Yemeğin saati mi yoksa Günlük Kalori İhtiyacı mı ?

Arkadaşlar merhaba.Şimdi günlük 3000 cal lik bir diyet yapıyorum.5 öğün civarı yiyorum.10 da yatıp 7 de kalkıyorum.Malesef öğünlerim akşama sarkıyor ve korkuyorum.Acaba günlük alınan kalori miktarı mı önemli yoksa yemeğin yendiği saat mi önemli ? Yağlanmak istemiyorum.

Farklı saatlerde alınması daha mantıklı. Aynı saat içinde 5000 kalori de alsan vücut belirli bi kısmını depolar. Diğerleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman yatmamıza 2 saat kala son öğünümüzü yiyebilirmiyiz?( 200 gram esmer makarna ve 150 gram tavuk göğsü biraz brokoli)

bende tam bu konuyu merak ediyordum. bende de kalori alımında akşamları yoğunluk oluyor mecburiyetten. okulda malesef yeteri kadar kalori ihtiyacımı karşılayamıyorum

Gece yatmadan hemen önce yeme yeter saati önemli değil, kalori önemli , zaten yatmadan öncede casein tüketebilirsin

Bununla ilgili yani gece yatmadan önce yemek yemenin yaglanmaya sebep olduğu ile ilgili bilimsel bir dayanağın varsa tüm forumca görmek isteriz.

Vücudunu aç bıraktıkça zorla Yaptığın kasları kaybetmeye başlarsın.beslenme mantığı sürekli vücuda gerekeni vermek.sabah ki öğünü kaçırıp akşamkiyle birlikte yersen vücudun tek seferde Alman gerekenin fazlasını aldığın için yağ olarak depolamaya çalışacaktır.yani kalori de önemli alman gereken vakitlerde.

Back
Yukarı