( BOL SSLİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eediz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlük tüketmen egreken kırmızı et miktarını tüketirsen creatine almanada gerek yok.Veya örnek verdiğin rich piana boşuna kullanmayın derken günde 9 öğün yemekten bahsediyor videosunda onuda yazsaydın.9 öğünü hanginiz yanında iş yerine yada okuluna götürecek ve kendini soyutlayarak hepsine uyabilecek.işte bu yüzden suplamentler karşılığı olmayan değil hayatı kolaylaştırdığı için kullandığımız takviye edici farmakolojik maddelerdir.sen kazıklandığını düşünerek yoluna bu şekilde devam edebilirsin.hayatın gerçekleri yazın kısa kollular giyildiğinde belli olur.

günlük tüketmen egreken kırmızı et miktarını tüketirsen creatine almanada gerek yok.Veya örnek verdiğin rich piana boşuna kullanmayın derken günde 9 öğün yemekten bahsediyor videosunda onuda yazsaydın.9 öğünü hanginiz yanında iş yerine yada okuluna götürecek ve kendini soyutlayarak hepsine uyabilecek.işte bu yüzden suplamentler karşılığı olmayan değil hayatı kolaylaştırdığı için kullandığımız takviye edici farmakolojik maddelerdir.sen kazıklandığını düşünerek yoluna bu şekilde devam edebilirsin.hayatın gerçekleri yazın kısa kollular giyildiğinde belli olur.
günlük tüketmemiz gereken kırmızı et miktarı 4-5 kilo mu? Çünkü 1 kilo ette yaklaşık 1 gram kreatin var da. Kreatin dışında çoğu supplemente eğer adam gibi beslenirsek ihtiyaç yok. Kreatini adam gibi beslensek de alamıyoruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum kesinlikle kimse hergün 3 4 kilo et yemez yiyemez cebede sağlığada zararlıdır supplamentler hayatı kolaylaştırır baya bi kolaylaştırır hemde sanıldığı gibide pahalı değildir güne vurduğunuzda anlarsınız

günlük tüketmemiz gereken kırmızı et miktarı 4-5 kilo mu? Çünkü 1 kilo ette yaklaşık 1 gram kreatin var da. Kreatin dışında çoğu supplemente eğer adam gibi beslenirsek ihtiyaç yok. Kreatini adam gibi beslensek de alamıyoruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vucudumuz karaciğer,böbrek ve penkreasta bulunan diğer amino asitlerden ihtiyacımız olan creatinin yaklaşık yarısını üretmektedir.ayrıca ringa,somon ve ton balıklarında creatin bol miktarda bulunmaktadır.göğüs biftek veya dana filetoda creatin miktarı daha yüksektir.benim asıl anlatmak istediğim creatini olmazsa olmaz yapıp diğerlerini tü kaka göstermek yanlıştır.yaşam şartları gereği eksikler kişiye göre değişeceğinden bana göre protein sana göre creatin diğer bir kişiye göre daha fazlası öncelik taşır.

Back
Yukarı