Öncelikle herkese merhaba;
Başlığı dün ilk kez okumaya başladım ancak zamanım olmadığı için bıraktım ve bugün sabahtan beri işten fırsat buldukça tamamını okudum. Emeği geçen herkese (katkı sağlayan,yorum yapan, adabıyla eleştiri de bulunan herkese gerçekten teşekkürler Ama özelliklede en çok emeği olan ZeusS'a)
Uygulama son derece hoş gözüküyor yakın zamanda beslenme programın sahibi olan Hocamızın kitabını edinip okuyacağım.
Tam 2,5 ay sonra düğünüm var ve yarın itibari ile kilo vermek adına bir çaba içine giriyorum.![]()
Hadi Hayırlısı bakalım
Geçen günlerde L-carnitin ve CLA a edindim(henüz kullanmaya başlamadım) her nekadar başlıkta daha çok gereksizliğinden bahsedildi isede aldık bir kere en azından bir kür kullanma niyetindeyim.
Kafamda ki beslenme şekli ve spor planlarımdan behsediyim fikir ve eleştirilerinizi alayım istedim. Bu yolda yardımlarınızı bekliyorum.
Sabah 5,30 kalk
Bir bardak yeşil çay veya kekik suyu
5,45 e kadar kahvaltıyı bitir (yumurta, sucuklu yumurta, zeytin , ceviz ,(mümkün olursa Peynir)
5,45 kahvaltı arkası 1 tablet CLA
6,15 te spor başlangıçı, eğimli bir arazide Köpeğim eşliğinde ormanda koşu (yoruldukça yürüyüş)
7,00 da spor bitir
Duş ve işe haraket 7,30
10,30 da yeşil çay bir avuç mikarı ceviz,fındık,badem veya antep fıstığı
12,45 de öğle yemeği ( Mercimek çorbası,bakliyatlar, bol tereyağlı döner, tavuk ızgara , köfte, balık (yandaki yemekler bulgur pilavı ile kombine)) [yemek arasında 1 tablet CLA ]
15,30 da yeşil çay bir avuç mikarı ceviz,fındık veya antep fıstığı
Şimdi tıkandığım nokta sizin tavsiyeniz ile yemek ve spor yer değiştirebilir hangisi doğru diyorsanız o
Yemek (öğle de ki seceneklerden yenilmeyenlerden bir grup)(yemek sırasında 1 CLA)
Arkasına likit 1500 mg l-Carnitin ve sabahki sporun aynısı
Akşam yemeği ve spor arasında 30 olacak ancak hangisi önce hangisi sonra siz yönlendireceksiniz.
Yemekten 2,5 saat sonra açlık bastırırsa kuruyemiş ile bastırılacak yok olması ise yemekten en az 4 saat sonra uyku
Sizce nasıl bir program eksikleri ve hataları neler neler eklenmeli
Şimdiden çok teşekkürler(ölçüleri yarın alarak işe başlayacağım gelişimi ve değişimi hep birlikte takip ederiz umarım)
Arkadaslar benim kilo vermem durdu hatta 1 kilo aldim ve bu beslenmeyi 1 aydir yapiyorum. Sizce bu normal mi? Birde evde ve pc basinda film izleyen birisiyim. Haftada 3 kere BB yapiyorum. Ama kilom 2 haftadir yerinde duruyor. Lütfen yardim edermisiniz? Simdiden tesekkürler.
Bende De Durmuştu Kilo Verme 1 Aydan Sonra. Bu Vücudunun Senin Kilo Kaybetmene Reaksiyonu. Merak Etme. Su Tüketimini, Beslenmeni Ve Kardiyonu Aksatmadığın Sürece Sonuca Ulaşmaman İçten DeğilKolay Gelsin.
