Yazlıkçılar geliyorrr

benim salon normalde boş olur akşamları sadece ben oluyorum geçen gün bi gittim içeriye sanki depmişsin gibi :D hiç boş yer yok mecvur gece antraman yapmak zorunda kaldım

SDFSFSDF.JPG

Bugün 300 spartalı filminin devamı olan 300 Bir imparatorluğun yükselişi filmini izledim şunu söyleyebilirim filmi izleyen çoğu genç'in spora başlamasına sebeb olabileceğini düşünüyorum :D özellikle 3 aylıkcıların.

Bugün 300 spartalı filminin devamı olan 300 Bir imparatorluğun yükselişi filmini izledim şunu söyleyebilirim filmi izleyen çoğu genç'in spora başlamasına sebeb olabileceğini düşünüyorum :D özellikle 3 aylıkcıların.

yine 3 aylıkçılar bizde 3 haftalıklarda var adam 3 haftada göğüs omuz şişiriym yeter dio o kadar yani :D kız arkadası sevmıormus :D

yine 3 aylıkçılar bizde 3 haftalıklarda var adam 3 haftada göğüs omuz şişiriym yeter dio o kadar yani :D kız arkadası sevmıormus :D

Sen ne diyon ya yeni başlayan bir üye ben bunun gibi olmak istemiyorum diye hocaya jay cutler'ın fotoğrafını gösteriyor duvardaki gülsen gülünmez :D neymiş brad pitt gibi karın kası çıksın yeter

Sen ne diyon ya yeni başlayan bir üye ben bunun gibi olmak istemiyorum diye hocaya jay cutler'ın fotoğrafını gösteriyor duvardaki gülsen gülünmez :D neymiş brad pitt gibi karın kası çıksın yeter
:D :D :D :D :D mafjknajkfna :D birde tarif veriorlar :D şuram şissin burdan kilo alıyım ama burası kalsın ansjfkbnakjfnkajnff :D hayır ondan sonra salonda hoca bizle ilgilenmiıor deyip salonları kötülüoar 1 ay yapıp bırakınca :D

Ben başlayalı 2 ay oldu ocak ayında kimse yoktu salonda bu gün ise her alet için 5 dk sıra bekledim. Hatta birinde bıkkınlık geldi oturdum. Benim gibi bir çaylağın bile bu kadar gözüne batıyor ve canını sıkıyorsa. Yıllarını vermiş arkadaşların sitemi normal :)

Tüm konuyu okudum keyifli yorumlar vardı. Arada bazı soruları bende sordum insanlara :D

ilaç kullanmadan gelişmek mümkün mü gibi vs vs ..

Hatta bugun 20 kiloluk damblla çalısan bir arkadaşa artislik yaptım:p o çok agır kasını yırtıcan fln diye. Benden eski ve güçlü idi. Ama surdan bişey attı sanki fln diyordu..

özellikle leg press de oturup mesaj atan arkadaslar lütfen gelmeyin yada gelin soyunma odası denen yere bırakın telefonu hani orda dolabınız var kilidiyle beraber :D kendini neden bu kadar yoruosun gençliğine yazık diğen amcalar lütfen gelmeyin :D :D
He ya... Çocuğun idmanı bitmiş zevk olsun diye takılıyorum diyor, makinelerde oturup telefonu kurcalıyor kalk git evine Allah Allah... :@

Bizim salona gelen yazlıkçılar da çeşit bol dirseği hiç kırmadan dumbell fly yapanmı dersin
Karın çalıştığını zannedip pullover girenmi dersin
2.5 kilo ile 4 sen triceps extension yapan mı dersin
Barbell a 2 tane 5 lik takıp setten sonra aynada göğüs kaslarını inceleyen mi :)

sadece sabredın yuzde 50sı ılk hafta agrılardan dolayı dokuluo :D gelmıo kalanıyla ıdare edıcez artık kardeslerım he bıde su var adamlar makınede oturuo kalkmak nedır bılmıo tekme tokat dovesım gelıo :D

bu yazlıkçıların içinde bazen 3-5 kişi grup halinde gelenler oluyor. gruba bakıyorsun afrika açlık kampından çıkmış gibiler. içinde normal kiloda olanı adeta bir personal trainer gibi diğerlerine yanlış yunluş hareketleri gösteriyor. tüm hareketleri sanki atlı kovalıyormuş gibi çok çok hızlı yapıyorlar. hepsi ter içinde, diğer çalışanları birbirlerine gösterip bak terlememişler diyorlar onlar bişi yapmıor biz daha iyi çalışıyoruz havaları içinde
bir de bu yazlıkçıların bazıları idmana öyle bir başlıyor ki dersin yarışmada podyuma çıkacak son 1 aya girmiş, hangi kilo ile kaç tekrar yapılacaksa illa o kilo ile çalışırlar, 1 kilo fazlası veya yukarısı olursa asla olamaz illa ki beklerler. dinlenme sürelerini saniye ile ttuarlar, gelip günde kaç kalori kaç gr yağ kaç gr protein aldıklarını anlatırlar. tavsiye isterler. ben özel bir şey yapmıyorum öyle sayı yok protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum diyince de sanki çok özel bir sırrımı gizliyormuşum gibi bi tavır takınıp bozulurlar çaktırmadan ama belli olur yani

Valla Dovus sporlarina bile kas olur diye gelen var bizim antrenor derse almiyor onlari :D Hahaha Sonra sizin salonlara kayit.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı