Kadir Arslan
Üye
Boy 1.83 Kilo 59.5 yarın başlıyorum kılo almak istiyorum ve tahmın ettıgınız uzere degnek gıbıyım kalıplanmak istiyorum neler tavsiye edersınız nasıl bir yol izlemeliyim?
protein tozu veya karbonhidrat tozu onerirmısınızSabah kahvaltını iyi yap kepek ekmeği ye yeterli protein al antrenman dan 2saat önce kaliteli karbonhidrati al öğün atlama yatmadan casein protein ye ve full body antrenman öneririm
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ımakan var ama kılo alımı hızlandırmak ıcın karbonhidrat ıle başlamak istiyorumnEğer imkanın varsa toz alabilirsin antrenmandan sonra ama en güzeli yemek yemek bol bol yemek ye kilo almaya bak
ORNEGI VARMIDIR?Kendinize Antrenman Günlüğü ve Beslenme Günlüğü açmanızı tavsiye ediyorum.
Çünkü tek mesajda bunun cevabını almanız gerçekten çok zor.
BAŞARILAR...
Hızlı Bir kilo alma surecıne gırmeliyım en faydalı verımlı sekılde nasıl olurKardeşim çok kilo alman lazım sorduğun sorularicevaplamaya çalışırım
whey için erken dedıler sımdı alsammıSpor öncesi ara öğün 100gram yulaf yoğurt içine spordan 2saat önce spor sonrası whey eğer whey yoksa kanka hızlı karışacak bişeyler meyve olabilir çikolatali süt olabilir akşam yemeği 100gr et ve sebze yemeği yatmadan önce 500ml süt veya yoğurt bence bu şekilde güzel kilo alabilirsin ama yemek ler daha da fazla yiyebilirsin
Yulaf tüm marketlerde bulabilirsin eti lifa lif yulaf ezmesi olması lazım ona bakyulafı nerden bulabılırım