Yazlıkçılar geliyorrr

Cocukluk arkadasim aynisini sormustu bana, onunla gecirdigim cocukluk anilarimdan utandim o an.

Bir de dun soyunma odasinda duydugum muhabbet, yazlikci iki keko konusuyor;

"Olm benim bir arkadas protein tozundan gunde dort defa icmis su kaslar var ya (yanindakinin trapezleri gosteriyor) iste onlar cok sismis, ben de alacaktim da cok sisiriyormus o yuzden vazgectim, ben o kadar sismek istemiyorum."

Allah akil fikir mantik versin.

Su protein tozlariyla sisemeyen bir tek ben miyim anasini satayim ya. :(

Bizim soyunma odasında whey tartışması vardı, biri diyorki optimum kullanıyom çok güzel yeaa, öbürüde diyorki 'weiderdan şaşma olm çok güzel şişirir' :D

Ben bu seneyi daha çok koşup- şınav yaparak geçiriyorum rahatım o yüzden. Ciddi şu yazları sıcakların üstüne bi de yazlıkçılar ciddi acayip bi sinir harbi oluyor salonlarda. Adamlar kahin bi de yok ben 2 sene gelsem şöyle olurum falan la daha bench press'i bilmiyorsun Allahın kırosu bi de herşeyi bilir gibi konuşurlar. Bi de toz içme sonra sarkar muhabbeti, Amino asit aldığımda bu kas yapıcı hap alıyor diyen karı-koca ayrı dünyaydı onlar tabi. Küçük spor salonları apaçi doluyor büyük spor salonları da yazın çok hatun gelir diye kayıt olan acayip acayip tiplerle. Sonuç olarak Allah sabır versin bizlere bu sene size sonra bana da:D

Yazlıkçı tayfaya en iyi cevap adam gibi sert idman çıkartmak. Salonda yanıma yaklaşamıyorlar. Hayvan gibi çalışıyorum bu aralar :D Adamın destek aldığı titrediği kiloların üzerine ekleyip ısınmak için, pump için kullanınca aklı başına geliyor. :)

Çok keko olanlara da ne diyceksin yani. Onları öyle kabul ediyoruz :D

Boşverin arkadaşlar bunları kafaya takmamak lazım.Sonuçta boş tenekeden çok ses çıkar.Ben salona gitmiyorum fakat evde çalışıyorum kafam rahat :)

Eskiden gittiğim salon kampüse çok yakındı haliyle üniversiteli yağıyordu. 1 hafta gelipte sevgilisine antrenman izleten adamlar vardı. O kadar yazlıkçı doluyduki adam hiç korkmadan getirmiş. Kızda salondaki hocayı göstererek "ay aşkım ya fazla şe yapma şunun gibi iğrenc olur" falan diyordu. Şu spor hakkında bilgisi olmayan insanlara uyuz olduğum kadar hiçbir şeye uyuz olmuyorum.

Allahtan şu an gittiğim salon allahtan sadece senelik kayıt alıyor. Baya rahat salondaki herkes o yüzden :D

Benim salonda da sadece yıllık eleman alıyorlar ama yinede yaza doğru sayı katlandı :) zengin yazlıkçı oluyor bunlar yazılıp 2 ayda herkul olcagını sanıp bırakıyorlar birde en son yaşadığım diyalog dan bahsediyim

x kişisi:merhaba kollar kaç cm

ben: 41

x kişisi:protein tozu falan mı kullanıyorsun ?

ben : evet kullanıyorum

x kişisi:heeee kolay gelsin (yüzündeki ifade :bende bi şey sanmıştım megersem proteinle şişmiş :):):):):)))

biz zaten günde kaç ölçek protein alırsak okadar şişiyoruz 3 ölçeğe çıkarıp haftada 3 cm kola eklemeyi düşünüyorum

Konuyu geçen sene tam bu aylarda açtım

Tarih gene tekürrür etti , durum vaziyet aynı değişen sadece profiller oldu , zihniyet halen aynı.

Bu aylar baklavacılar , sütlü nuriyeciler ayı artık kabullenmek zorundayız.

Benim gibi lifting yapan arkadasların allah yardımcısı olsun , zaten salonlarda bu model çalışma şekli zor.
Üstüne bu kekolarda eklenince motivasyon dibe inmesi kacınılmaz

Ama genede bi yanım bu arkadaşlara kucak acalım diyor ? Onları sevelim hor görmeyelim :)

Öz eleştiri yapalım ,
hani bizde ilk başladıgımızda pek farklı değildik tabi şimdi şeyimiz kalkmasın :evil:

Benin bittiğim olay kızlar kaslı erkek sevmez, vücut geliştirmeye ihtiyacım yok diyen adamların yaza doğru koşa koşa salona yazılması, kimle konuşsam artislik yapıyor bu sporu sevmiyor laf çakıyor ama salonlar ana baba günü :D

Bizim salonun üye sayısı bin civarıydı, son 1 ayda 5 bine yakın üye oldu kayıtları kapattılar mecburen ne zaman gitsem salonda en az 100 kişi var boş boş antrenman yapıyorlar ileride salon açarsam en dikkat edeceğim konulardan biri bu olacak gereksiz adamların üyeliklerini iptal edicem milleti rahatsız etmekten salonun seviyesini düşürmekten başka yaptıkları birşey yok.

Bu yazılanları okuyunca aklıma şöyle bir fikir geldi, hem Rinkushichi salon açarsa ihmal etmesin.:)

Mekan sorunu olmayan salonlarda en az bir senelik üyeliği olan tecrübeli müşteriler için ayrı bir salon olmalı. Uygulamada böyle bir salon var mı merak ettim cidden.

