Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yemege aban biraz.
göğüsleri alttan kesmek icin ozel bi caba sarfettin mi yoksa genetik mi?
Genetik olarak şanslısın. Tabi genler tek başına yetmez çalışmaya devam, oldukça başarılı tebrik ederim
Ayrıca spora yakın dönemlerde başlamışız sanırım foruma kayıt olduğum gün başlamıştım spora. İlk üç ay evde sonraki 1.5 yılı aşkın süre salonda hala devamda ediyorum. Spora başladığımda sporcu olduğum için vücudum fena sayılmazdı ve çok hızlı gelişim görmüştüm. Seninde altyapının olması salonda çalışırken sana avantaj sağlayacaktır kolay gelsin..
Hangimizde öyle değilki hiçbirzaman %100 eşit olamazbir gögüsün büyük biri küçük gibi geldi öylemi
Street workout ilgimi çekiyorsa al kavadlo incele ilgili çekebilir seni mekik falan kesmemesi gerek artikbirde nasıl calisiyosun bence düzenli bir programın olmalı ve 2 senedir yapıyor olduğuna göre bölge bölge ayırdın mi çalıştığın yerleri ben 4 aydır ağırlık yapıyorum ayırdım bile ve bende vücut ağırlığımla yapıyorum
bir gögüsün büyük biri küçük gibi geldi öylemi
Özellikle 2.fotoğrafta bize göre sol göğüs daha büyük gözüküyor. Sanırım sol tarafa doğru biraz eğildiği için öyle bir görüntü oluşmuş..bir gögüsün büyük biri küçük gibi geldi öylemi
Özellikle 2.fotoğrafta bize göre sol göğüs daha büyük gözüküyor. Sanırım sol tarafa doğru biraz eğildiği için öyle bir görüntü oluşmuş..
dostum öncelikle tebrikler. kesinlikle gördüğümde şok oldum. bende senden 1 yaş büyüğümherneyse. arbanville doğru demiş. haftada kaç gün çalıştın, hangi hareket kaç tekrar kaç set vs. yazarsan baya bi mutlu oluruz
![]()
Sadece kendi vücut ağırlığımı kullanarak geliştiriyorum.
Şınav, mekik, dips ve farklı şekillerde barfiks çekiyorum,
Çok teşekkür ederim![]()
Yanlız burdaki hareketlerde pump yapıyorsun sadece kas kazandıran hareketler olduğunu düşünmüyorum.Seni tebrik ediyorum yeni başlayan sporculara da örnek bir gelişim olmuş senin çalışmanda şınavla dengeyi sağlamışsın dipse gelince omuzlar da sağlam görünür durumda karın kası da fena değil fakat en önemlisi bu gelişimi gösterdiğinde barfiks çok daha etkili şınaavında çeşitli yöntemleri haretleri var en hızlı kas şişiren video paylaşmak istiyorum gerçekten çok etkili özellikle günde 7 dakika her geçen gün daha fazla vücut geliştirmekte daha fit görünür beslenme programı da önemli
Not Daha fazla vücut geliştirmede aşağıdaki iki link de çok etkili
Haftalık Yemek Planı | GencVeFit
GencVeFit | Sağlıklı Yaşam, Fitness ve Evde Egzersiz
Zaten gelişimin hızlanmasını etkileyen hareketler yani bunların paydası da oluyor bu şekilde çalışmak ta lazım bunlar gelişimi ilerleten teknikler genç ve fit çok etkili bir site kullanıcılara tavsiye ediyorum oradaki çalışmaları takip etmekte yarar varYanlız burdaki hareketlerde pump yapıyorsun sadece kas kazandıran hareketler olduğunu düşünmüyorum.
güzel güzel omeglede tanıdığım adamı burda görmekte varmışMerhabalar.
2 yıldır evde spor yapıyorum, bu arada street workout ile de ilgilenmeye başladım.
Kesinlikle gıda takviyesi ya da herhangi bir ilaç kullanmadım, spor salonlarında çalışmadım.
İlk başladığım zamanlara ait bir fotoğrafım yok, sadece geçen sene çekildiğim 1 tane fotoğrafım var.
-- 2013 --
http://i.hizliresim.com/NVJPdk.jpg
Şuanki fotoğraflarımda ek' te gözüküyor.
İyi yada kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum, bazı pozları yanlış vermiş olabilirim affola...