Yaşım 38, 21 Ayda 80 Kilo Verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer M&F kapağında sizi görmeseydim kesinlikle Ekim sayısını almak aklımdan bile geçmezdi.Bende diyete 140 kilo ile başladım şuan 131'lerdeyim.Gerçekten ilham kaynağı oluyorsunuz insanlara.Hedefim 85 kiloya düşmek ortalama 55 kilo vermem gerekiyor.Tavsiyelerinizi , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bundan sonra kilosuz , sağlıklı hayatınızda başarılar dilerim :)

Eğer M&F kapağında sizi görmeseydim kesinlikle Ekim sayısını almak aklımdan bile geçmezdi.Bende diyete 140 kilo ile başladım şuan 131'lerdeyim.Gerçekten ilham kaynağı oluyorsunuz insanlara.Hedefim 85 kiloya düşmek ortalama 55 kilo vermem gerekiyor.Tavsiyelerinizi , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bundan sonra kilosuz , sağlıklı hayatınızda başarılar dilerim :)

önunde cok uzun zor mesakatlı görunen ancak ınanc azım ve dısıplınle kolayca asabılecegın bır yol var bende aynı yoldan gectım sana basarılar dıler hıcbır zaman yılma bırakma ara verme hedefıne ulasana kadar devam et bu arada ufak bır tavsıye vucudunu mezura ıle ölc her hafta degısımı göremesen bıle mezura ıle anlarsın ve moralın bozulmaz . ınsallah bır an önce hedefıne ulasırsın sımdıden kolay gelsın

Konu ile alakasız olacak fakat sevgili İlbey ağabey birşey sormak istiyorum.Dergide incelediğim kadarı ile Chiba eldiven kullanmaktasınız.Forumda bu tür eldivenlerin bilekleri güçlendirmede sıkıntı yaşattığı belirtilmiş.Kalite ve sağlık açısından bu eldivende herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? En önemlisi dayanıklı bir eldiven mi ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Konu ile alakasız olacak fakat sevgili İlbey ağabey birşey sormak istiyorum.Dergide incelediğim kadarı ile Chiba eldiven kullanmaktasınız.Forumda bu tür eldivenlerin bilekleri güçlendirmede sıkıntı yaşattığı belirtilmiş.Kalite ve sağlık açısından bu eldivende herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? En önemlisi dayanıklı bir eldiven mi ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Eldivenlerden çok memnunum değerli forumdaşım. Dayanıklı parmakları uzun olduğu için elin acımıyor, bilekleri güzel destekliyor. Hatta ilk aldıklarımı kaybettim tekrar aynısından aldım.

Tavsiye ederim.

Selamlar ilbey. Azminizi takdir ettim. Ben 148 kilodan 104'e düştüm. Yalnız sadece diyet yaparak düştüm haliyle göbeğim jöle kıvamını aldı :) 3 aydır vücut geliştirme yapıyorum ve l-carnitine kullanıyorum. Düzenli beslenme, ara öğün ve protein tozlarını aksatmıyorum. Boyum 1.92 yaşım 24. Göbekle ilgili problemlerinizi nasıl çözüyorsunuz ? Bu arada yağ oranım %16'dır. Normal bir insan için idealmiş fakat bizler normal olmadığımız için anormal kalıyor. Hedefim %7'ye düşürmek.

Eldivenlerden çok memnunum değerli forumdaşım. Dayanıklı parmakları uzun olduğu için elin acımıyor, bilekleri güzel destekliyor. Hatta ilk aldıklarımı kaybettim tekrar aynısından aldım.

Tavsiye ederim.

Peki çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için.Bulunduğum şehirde satılmıyor fakat internetten sipariş edeceğim artık ..

Birşey daha sormak istiyorum.Şuan benim göğüslerim sarkık durumda ve haddinden fazla büyük kilodan dolayı olduğunu düşünüyorum.Sizde böyle bir sorun varmıydı ? Eğer böyle bir durum yaşadıysanız bunu sporla yenebildiniz mi ?

Peki çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için.Bulunduğum şehirde satılmıyor fakat internetten sipariş edeceğim artık ..

Birşey daha sormak istiyorum.Şuan benim göğüslerim sarkık durumda ve haddinden fazla büyük kilodan dolayı olduğunu düşünüyorum.Sizde böyle bir sorun varmıydı ? Eğer böyle bir durum yaşadıysanız bunu sporla yenebildiniz mi ?

Birşey daha eklemek istiyorum.Bu kullandığınız Chiba marka eldivenin bileklik kısmı cırtcırtlı sanırım.Eldiven komple yıkanıyor , yıpranma olmuyor değil mi ? Şimdi internetten sipariş verecektim bunu da sormayım dedim.

Yorumu okuyunca aklıma bir anım geldi paylaşmak istedim, Şimdi kızlarım doğumca nufus kağıtlarını almaya gittim, tabi zayıfladım ya gözlere lens falan aldım, neyse memura benim nufus kağıdımıda verdim, tabiki şişman halim olan bir fotoğraf var nufus kağıdımda, memur dediki babası nerdeyse o gelsin o alabilir bebeklerin nufus kağıtlarını, yahu benim diyorum, şimdi gidip DNA testi mi yaptırayım, uğraştırmıştı biraz zor ikna etmiştim memuru,

Saygılarımla,
hahaha çok berbat bi durum :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:20 ----------

Merhaba,

Ekte Yeni Fotoğraflar yükledim.

En Sondaki fotoğraf eski günlerdendir.

Saygılarımla,

abi o kütleye sağlam bi definisyon çok king durur valla...bench_O

İlbey abi en çok merak ettiğim konu.Şuan itibari ile 48-49 kilo vermiş bulunuyorum fakat göğüs kısmında sarkma var bariz belli oluyor.Diğer bölgelerimde pek yok alt karında var biraz.Acaba sizde de oldu mu göğüslerde sarkma ? Oldu ise nasıl toparladınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarkma konusunda şüphesi olan arkadaşlara son derece güzel bir bilgilendirme olmuş,ayrıca bu azminizden dolayı tebrik ederim.Birkaç yıl geçmiş ama çocuklarınızla birlikte sağlıklı ve neşeli yıllar dilerim onları size Allah bağışlasın...

Back
Yukarı