Yaşım 38, 21 Ayda 80 Kilo Verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ciddi anlamda sizi tebrik ediyorum. Bu forumda sizin gibi kişileri görünce cidden mutlu oluyorum. Bir azim öyküsüsünüz desem yeridir. Ama beni en çok etkileyen çocuk sahibi olacağınızı öğrenip hayel kurmanız. Allah çocuklarınıza analı babalı sağlıklı ve başarılı bir gelecek nasip etsin.

Ve bence gidip mens health dergisine mail atın. Dergide başarı köşesi diye bir yer var. Sizin gibi sporcuları yayınlamaları o dergiyi okuyanlarıda motive edecektir.

Bir diğer takdir ettiğim nokta ise yaşınız 38 ve bu kadar azimli oluşunuz.

;)abi seni gönülden tebrik ederim hayatının en büyük doğru hamlesini yapmışsın.

Yahu hayla resime bakıyorum gerçekden abi bu azimin üzerine ne demeli helal olsun canım abım ya

Spor a emek veren insana her zaman saygı duyarım...
Tebrikler ve maşallah...

Helaller olsun abi gercekten istemissin ve basarmissin kendin icin degil cocuklarin icin yapmissin bunu ornek alinacak bi davranis agzimiz acik baktik annemle gercekten helal olsun

12 senedir bu işin içindeyim 7 yıl önce foruma üye olmuşum son mesajımı 3 sene önce atmışım ve bu sessizliği sizin gibi azim ve hırsla neler yapılabileceğini hayatını tamamen değiştirebilecek kudreti elinde bulunduran kişiye atarak bozdum. Bunu da vatandaşlık görevi olarak görüyorum nice insanlara güzel örnek olacağınızı düşünüyor ve ara ara bu konu altında fotoğraflarınızı ve değişimizin devamını sunmanızı rica ediyorum. Yürekten tebrikler..

kılo vremıyorum dıyen ınsanlara gelsın bu resım bence ınsan ıstedıkten sonra hersey olur ...

Helal olsun.

Back
Yukarı