Bu tarz diyetlerle vgciye yakışır güzel bir vücut yapan biri varsa forumda fotolarını bekliyorum, 1 yıldır tekrarlıyorum aynı şeyi, bende uyguladım, çok araştırdım, ama olmuyor, bu tarz diyetlerle vg yapıp kaslanmayı beklemeyin, dediğim gibi bu diyetlerle güzel vücut yapan varsa foto göstermesini istiyorum
Kendime bakıyorum lapa pirinçle yağsız diyetle 40 kilo verdim, sonra hacimlendim 20 kg aldım, tekrardan 2 ayda 12 kilo verip define oldum, bunların hepsini karbonhidratla yaptım, sonra bunları araştırıyorum yaptıklarımın hepsi yanlış, binlerce vg ci yanlış yapıyor, müsabıklar yanlış yapıyor, konudaki tartışmaları gördüm o yüzden yazıyorum bunları, körü körüne savunmayın şu diyetleri bodyforumtr burası ev hanımlarına hareketsiz insanlara göre piyasaya sürülen diyetleri siz yanlış yapıyorsunuz doğrusu bu diye inatla savunmayın, bu diyetlerle kilo verilir, sağlıklı da olunur, ama vgci vücudu yapılmaz, body yapılmaz, yapan varsa ve karşılığını alıyorsa lütfen fotoğrafını koysun vücudunu görelim, karbonhidratlarla vücut yapan onlarca üye varken bu tarz diyetleri bi ton üyenin savunmasına rağmen vücudunu gösteren yok
Bu tarz diyetlerle vgciye yakışır güzel bir vücut yapan biri varsa forumda fotolarını bekliyorum, 1 yıldır tekrarlıyorum aynı şeyi, bende uyguladım, çok araştırdım, ama olmuyor, bu tarz diyetlerle vg yapıp kaslanmayı beklemeyin, dediğim gibi bu diyetlerle güzel vücut yapan varsa foto göstermesini istiyorum
Kendime bakıyorum lapa pirinçle yağsız diyetle 40 kilo verdim, sonra hacimlendim 20 kg aldım, tekrardan 2 ayda 12 kilo verip define oldum, bunların hepsini karbonhidratla yaptım, sonra bunları araştırıyorum yaptıklarımın hepsi yanlış, binlerce vg ci yanlış yapıyor, müsabıklar yanlış yapıyor, konudaki tartışmaları gördüm o yüzden yazıyorum bunları, körü körüne savunmayın şu diyetleri bodyforumtr burası ev hanımlarına hareketsiz insanlara göre piyasaya sürülen diyetleri siz yanlış yapıyorsunuz doğrusu bu diye inatla savunmayın, bu diyetlerle kilo verilir, sağlıklı da olunur, ama vgci vücudu yapılmaz, body yapılmaz, yapan varsa ve karşılığını alıyorsa lütfen fotoğrafını koysun vücudunu görelim, karbonhidratlarla vücut yapan onlarca üye varken bu tarz diyetleri bi ton üyenin savunmasına rağmen vücudunu gösteren yok
Ben de şuan 1 aydan fazladır yapıyorum. Kilo vermem durduğu gibi artık aç karna 70 kilo geliyorum. Eskiden 69 gelirdim.
Ne yapsam bilmiyorum, vücut alıştı ya; şaşırtmak mı gerekiyor acaba?
Ben doymadan kalkmıyordum, yemeği azaltmayı düşünüyorum.
2 haftadır kardiyoyu bıraktım, sadece 3 gün antrenman yapıyorum.
Önümüzdeki haftalarda tekrar 3 gün antrenman 3 gün kardiyo olmak üzere 6gün spora gideceğim ve yemeği yarı yarıya indireceğim.
Türk toplumunun yüzde kaçı herhangi bir sporla izleyici olmak dışında bizzat sporun içinde rol alarak ilgileniyor ? sporla ilgilenen insanların ne kadar vücut geliştirme yapıyor ?sokağa çıkıp baktığınızda kaslı, fit insan mı fazla yoksa göbeği önde önde giden +100kg abiler ablalar mı fazla ?
Bu beslenmenin amacı aşırı kilolu olan insanların yiyeceklerini çok fazla kısıtlamayarak ,çok hafif bir sporla ciddi kilolar vermesini sağlamak.
