YENİ GÖĞÜS PROGRAMIM YARDIM!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BmwBody
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bench dumbell press 8-8-8-10-20
Bench dumbell fly 8-8-10
Chest press 8-8-10-20
Pullover 12-10-8
Hocam son tekrarlara 20 koymuş ve tekrarlar pullover dışında hep artmış neden böyle yapmış olabilir? Birde büyüme antrenmanı istiyordum pek büyüme gibi durmuyor üst.göğüs içinde hareket koymamış yorumlarını bekliyorum iyi mi kötü mü Program kafama takıldı teşekkürler

değişik olmuş bence tüm hareketlerde ya ağırlıkları arttırıp seti azaltıp git yada tam tersi

Eğer yeni başladıysan üst gögüs koymamış olabilir önce belli bir hacim kazandırmak istiyodur ancak gel gelelim yeni başlayan için 4 harekette fazla ( 1. ay için konuşuyorum ) herhalde son yüksek tekrarların sebebi tükenişe götürmek ama yine yeni başladıgını varsayarak neden böyle birşeye girişmiş anlamadım :)

Şöyle diyim 2 yıldır kickboks yapıyorum 2aydırda fitness hiç adaptasyon yapmadım.3günlük Program dan 5 günlüğe geçtim geçen hafta

Drop set mantığını anlatmak zoruna gitmiş kolaya kaçmak icin yapmiş olabilir :)[DOUBLEPOST=1396189530][/DOUBLEPOST]Burda amaç kası tükenene kadar calistirmak

Peki bunun sonuça kas kütlesi artışı sağlamış olur muyum? Yani tekrar sayılarını düşürüp ağırlık arttıtmaktan farkı nedir

Dusuk tekrar yuksrk ağirlik hacim içindir. Sondaki 20 tekrarlar pump icin kan pompalamak icin. Program güzel ama keske 1 tane üst gögüs hareketi olsaydi. Hocan daha iyi bilir tabii

Teşekkür ederim yorumlar için,benimde aklıma takılıyordu.Üst göğüse birdaha ki Program 2.5 ay sonra yüklenicem sanırım :)

Bence yinede en azından araya 1 tane sıkıştır zaten küçük kas değil 5 hareket makul olur

Bugün hocayla görüştüm dedi ki bu 2.5 ay alt a sonra üst göğüs e yüklenicez.dedi şimdi başka bir sorum var ama acaba bench dumbell fly yerine cable Crossover olur mu?

Back
Yukarı