Yatmadan Önce ne yemeliyiz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brk11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce en uygun hangisi?

• Casein

Votes: 17 45,9%
  • yumurta

Votes: 4 10,8%
  • lor

Votes: 16 43,2%

• Total voters
    37
  • Poll closed .
eger defınasyonsa bence yatmadan once hıc bırsey yenmez ıcılmez . su soda belkı :D bulk donemı ıse yatmadan once sadece caseın yoksa 2 saat once lor

gaz yapmıyorsa ve tadını seviyorsanız süt için içindeki kasein kana yavaş karışır ve vücudu tüm gece besler bunun yanında kasein kullanmanıza gerek yoktur 330 ml süt yeterli olacaktır 8 gram kaseine denk geliyor buda gece boyunca sizi besleyeciğini düşünüyorum ayrıca bundan 1 saat önce marul dereotu gibi yeşil sebzeleri tüketirseniz kasein kemikleriniz yerine vücutta var olan ve daha işlenmeye fırsat bulamamış kalsiyumu kullanır ve sözü edilen sütün kötü etkisinden uzaklaşılır

Yatmadan 3-4 saat önce(akşam 6 da yemek yiyorum.8 de süt veya yoğurt) light süt içiyorum veya light yoğurt yiyorum sizce yeterli mi?3 aydır spor yapıyorum amacım yağ yakmak.kilo problemim yok ama daha parçalı bir vücut için uğraşıyorum

arkadaşlar "deri kalınlaşması" nedir? sağlık ve diyet konusunda 10 yıldan fazla süredir profesyonel tercümanlık yaptım. hiç böyle bir şey duymadım... bilgilerinizin doğruluğundan emin misiniz?

Bir su bardağı yağsız süt içiyorum ben kazein protein olaral sanada öneririm

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önce de konuşuldu zaten başlık eski bir başlık ama kanaatim özetle;
aslında yataktan önce hiçbir şey yememek lazım..biyolojik saat ki genelde akşam 9gibi uyku moduna giriyor ve sindirim sistemi yavaş yavaş uyku moduna geçiyor..sindirim faaliyetleri hormonların etkisiyle azalıyor ve yediklerinizin sindirilmesi çok zorlaşıyor.hatta gece yemek yiyip sabah kalktığınızda ağzınızdaki ekşi tadın yegane sebebi gece sindirilemeyen gıdaların midede ekşimesidir..

süt konusu başlı başına bir olgu artık..gündüz dahi olsa sütün yetişkin insanoğlu tarafından sindirilememesi ile ilgili onlarca makale var..içindeki kazeinin kalsiyum kazeinat olabilmesi ve asitliğini azalabilmesi için kemiklerden kalsiyum çekilmesi gerektiği ve bunun kemik erimesi yaptığı ile ilgili araştırmalar var..pub med.de dahi..
ha bir de bizler için büyüme hormonu insülin ilişkisi önem arzediyor.biliyorsunuz şeker insülin salgılatır ve insülin büyüme hormonu ile ters çalışır.süt şekeri laktoz ise gece gh salgısını insülinden dolayı baskılar..

yatmadan bir kaç saat önce yeme hatta içme kesilmelidir..hatta vitamin ya da medikal ilaçların dahi yatmadan hemen önce alınmaması gerektiği söylenir...

vg yapacaz hatta hardcore yapacaz sıkıntı yok ama sağlımızı riske sokmadan..

Kuvvet sporcusu olarak Yatmadan önce proteinli az yagli lor peyniri yiyorum, casseinde olabilir.
ünlü halterci Klokovda buna benzer besleniyor.(peynirin markasi tvorog)

hem science daily, hem mayo clinic de okudum, wellnessturk'de de türkçe çevirisi var.
gece yemek yemenin aslında gündüz yemekten farkı olmadığını söylüyor uzmanlar artık kilo alma açısından. günlük toplam kalorinin ve o kaloriyi hangi besinlerden aldığınızın ve onların oranlarının önemi var diyorlar..
kaynak : http://wellnessturk.net/saglik/populer-diyet-efsaneleri/ (5. madde)
ingilizce orijinal linkleri de bulabilirim isterseniz.

Back
Yukarı