Yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba ilk öncelikle 19 yaşındayım 15 gündür diyetteyim 95 kilodan şuan 87 e düştüm ve hergün spor yapıyorum yarım saat kardio yarım saat bazı farklı kas hareketleri L-carnitine içiyorum sabahları beyaz peynir domates salatalık gibi şeyler yiyorum öğlen corba bulgur pilavı yiyorum akşamlarıda ya yemiyorum yada evde yemek varsa az yiyorum ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum bu yaptıklarım da herhangi bi yanlışlık varmı öğrenmek istiyorum teşekkürler.

Bu yazdiklariniza bakılırsa çok yetersiz besleniyorsunuz. Zaten 15 gunde de cok fazla kilo vermişsiniz. Boyle devam ederseniz yağ ile beraber kaslarinizi da kaybedersiniz. Zayıflayip istediginiz kiloya düşersiniz belki ama yine de yağlı bir vücut ve göbeğiniz kalır. Skinny fat olursunuz yani. Bence biraz daha araştırıp sağlıklı ve yeterli beslenerek kilo verirseniz istediginiz görüntüye de ulaşabilirsiniz [emoji5] azminizin devamini diliyorum [emoji4]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağlarımın ve göbeğimden biraz azaldı zaten farkındayım ama kas kaybettiğimide düşünmüyorum sadece kardio yapmıyorum kas hareketleride yapıyorum 80 kiloya düşüp sıkılaşmayı hedefliyorum .

15 gunde 8kg cok fazla hadi 3 kg'i su ödem dışkı olsun gene 5 kg cok fazla muhtemelen yağla beraber kas yakmissinizdir (kas hareketleri yapsaniz dahi) bence az az sık sık yiyip vucuda ihtiyacindan -500 kcall vermek gerek tabi bu 500 ude bi anda degil once 1 2 ay -250 ile devam edip zamanla bunu -500 yapmak lazim.

Ayda 3 kilo vermeyi hedefle iyi bir diyetisyenle işbirliği içinde olarak bunu uygula. İyi sporlar.

Back
Yukarı