Yağlanmanıza Veda edin! (Karatay Beslenmesi ile Sağlıklı Beslenmenin Abc si)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeusS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laktozsuz sütler aslında laktozsuz değil sadece laktaz enzimi katılıyor laktozu sindiremeyenler için.

Hadi beee yapmayın yaaa, şok oldum şuan da.
İlla ki kullanacaksa ne demek?
YASAK OLAN BİR ŞEYİ YİNE DE KULLANACAK DEMEK.

Algıda fukara tek işi gücü sanal alemde eksiğini bulayım, mat edeyim de yüksek olan egom tatmin olsun peşinde koşan kelime avcısı arkadaşlarım benim ;)

Hadi beee yapmayın yaaa, şok oldum şuan da.
İlla ki kullanacaksa ne demek?
YASAK OLAN BİR ŞEYİ YİNE DE KULLANACAK DEMEK.

Algıda fukara tek işi gücü sanal alemde eksiğini bulayım, mat edeyim de yüksek olan egom tatmin olsun peşinde koşan kelime avcısı arkadaşlarım benim ;)

Seni düzeltmek için yazmadım. Bildiğinin farkındayım ya bu başlıktaydı ya da başka bir başlıkta Danny Boy senin mesajının altında söylemişti ben de ordan öğrendim. Ambalajlarında laktozsuz diye yazıyor insan haliyle yanlış anlıyor. Okuyan biri yanlış anlamasın diye yazdım ben de.

Dalga geçmene ve hakaret etmene gerek yok.

Dannynin her yazdığını teşekkür atıp, her dediğini ileti ile de onaylarken, benim senin art niyetli olmadığına nasıl inanmamı bekliyorsun?

Art niyetli yazdığından emin olduğum bir mesaja nasıl yanıt vermemi umuyorsun?

Dannynin her yazdığını teşekkür atıp, her dediğini ileti ile de onaylarken, benim senin art niyetli olmadığına nasıl inanmamı bekliyorsun?

Art niyetli yazdığından emin olduğum bir mesaja nasıl yanıt vermemi umuyorsun?

Dalga geçilmemiş ve hakaret içermeyen bir yanıt isterdim.

• Like
Reactions: Azi
Ne karbonhidrat - yağ savaşıymış :)
Ne zaman bu tip konulara göz atsam sürekli ortalık toz duman, kan çıktı çıkacak :)
Biraz daha gayret ederseniz birkaç konumuz internet efsaneleri arasına girebilir :)

Ben 2 sayfa önce 29 ve 30. sayfada bu konunun bu kadar problem edilmemesi uzlaşılması gerektiği, yönetime ihtiyaç kalmadan bunu kendi aramızda yapabileceğimizi SÖYLEDİM ANLATTIM!

Ama nerdeee...

Sadece bu başlık da değil, bir çok başlık da da bunu yazdım anlattım; ama sonuç sıfır!

Ben 2 sayfa önce 29 ve 30. sayfada bu konunun bu kadar problem edilmemesi uzlaşılması gerektiği, yönetime ihtiyaç kalmadan bunu kendi aramızda yapabileceğimizi SÖYLEDİM ANLATTIM!

Ama nerdeee...

Sadece bu başlık da değil, bir çok başlık da da bunu yazdım anlattım; ama sonuç sıfır!

evet o yüzden sürekli hakaret edip duruyorsun baya bir uzlaşmacısın

bu kavgalar neden çıkıyor anlamadım insanlar birilerine yardım etmek istiyor fakat hep iyi niyeleri sabote ediliyor bence ayıp birşey zaten bilmeyen birisi gelip burda konu açıp insanlara yardım etmeye çalışmaz ki.

Bu arada laktozsuz süt aldım kahveler için iyi oldu teşekkürler birde sizce çabuk yağ yakmam için hangi besinleri tüketmemeli ve neler yemeliyim ne yiyeceğimi bilemiyorum yerken korkuyorum artık böyle yaparak yüzümdeki yağlardanda kurtulabilirmiim en sonunda ?

Bu forumun "BEN ŞUNU BİLMİYORUM" diyemeyen adamların mistizminden ve müçtehitliğinden kurtulması lazım artık!

sen daha 3 5 aylık sporcu gidiyorsun yılların sporcusuna laf gömüyorsun sonra foruma şu gerek bu gerek...

