Longisland
Üye
Merhaba nasıl başlamalıyım bilmiyorum, konu başlığında da yazdığım gibi kafam allak bullak lütfen değerli bilgilerinizden yararlanmamı sağlayın.. öncelikle bir bayan olarak fitness yapmaya başladım genel bilgi olarak 169 boy 54 kiloyum 3 aydır spor yapıyorum telaffuz edemeyebilirim bazı hareketlerin isimlerini maruz görün. Hergün spora gidiyorum 1 gün off günüm ve kardiyo ardindan esneme hareketleri son olarak agirliklarla çalışıyorum amacım her bayanın istediği incecik bir bel dolgun kalçalar ve karın kası spora başladığımdan beri pek verim alamadım nedenini bilmiyorum
beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. Takviye olarak şuan sadece l-carnitine kullanıyorum ama sağolsun hocam hiç yardımcı olmuyor afedersiniz Allaha emanet gibiyiz tek hareketleri gösteriyor o da sorarsak..
şimdi ben daha hızlandırmak istiyorum bu gidişatı o yüzden takviye almaya karar verdim lütfen yardımcı olun şimdi bana whey protein almalimiyim? Kilo almak istemiyorum aksine bölgesel çok az da olsam vermem gerek bu arada yağ oranım malesef 20. Kas istiyorum baya belirgin olanlardan düzgün sıkı çalışma ile bcaa glutamin kreatin whey protein ne almalıyım birçok ürün var incele, içeriğine bak kafam karıştı
ben ne almalıyım yada neyi kombine etmeliyim istediğime ulaşmak için
beni anladığınızı umuyorum yardım bekliyorum
ve foto yüklüyorum istediğim vücudu ve kendi vücudumu