SinirHastasıyım
Üye
Tavsiye etmem bence vucudunu dinlenme moduna alip kendini yenilemesi icin bir firsat vermisken sutu sindirmeye calismasi kotu bi sey.
Yok laktozsuz süt içtiğimde herhangi bir şey olmuyor. Yalnız arkadaşlar yazmış bunun içerisinde laktoz mu yok yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ama karbonhidrat değerleri zaten normal sütlerle aynı. Hani onun için düşünüyorsanız farklı , ben ishal açısından düşünüyorum. Yalnız laktozsuz süt içtiğimde lor vs. yersem yine etkileniyor bağırsaklarım.Laktozsuz süt ishal yapiyormu peki
Bendede ishal yapiyo ama mecbur iciyorum sabah 400 gr hergun ishal ishal geziyoruzYok laktozsuz süt içtiğimde herhangi bir şey olmuyor. Yalnız arkadaşlar yazmış bunun içerisinde laktoz mu yok yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ama karbonhidrat değerleri zaten normal sütlerle aynı. Hani onun için düşünüyorsanız farklı , ben ishal açısından düşünüyorum. Yalnız laktozsuz süt içtiğimde lor vs. yersem yine etkileniyor bağırsaklarım.
Kazein olarak düşünüyorum ben , 300 gram süt içsem yatmadan bir saat önce 9 gram protein. Kazein e ekstra para vermeyi düşünmüyorum , isterdim ama bütçe ayıramam. Bu sebeple böyle yapıyorum. Yanında da 100 gram kadar lor tüketiyorum yine yatmadan 1-1.5 saat önce. Lor hakkında whey - kazein tartışmaları var. Bilmiyorum artık ama tüketiyoruz bakalım![]()
ishal alınan besinlerin geregince sindirilememesi besinlerden istenilen ölçüde faydalanamamak demektir neden bile bile ishal geziyosunBendede ishal yapiyo ama mecbur iciyorum sabah 400 gr hergun ishal ishal geziyoruzloru tadindan dolayi tyketemiyorum
Kaç aydır boyle midemde var bi sorun diye dusumuyorum her yemekten sonra midemde savaş oluyo bilmiyorum aslinda yemekten vazgecmekte isteiyorumishal alınan besinlerin geregince sindirilememesi besinlerden istenilen ölçüde faydalanamamak demektir neden bile bile ishal geziyosun
laktoz alerjisi olabilir yada multivitamin kullanıyosun b vitaminin fazlasıda yapar ishal çok önemli bir sorun doktora bir gözük kardeşim ben şahsen ishal oldugumda bir parça yogurda biraz çay karıştırıp yiyorum çayı fazla kaçırma kabız olursunKaç aydır boyle midemde var bi sorun diye dusumuyorum her yemekten sonra midemde savaş oluyo bilmiyorum aslinda yemekten vazgecmekte isteiyorum
Lor pek güzel değil aslında ama ne marka tükettiğinize bağlı. Eskiden yörsan alıyordum kipa'dan. Artık satmıyorlar , gölcük diye bir marka alıyorum. Yörsan yağsızdı yemesi zordu tatsızdı ama bu yeni aldığım biraz yağlı. Artık iyi kötü kullanıyoruzBendede ishal yapiyo ama mecbur iciyorum sabah 400 gr hergun ishal ishal geziyoruzloru tadindan dolayi tyketemiyorum