yeni başlıyorum göğüs için yardım(resimli)

cancer

Üye
Herkese mrb 21 yaşındayım 80 kilodan 67 kg ya düştüm göğüsler bu hale geldi sizden ricam göğüslerimi şekillendirecek hacimlendirecek bir çalışma programı daha önce göğüs çalıştım ama bi düzeni yoktu bu sefer kararlıyım sizinde yardımızla başarıcam .gelişmeleride paylaşıcam şimdiden herkese teşekkür ederim
rYypza
https://www.hizliresim.com/rYypza

rund3v1l kardeş bana bi program veririrmisin ön kol arka kol göğüs kası kanat kası felan çalıştıran evde çalışcam

İzole göğüs hareketlerine dikkat et dostum forumda zaten yeni başlayanlar için bi ton program var :) Temel hareketlerede özen göster Bench Press, İncline B.P gibi günde en az 4 set şınav çek yararı olacaktır

Herkes kafasına göre program ve öneri vermiş ya resme bakmamışlar ya da affedersinz salladılar. Konuyu aççan arkadaşım yağ oranını düşürmen lazım biraz definasyn yapman lazm. Sonra bulk a girersin. Yağlı birine şınav çektirilmez.

Herkes kafasına göre program ve öneri vermiş ya resme bakmamışlar ya da affedersinz salladılar. Konuyu aççan arkadaşım yağ oranını düşürmen lazım biraz definasyn yapman lazm. Sonra bulk a girersin. Yağlı birine şınav çektirilmez.
Demek yağlı birine şınav çektirilmez o_O bunun sebebi nedir dostum bizi aydınlatırsan sevinirim

Yağlı birine yağını eritmeden şınavla göğüs kası mı yaptırcaksın?
Göğsünü sıkılaştırıcam dostum hoca falan değilim resimdekilere çok benzer göğüslere sahip bi arkadaşım şınav çekerek düzeltti üst vücudunu ben buna dayanarak konuşuyorum hocasındır 5 yıl yapmışsındır bişey diyemem dostum haklısındır ama sallamışlar falan demen hoş değil herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor

Göğsünü sıkılaştırıcam dostum hoca falan değilim resimdekilere çok benzer göğüslere sahip bi arkadaşım şınav çekerek düzeltti üst vücudunu ben buna dayanarak konuşuyorum hocasındır 5 yıl yapmışsındır bişey diyemem dostum haklısındır ama sallamışlar falan demen hoş değil herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor
Sen yağlı göğüsü mü sıklastırırsın yoksa kaslı göğüsü mü ? önce yağ yakılır ortaya cıkan tabloda sıklaştırılır. Yardım etmeye calısanlara lafım yok ama bira daha dıkkatlı onerıler verilmeli , sen adama sınav cek dersin adama yaramaz kulagın cınlar. Ya da bir daha buraya soru sormaz, dikkatli onerıler vermek lazım :)

Sen yağlı göğüsü mü sıklastırırsın yoksa kaslı göğüsü mü ? önce yağ yakılır ortaya cıkan tabloda sıklaştırılır. Yardım etmeye calısanlara lafım yok ama bira daha dıkkatlı onerıler verilmeli , sen adama sınav cek dersin adama yaramaz kulagın cınlar. Ya da bir daha buraya soru sormaz, dikkatli onerıler vermek lazım :)
Anladım dostum iyi forumlar

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin önerisini dikkate alıyorum kendime hangisi daha uygunsa tabiki onu yapmaya çalışıyorum.mrkaya arkadaşımın dediği bana çok yakın geldi çünkü yağ oranımla başım dertte ne kadarlık bi definasyon sonrası bulk a girmem lazım onu bile kestiremiyorum

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin önerisini dikkate alıyorum kendime hangisi daha uygunsa tabiki onu yapmaya çalışıyorum.mrkaya arkadaşımın dediği bana çok yakın geldi çünkü yağ oranımla başım dertte ne kadarlık bi definasyon sonrası bulk a girmem lazım onu bile kestiremiyorum
Kardeşim yağ oranını tam olarak bilmiyorum ama genelde 3-4 aylık bir definasyon programına girilir. Bu sürecte kalitesiz yağlardan yüksek karb. lardan uzak durulur. Yani alacağın karb. düşür proteini yükseltebilirsin , yağıda kaliteli almaya calıs. Define calısma programları olarak ta google da araştırabilirsin ve genelde 2-3 ayda gözle görülür sonuclar elde edilir :)Gözle görülür yağ seviyesini düşürdüğünde , buk dönemine girersin, dahaa sora da herşeyin kalitelisini alırsan iyi calısırsan minimum yağ ile kas kütlesi yapabiirsin.

Back
Yukarı