hahahah aynen ama sıkı bi antraman yaptıysan çokda terliyosun iğrenç oluyoIyi yonunden de bakmak lazim saglam cıtırlarda geliyor![]()
Bugün 300 spartalı filminin devamı olan 300 Bir imparatorluğun yükselişi filmini izledim şunu söyleyebilirim filmi izleyen çoğu genç'in spora başlamasına sebeb olabileceğini düşünüyorumözellikle 3 aylıkcıların.
yine 3 aylıkçılar bizde 3 haftalıklarda var adam 3 haftada göğüs omuz şişiriym yeter dio o kadar yanikız arkadası sevmıormus
![]()
Sen ne diyon ya yeni başlayan bir üye ben bunun gibi olmak istemiyorum diye hocaya jay cutler'ın fotoğrafını gösteriyor duvardaki gülsen gülünmezneymiş brad pitt gibi karın kası çıksın yeter
He ya... Çocuğun idmanı bitmiş zevk olsun diye takılıyorum diyor, makinelerde oturup telefonu kurcalıyor kalk git evine Allah Allah...özellikle leg press de oturup mesaj atan arkadaslar lütfen gelmeyin yada gelin soyunma odası denen yere bırakın telefonu hani orda dolabınız var kilidiyle beraberkendini neden bu kadar yoruosun gençliğine yazık diğen amcalar lütfen gelmeyin
![]()
![]()
içionuz şişıonuz bea abi bizde köpek gbi çalısalımO tozları bende içsem öyle olurum diyen gençler varyakında narkotik şube operasyon yapıcak salona