Bu mantığınız yüzünden mistizmin boyunduruğu altındasınız zaten?

Süremi insanları katagorize ediyor?
Madem öyle 30 yıldır bu sporu yapan salon hocanız için niye "Hoca bir şey bilmiyo?" diye başlık açıyosunuz?

Tamamen vücudunda başardığı ölçülerde ve harcadığı süresine göre insanları katagorize edip ayrımcılığın bilakis dikalasını yapıyorsunuz o da yetmezmiş gibi bu insanlar süresinden dolayı diğerlerini aşağıladığı yada çömez gördüğü zaman buna eyvalla çekiyorsunuz!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:55 ----------

Ben aklın ve akılcılığın önde tutulması kimsenin süre yada her hangi bir şeyle önyargılı bir biçimde katagorize edilmemesi gerektiğini savunuyorum!

Bu mantığınız yüzünden mistizmin boyunduruğu altındasınız zaten?

Süremi insanları katagorize ediyor?
Madem öyle 30 yıldır bu sporu yapan salon hocanız için niye "Hoca bir şey bilmiyo?" diye başlık açıyosunuz?

Tamamen vücudunda başardığı ölçülerde ve harcadığı süresine göre insanları katagorize edip ayrımcılığın bilakis dikalasını yapıyorsunuz o da yetmezmiş gibi bu insanlar süresinden dolayı diğerlerini aşağıladığı yada çömez gördüğü zaman buna eyvalla çekiyorsunuz!

bu tür sporlarda süre evet maalesef süre.

benim karşıma 8 senelik sporcu çıksa belki bir iki birşey tartışabilirim ancak cogu bilgiler aynı bu sporda zaten bu sporu yapan kişilerin yuzde 70 i beslenme biliyor . bilmeyenler 2 3 aylık yeni başlayanlar.

ama heldic cok inat ediyor bazı şeylerde ve sende taraf aldın bence ha umarım öyle degildir ve bu sorununuz çözülür.

Asla taraf olmak istemiyordum, hatta uzunca süre uzlaşılsın diye en çok ben uğraştım durdum ama yüksek egoları eseri olarak küçük dağları ben yarattım müçtehitlikleri o kadar ayuka çıkıp göze batmaya başladı ki, beni bile çileden çıkardılar artık.

sen daha 3 5 aylık sporcu gidiyorsun yılların sporcusuna laf gömüyorsun sonra foruma şu gerek bu gerek...

3-5 aylık sporcuyla ne alakası var. Bilgi spor süresiyle ölçülemez. Mesela bizim salonda ki hoca dünya birinciliği var müsabık adam. Bana önerdi akşam şu kadar şu besinden protein al diye. Bende danny boya sordum o farklı bir şey dedi. Ben danny boyun dediğini uyguluyorum. Sebebi ise danny boyun bilgilerinin daha taze olması.

Mesela hocam bana yumurta akı iç diyor. Belki de yumurta akının çiğ içilmesinde ki zararları bilmiyor.

Son düzenleme:
Beyler forumun liseli ergen tayfasına çocuksu hareketlerinden dolayı laf ediyordum.Şimdi forumun oturaklı insanları aynı hareketleri yapıyor.

Zeuss , danny birbirinize bu kadar mı düşman kesildiniz ? biz ki geçen ay buluşma için oturduğumuz yerden kalkıp ankara veya eskişehirde bulaşma planları yapıyorduk.Lütfen eski günlerin hatrına bu boş tartışmalarınızı bi kenara bırakın.Üzülüyorum bu duruma.

Beyler forumun liseli ergen tayfasına çocuksu hareketlerinden dolayı laf ediyordum.Şimdi forumun oturaklı insanları aynı hareketleri yapıyor.

Zeuss , danny birbirinize bu kadar mı düşman kesildiniz ? biz ki geçen ay buluşma için oturduğumuz yerden kalkıp ankara veya eskişehirde bulaşma planları yapıyorduk.Lütfen eski günlerin hatrına bu boş tartışmalarınızı bi kenara bırakın.Üzülüyorum bu duruma.

benim sorunum yok zaten tek hakarette etmedim

ama kendisi sürekli laf sokmak ve düşmanca hareket ettiği için ve nerdeys eküfür ettiği için artık konuşucak bir şeyim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı