Laktozsuz sütler aslında laktozsuz değil sadece laktaz enzimi katılıyor laktozu sindiremeyenler için.
Hadi beee yapmayın yaaa, şok oldum şuan da.
İlla ki kullanacaksa ne demek?
YASAK OLAN BİR ŞEYİ YİNE DE KULLANACAK DEMEK.
Algıda fukara tek işi gücü sanal alemde eksiğini bulayım, mat edeyim de yüksek olan egom tatmin olsun peşinde koşan kelime avcısı arkadaşlarım benim![]()
Dannynin her yazdığını teşekkür atıp, her dediğini ileti ile de onaylarken, benim senin art niyetli olmadığına nasıl inanmamı bekliyorsun?
Art niyetli yazdığından emin olduğum bir mesaja nasıl yanıt vermemi umuyorsun?
Dannynin her yazdığını teşekkür atıp, her dediğini ileti ile de onaylarken, benim senin art niyetli olmadığına nasıl inanmamı bekliyorsun?
Art niyetli yazdığından emin olduğum bir mesaja nasıl yanıt vermemi umuyorsun?
Ben 2 sayfa önce 29 ve 30. sayfada bu konunun bu kadar problem edilmemesi uzlaşılması gerektiği, yönetime ihtiyaç kalmadan bunu kendi aramızda yapabileceğimizi SÖYLEDİM ANLATTIM!
Ama nerdeee...
Sadece bu başlık da değil, bir çok başlık da da bunu yazdım anlattım; ama sonuç sıfır!
sen daha 3 5 aylık sporcu gidiyorsun yılların sporcusuna laf gömüyorsun sonra foruma şu gerek bu gerek...
Bu mantığınız yüzünden mistizmin boyunduruğu altındasınız zaten?
Süremi insanları katagorize ediyor?
Madem öyle 30 yıldır bu sporu yapan salon hocanız için niye "Hoca bir şey bilmiyo?" diye başlık açıyosunuz?
Tamamen vücudunda başardığı ölçülerde ve harcadığı süresine göre insanları katagorize edip ayrımcılığın bilakis dikalasını yapıyorsunuz o da yetmezmiş gibi bu insanlar süresinden dolayı diğerlerini aşağıladığı yada çömez gördüğü zaman buna eyvalla çekiyorsunuz!
sen daha 3 5 aylık sporcu gidiyorsun yılların sporcusuna laf gömüyorsun sonra foruma şu gerek bu gerek...
Beyler forumun liseli ergen tayfasına çocuksu hareketlerinden dolayı laf ediyordum.Şimdi forumun oturaklı insanları aynı hareketleri yapıyor.
Zeuss , danny birbirinize bu kadar mı düşman kesildiniz ? biz ki geçen ay buluşma için oturduğumuz yerden kalkıp ankara veya eskişehirde bulaşma planları yapıyorduk.Lütfen eski günlerin hatrına bu boş tartışmalarınızı bi kenara bırakın.Üzülüyorum bu duruma.