Benin bittiğim olay kızlar kaslı erkek sevmez, vücut geliştirmeye ihtiyacım yok diyen adamların yaza doğru koşa koşa salona yazılması, kimle konuşsam artislik yapıyor bu sporu sevmiyor laf çakıyor ama salonlar ana baba günü :D

Bizim salonun üye sayısı bin civarıydı, son 1 ayda 5 bine yakın üye oldu kayıtları kapattılar mecburen ne zaman gitsem salonda en az 100 kişi var boş boş antrenman yapıyorlar ileride salon açarsam en dikkat edeceğim konulardan biri bu olacak gereksiz adamların üyeliklerini iptal edicem milleti rahatsız etmekten salonun seviyesini düşürmekten başka yaptıkları birşey yok.

Kedi uzanamadığı ciğere işte. Erkekler laf atar çünkü kendileri o seviyeye gelemeyeceği için işte laf atarak kendilerini tatmin eder eziklik yani takmamak gerek böylelerini. Kızlar için de aynı durum hepsi beğenir ama itiraf etmez. İçten içe deliriyorlar, dışarıdan ıyyk bıyyk derler de içten içe neler hayal ediyorlar. Tabi bazıları açıkça söyler sevdiğini hayranım onlara gerçekten egosuz ve açıkça söylüyorlar ama nadir bulunurlar soyları çok az:) Tabi tip ve vücudun düzgün olduğu varsayımı üzerine bu yorumlar.

Son düzenleme:
Bu yazılanları okuyunca aklıma şöyle bir fikir geldi, hem Rinkushichi salon açarsa ihmal etmesin.:)

Mekan sorunu olmayan salonlarda en az bir senelik üyeliği olan tecrübeli müşteriler için ayrı bir salon olmalı. Uygulamada böyle bir salon var mı merak ettim cidden.

Salonlarda saldım çayıra mevlam kayıra mantığı olmasa yazlıkçılar işin bilincini kavrasa böyle çözümlere gerek kalmayacak.

Ya ben kışında 4 ay salona gitmiştim iş yüzünden hemde okul için bırakkmak zorunda kaldım şimdi yazın staj paramla salona yazılcam yazlıkçı sanmasınlar beni ya öyle yaz için bi hedefim yok istedigim vucudu yapimde 4 senede olsun fark etmez :D

maymun iştahlı insanlar en çok bu topraklarda yaşadığı için katlanacagımız durum ben hem boksta hemde vucut geliştirme salonunda çoğuna göre 2 kat maruz kalıyorum bu duruma bilmeden bilirlik yapan insandan nefret ettiğim için bi noktaya kadar sabredebiliyorum saçmalamakta sınırı aşanı bozacaksınız abi yoksa benim sinirlerim alt üst oluyor.

Sevgili Rinkushichi orası hangi salon hangi şehirde allah aşkına 5000 üye :O O salonun kapasitesini çok merak ettim kompleks falan sanırım

Sevgili Rinkushichi orası hangi salon hangi şehirde allah aşkına 5000 üye :O O salonun kapasitesini çok merak ettim kompleks falan sanırım

Selçuk Üniversitesinin salonu, tek binada havuz+fitness salonu var kampanya yaptıklarından üye olan 2sine birden oluyor hocayla son konuştuğumda 5000e yakın üye var o yüzden kayıtları kapattık dedi.

Salona ne zaman gitsem içeride en az 100 kişi oluyor ve salon büyük değil. Yürürken insanlara çarpıyorsun istiklal caddesinin salon versiyonu resmen, soyunma odasında 100+dolap var son 2 haftadır boş dolap bulamıyorum çantayı yanımda taşıyorum :D

Son düzenleme:
Selçuk Üniversitesinin salonu, tek binada havuz+fitness salonu var kampanya yaptıklarından üye olan 2sine birden oluyor hocayla son konuştuğumda 5000e yakın üye var o yüzden kayıtları kapattık dedi.

Salona ne zaman gitsem içeride en az 100 kişi oluyor ve salon büyük değil. Yürürken insanlara çarpıyorsun istiklal caddesinin salon versiyonu resmen, soyunma odasında 100+dolap var son 2 haftadır boş dolap bulamıyorum çantayı yanımda taşıyorum :D

Böylesine bir işletme faciasının hem de bir üniversite salonunda yaşanması insana "bir başkadır benim memleketim" dedirtiyor. Neden en basit planlama yeteneğinden mahrum bir milletiz bunu gerçekten anlayamıyorum.
Çok basit bir planlama ile sorunsuz yürütülebilecek işleri bile plansızlığımız sebebi ile hiç kimsenin hizmet alamayacağı sorun yumakları haline getiriyoruz.

Özel sektör böyle, kamu desen zaten böyle, ama hiç değilse bilim yuvası olması gereken üniversiteler bu çağdışı zihniyetten kurtulsun. Çok şey mi istiyorum???

Vay canına ilginç bir deneyim olmalı 1 dumbelli 20 dakika beklemek :D

serznişte haklı olsakta aynı şeyi yüzme sporuyla uğraşanlarda bizim için söyleyebilir. biraz anlayışlı olmak lazım..

bence kızmayalım gelsinler,birazda egomuz şişer fenamı:)
keyf almayı bilirsen bence çok eğlenceli,hafiften dalga geçeceksin böyleleriyle gaz vereceksin sonrası çekilip seyredeceksinduh
aslında bize imrenerek bakıyorlarthums:

Back
Yukarı