Yazlıkçılar geliyorrr

Geçen gün sınıfta çantamın içinden bişi alırken shaker ı gördü arkadaslar.
-''Ne bu protein tozu falanmı alıosun''
-''Evet alıorum''. dedim
-''Sporu bırakınca fena sarkıo biliosun dimi?''
-''Evet biliorum da protein tozu almasanda sarkıo protein tozuyla ne alaka?'' dedim .elamandan çıt yok

ya acayip moralim bozuluyo o kadar yediğine içtiğine dikkat et. o kadar ağırlığın altına gir aylarca belki yıllarca uğraş ama gerzeğin biri çıksın bu gelişmenin tek sebebi protein tozu desin. çıldırcam ya dövsen dövülmüyo sövsen sövülmüyo napcam bilmiyorum adamı spordan soğutuyolar.a32

Geçen gün sınıfta çantamın içinden bişi alırken shaker ı gördü arkadaslar.
-''Ne bu protein tozu falanmı alıosun''
-''Evet alıorum''. dedim
-''Sporu bırakınca fena sarkıo biliosun dimi?''
-''Evet biliorum da protein tozu almasanda sarkıo protein tozuyla ne alaka?'' dedim .elamandan çıt yok

ya acayip moralim bozuluyo o kadar yediğine içtiğine dikkat et. o kadar ağırlığın altına gir aylarca belki yıllarca uğraş ama gerzeğin biri çıksın bu gelişmenin tek sebebi protein tozu desin. çıldırcam ya dövsen dövülmüyo sövsen sövülmüyo napcam bilmiyorum adamı spordan soğutuyolar.a32

aynen öyle ya.
adam gibi oturup açıklamaya çalışıyorsun bu sefer dinlemiyor.
sanıyorlarki protein tozunu içiyorsun evde oturuyorsun baklavalar öyle çıkıyor.

Yahu en ayar olduğum şey de protein tozuna laf eden adamların deli gibi sigara-alkol tüketmeleri beslenmelerinin de iğrenç olması çabası, sporuna sağlığına dikkat eden adam dese hadi neyse diyecez de akciğeri kömüre dönmüş 100m koşacak kapasitesi olmayan abuk sabuk vücudu olan adamlar gelip tavsiye veriyor bunları laf söyledikten sonra bozsan ayrı dert alttan alsan ayrı dert zırt pırt laf sokan birine zayıflığıyla ilgili birşey dedim geçen ay çocuk harbiden çok bozuldu konuşmuyor daha benle o sebeple karşılık vermiyorum artık haklısın napayım diyorum yoksa çevremde insan kalmayacak :D

Bunun sebebi bizim halkta hiç takdir duygusu olmamasının sebebi nedense,sürekli çamur atmayı sever herkes . Herkes bilmediği konularda ahkam kesmeyide sever.
Bu tarz insanlara he diyip geçiceksin.Protein tozu şişiriyormuş da sarkıtıyormuşta hikaye.Bozsan aran bozuluyor dediğin gibi,yorum yapmamak en iyisi.Görünen köy klavuz istemez sana laf eden adamda ortada sende ortadasın.Adam spor salonuna senin gibi olmak için geliyor , sonrada sana laf ediyor.

Abi bende yarın başlıcam salona :D :badgrin: ama ben o dedikleriniz gibi değil okulum anadolu lisesi sınavlar çok ağır o yüzden ancak yazın düzgün çalışabileceğim için gidicem. beni istisna sayın :D weightlifter

birde arkadaşlara dedim body başlıcam diye hepsi dedi sakın başlama bırakınca sarkarsın, hepsi yağ olur öyle olur böyle olur :D Allah'ım ya bende dedim yazın sonunda ne olduğunu görürüsünüz :D kendileri sadece yatıyolar cips ve kola içiyolar

Son düzenleme:
valla ben de morbid obez bi sahsin supplement dukkanina girip gainer protein ne varsa supermarket arabasina doldurduguna sahit oldum.
sabahlari yarim saat yuruse hicbirine gerek yok ama umarim en azindan yag yakici almayi ihmal etmemisitir :D

Ya yemin ederim spor yapma hevesim kalmıyor. Sonbahar - kış aylarında bom boş ben gittiğimde max 5-10 kişi olan salon şimdi rahat +30 kişi var. Birde akşama yakın gidiyorum yani tam kalabalık zamanı değil galiba.

Salonun üye sayısı bir anda 3 katına çıkınca makinelerde yer kalmıyor. 2-3 ay yapıp bırakıp gerçekten sürekli yapan insanların soğumasını sağlamaktan başka bir işe yaramıyorlar.

Birde 3-4 kişilik gruplar halinde sırayla hareket yapmalarıda ayrı bir şey

ADADAS.JPG

Ya arkadaşlar sormayın ya bende diyorumki akşamları neden artık über bir kalabalık olmaya başladı. Yahu 1 saatte en geç biten antreman 2 saatte bitmez oldu:D yaz gelsedde kurtulsak yazlıkçıları olmayan kaslarıyla brad pittin fight clubtaki vücuduna sahipmişçesine tatil beldelerine uğurlasak:D

Ya arkadaşlar sormayın ya bende diyorumki akşamları neden artık über bir kalabalık olmaya başladı. Yahu 1 saatte en geç biten antreman 2 saatte bitmez oldu:D yaz gelsedde kurtulsak yazlıkçıları olmayan kaslarıyla brad pittin fight clubtaki vücuduna sahipmişçesine tatil beldelerine uğurlasak:D

:D:D:D:D:D gecen biriyle konusuyorum abi yaza 2 3 ay kaldı şöyle biraz kas yapak yapak şişekte plajda kız düşürek diodu nansdbashbdkjasndjnasdasd dedim evet lenet olsun daha 2 3 ay var anmskldnalısjdısad

Back
Yukarı