Yaşım 38, 21 Ayda 80 Kilo Verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle yorum atanların çoğu bende dahil senin verdiğin kiloda bile değiliz Ne diyeceğimi bile bilemedim şuan ya Çok iyisin çok iyi.Bu arada kilo verince yakışıklı olmuşsun abi tipdede inanılmaz değişim var sadece vücuttada değil :D

Vermiş oldugunuz kilodan ziyada dusuncenizin size yukledigi bu fedakarlıgı gerçekleştirmek ...

Ne denir ki ? Sizin gibi insanlar oldukça bu dunya yaşanmaya değer olacaktır . Cocukları için , sevdikleri için böylesi bir fedakarlıgı gerçekleştiren bir insan ilk defa goruyorum hayatımda .

Ayriyetten mükemmel bir değişim elde etmişsiniz . Sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum ve saygılarımı iletiyorum abicim

Hep sizin gibiler var olsun

verdiğin kilolar benim kilomdan daha fazla helal olsun sabah gördüm resimi akşama kadar aklıma geldikçe helal olsun dedim. ilk öğretimde iki tane arkadaşım vardı obez biri 5. sınıfta vefat etti vücudu su toplamış dediler bana diğeri ile hala görüşüyoruz yüzü gülse de ciddi psikolojik sorunları var ben onları öyle kabul etmiştim hep. kilo vermeleri imkansız hastalık olduğu için kaderleri böyleymiş gibi. ama bu fotoğrafı gördükten sonra ne düşüneceğimi bilemedim helal olsun gerçekten.

bu kadar yapıp bırakmazsın herhalde devamı gelecektir. bizi de gelişiminden mahrum bırakma yeni fotolar da bekleriz ilerde.

ultra nice transformation demek istiyorum... ayrıca yüzünüz de değişmiş nasıl olmuşsa, ilginç geldi söylemek istedim. Sizi önce ve sonrası olarak çoğu kişi bağımsız olarak resimden tanıyamazdı. Belki de resim çekim açısından mı öyle gözüküyor bilmiyorum! :D

azminize hayran kaldım, çok güzel başarı elde etmişsiniz

ultra nice transformation demek istiyorum... ayrıca yüzünüz de değişmiş nasıl olmuşsa, ilginç geldi söylemek istedim. Sizi önce ve sonrası olarak çoğu kişi bağımsız olarak resimden tanıyamazdı. Belki de resim çekim açısından mı öyle gözüküyor bilmiyorum! :D

Yorumu okuyunca aklıma bir anım geldi paylaşmak istedim, Şimdi kızlarım doğumca nufus kağıtlarını almaya gittim, tabi zayıfladım ya gözlere lens falan aldım, neyse memura benim nufus kağıdımıda verdim, tabiki şişman halim olan bir fotoğraf var nufus kağıdımda, memur dediki babası nerdeyse o gelsin o alabilir bebeklerin nufus kağıtlarını, yahu benim diyorum, şimdi gidip DNA testi mi yaptırayım, uğraştırmıştı biraz zor ikna etmiştim memuru,

Saygılarımla,

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Sabah; 6,30 da kalkar kalkmaz
2 ölçek whey protein yarım litre yağsız süt ile, bir su bardağı % 100 meyve suyu ( ananas veya portakal)
l-carnitine 1500 mg

5 km yürüyüş hızlı tempoda,

yürüyüşten sonra;
5 çorba kaşığı tam buğday mısır gevreği, 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi, 200 gram lor peyniri. Selenyum, krom, c vitamini, q 10, balık yağı ve CLA

saat 11 de 2 ölçek kazein yarım litre yarım yağlı süt süt;

Öğlen;
Tam buğday ekmeği arasında yağsız ton balığı veya
200 gram kadar tavuk göğsü (haşlanmış tabi), 1 paket eti form pirinç mısır patlağı
CLA

3,5 veya 4 gibi

protein bar ( 30 gr protein ihtiva edenlerden)
veya az yağlı kefir.

saat 6 da idman öncesi
2 ölçek whey proteini su ile (çabuk karışması için)
Beef amino 6 adet
Beta Alanine
l-carnitine 1500 ml
idmandan sonra
2 ölçek whey 1 ölçek kazein proteini,
%100 meyve suyuyla hazırlanmış 5 gr. creatine
1 adet special k bar
BCAA
Beef Amino 6 Adet
spordan 1 saat sonra
yağsız tuzsuz bol acılıve bol sirkeli lor peynirli mevsim salatası

gece yatarken
2 ölçek kazein, arganine ornithine tablet

Ayrıca Animal Cuts kullanıyorum.
Bunun yanında günde 6 bardak kadar yeşil çay

siyah çay içmiyorum, şeker ve tuz kullanmıyorum.

İdman programım;
Pazartesi; Göğüs Triseps
Salı; Sırt Biseps
Çarşamba; Omuz, Mide, Bacak
Perşembe; Biseps, Triseps
Cuma; Omuz, Göğüs
C.Tesi; Sırt, Mide, Bacak

Günde en az üç litre su

Saygılarımla,

doğal beslenmekten çok supplement ile beslenmişsiniz.

Tebrikler. Ben de 20 kilo verdim diye kendimle övünürdüm :)

Selamlar abi,
Resmen vücudunuzdan benim gibi 80 kg luk bir adamı atmışınız, helal olsun mucize gibi bir değişim, bizde 10 kg vericez diye ırın kırın ediyoruz şimdi dahada bi motive oldum, başarılar abi..

Selam;

Sevgili ilbey,

Başarınızın mimarı olan çocuklarınıza, önce sağlığınızı daha sonra da yaşama sevincinizi borçlusunuz. Ne de olsa şu dünyada bizlerden geriye kalacak eserimiz/eserlerimiz "eğer ki toplum önünde yaşayan birisi değil isek" çocuklarımız olacaktır. Böylesi güzel varlıklarımızla daha uzun ve sağlıklı yıllar geçirmek, onların yanında olmak istiyorsak, buradan tüm "Anne ve Baba"lara sesleniyorum. Siz ve sizin gibi değerli kişilerin gösterebileceği iradeyi, azmi gösterebilsinler.

Çocuklarınız, eşiniz, yakınlarınız ve dostlarınızla geçireceğiniz tüm yaşantınızı mutlu, sağlıklı, huzurlu geçirmenizi temenni eder, başarılarınızın daim olmasını Allah'tan niyaz ederim.

Saygılarımla,

Sizin gibi insanlara saygı duyuyorum.Bu yaştan sonra ne uğraşıcam ya diyip keyfe ve sağlıksız gıdalara saran tiplerden olmak yerine azimle çalışıp bir de sonuca varıyorsunuz.
Çevrenizdeki çok kişiye iyi örnek olmanız da çok önemli.Bu çalışmalarınızı bir yaşam tarzına dönüştürmeniz ilerisi içinde çok faydalı olucaktır.

Back
Yukarı