Konu başlığına bakarsanız " Yağlanmanıza Veda edin! (Karatay Beslenmesi ile Sağlıklı Beslenmenin Abc si" yazıyor.Bu şekilde beslenen birine ciddi şekilde kas kütlesi artışı vaad edilmiyor. Zaten zeuss da bunu kaçıncı kez söyledi bilmiyorum ama ben yine hatırlatayım bu diyetin amacı insanların fazla kilolarından kurtulması.
dediğim gibi bu diyetlerle güzel vücut yapan varsa foto göstermesini istiyorum
Kaç Öğün Tüketiyorsun FuzuLi?
Ayrıca Türkiyenin kaçı spor yapıyor demişsin, insanlara böyle karatay diyeti taş devri diyeti, mesut yar diyeti diye onca şey öğretilceğine fitness-vg diyetleri öğretilip spor yaptırılsa hepsini kapsayacağı için hiç bir sıkıntı olmayacak zaten, çözüm bu piyasaya sürülen diyetlerde değil, vücut geliştirmededir, vücut geliştirme forumunda da karatay diyetlerinin, taş diyetlerinin, ender saraç bilmemne diyetlerinin anlatılmasını gereksiz buluyorum, vücut geliştirme ve sporcu beslenmesi anlatılsın yeter hepsini kapsayacağı için
Yaptığımız karatay değilde sporcu diyeti mi aslında???????????
Konuşturma şimdi beni hangi sporcu diyetinde tereyağı iç yağı yiyor?
Daha düne kadar aman yağ var kolestrol bile var diye yumurtayı ayırıp yiyordunuz...
Şimdi çıkmış biz zaten bunları biliyorduk zaten böyle besleniyorduk, bu sporcu diyetidir diye kendinize yamamaya çalışmayın...
Ağırlık çalışmaya başlayan herkesin bir günde arnolda dönüşmesinden korkulan bir ülkede yaşıyoruz.Ben bu insanlara pirinç lapası , lor peyniri , haşlanmış tavuk yiyecekseniz günde 1saat kardiyo yapacaksınız sonra ağırlık çalışacaksınız desem kim takar ?
Ama desem ki bak güzel kardeşim tabiri caizse hayvan gibi yiyeceksin ve zayıflayacaksın. Et de yiyeceksin yağ da peynir de meyve de sebze de....ve çok değil 30 40 dk yürüsen çok daha sağlıklı olacaksın desem daha ilgi çekici olur.
Kilo başına 1 gram proteinle de hacim yapılır arkadaşım.Heavy duty tarzında çalışırsan yaparsın.mentzerin yaptığı gibi.
Ağırlık çalışmaya başlayan herkesin bir günde arnolda dönüşmesinden korkulan bir ülkede yaşıyoruz.Ben bu insanlara pirinç lapası , lor peyniri , haşlanmış tavuk yiyecekseniz günde 1saat kardiyo yapacaksınız sonra ağırlık çalışacaksınız desem kim takar ?
Ama desem ki bak güzel kardeşim tabiri caizse hayvan gibi yiyeceksin ve zayıflayacaksın. Et de yiyeceksin yağ da peynir de meyve de sebze de....ve çok değil 30 40 dk yürüsen çok daha sağlıklı olacaksın desem daha ilgi çekici olur.
Kilo başına 1 gram proteinle de hacim yapılır arkadaşım.Heavy duty tarzında çalışırsan yaparsın.mentzerin yaptığı gibi.
1 kisi kilo basi 1 gr protein yaptiysa digerleride Boyle yapmadi digerlerinin beslenmesinide biliyoruz burda konu zaten vucut gelistirme degil yag yakimi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:13 ----------
Giren cikan bukadar onemliyse benim bmh 2500 filan 2500 kalorilik cikolata dondurma pasta yiyim zayif kalacam kilomu korucam oylemimantikli geliyomu bu sana ?