Yarın Bodye başlıyorum tavsiyelerinizi alabılırmıyım

çok tessekkur ederım yulaf alıcam kuruyemiş stoklayım fındık ıyıdır heralde yada kuru uzum fılanda olurmu
Evet iyi olur kuru üzümün besin değerlerini bilmiyorum ama oda olur herhangi bir sorun olursa burdayım kardeşim bende çok zayıftım sakın pes etme

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor salonunda sana oradaki ve ya arkadaşların steorid tavsiye ederse hiç oralı olma , zaten zorluyorlarsa bu suçtur. Sana tavsiyem steorid vb. kimyasallara yönelme steoridin zararları okumak istiyorsan tıkla kardeşim. steoridin zararları
İyi sporlar.

Spor salonunda sana oradaki ve ya arkadaşların steorid tavsiye ederse hiç oralı olma , zaten zorluyorlarsa bu suçtur. Sana tavsiyem steorid vb. kimyasallara yönelme steoridin zararları okumak istiyorsan tıkla kardeşim. steoridin zararları
İyi sporlar.
Steroid kullanma gibi bir amacım yok zaten kardeşim tek amacım ideal kılma ulaşıp düzgün bir vücuda sahip olmak ama dedigim gibi kollarim hemen şişiyor ilk başlarda normalin yoksa ek bir öneriniz varmı

İçine kan doluyor buna pump diyoruz sıkıntı yok daha iyi setleri tamamlamaya çalış
sagol kardesım
bugunki beslenmem şu şekilde

kahvaltı: yarım ekmek arasına yumurta doldurup yedim
spora gittim spor sonrası 1 adet çikolata
eve gidip 3 tabak bulgur pialavı yedim zorla pesine 500ml süt içtim
2-3 saat uyudum
kalkıp 2 tabak daha bulgur pilavı yedim ve peşine 250-400ml süt içtim
şimdi nöbetteyim gece 12-1 gibi haslanmış yumurta yiyecegım

dedıgın gıbi anteramanda kaslarım dopdolu oluyor baya belirginleşir

Güzel yemek yemişsin et de yemeyi unutma kasların gelişmesi için önemli

Bi gun gidip bi gün dinlenmen gerekiyor ger gün gidersen kas İnşa edemezsin kardeşim

Bugün anteramanda daha sağlıklı yaptım hareketleri ve bazı aletlerle kiloları artırdı sanırım kuvvetin yeni yeni geliyor her anteramanda sonra güçleniyor sanki ama su hali beni mahvetti diyebilirim . Spora başladım başlıyalı beslenmeye çok dikkat ediyorum bugün hemşire olduğum için nöbetler gitmeden 3 tabak makarna peşine 400ml süt gece 2 de 2 adet yumurta salatalık domates sabah 3 adet yumurta 100 gr beyaz peynir birazda bal yedim sonrasında anteramanda gittim anteramanda sonrası iki çikolata yedim eve gidince 80gr iki adet ton balığı ve 400 500ml süt içtim ama bukadar düzene sokmaya rağmen halen gram gramında aynıyim ve bugün vücut fotoğrafını atmam degerlebdirirmusiniz rica etsem

Tartıya çıkma bi süre vücudun güçleniyor daha fazla ağırlık kaldırıyorsun kas İnşa oluyo merak etme güzel besleniyosun bi anda olmaz herşey zamana bırak tabikide bakarım elimden geldiğince yardımcı olurum kardeşim sana her konuda

20170224_111107.jpg
[DOUBLEPOST=1487925340][/DOUBLEPOST]
20170224_111153.jpg
[DOUBLEPOST=1487925451][/DOUBLEPOST]Kaç aya şekillenmeye başladığımı hiissedebılırım ve gozle gorulur farklar olmaya başlar

Back
Yukarı