Karatay Diyet Uygulamam
Arkadaşlar uygulamaya başlayacağım diyetim aşağıdaki gibi.
Kalkış saat 06:00 da, kahvaltı 07:00 de biticek. 11:20 de 20 dk. kardio ve 20 dk. civarı bel haraketleri. 12:00 de 30 dakka sürecek tek bölge ağırlık idmanı. 12:30 da whey protein ve 2 kuru kaysı. 14:00 de öglen yemeği bitecek. Akşam yemeği 20:00 de bitmiş olucak. Amaç gün boyunca leptin hormonunun yağ yakmasından masimum faydalanmak, gece 02:00-05:00 saatleri arasında, öğlen kardio ve ağırlık idmanlarının leptin hormonunun salgılanmasıyla aynı zamana getirerek yağ yakımını yükseltmeyi amaçlıyorum. Gene akşam yemeğine kadar geçecek zamanda leptin hormonunun salgılanmasına zamanı veriyor.
Kardiyo ve idman haftanın 5 günü, kalan 1 gün sadece kardiyo ve bel haraketleri 1 gün de istirahat olarak planladım.
Kahvaltım 2 si tam 4 ü beyazı olmak üzere tereyağlı 2 dilim pastırmalı yumurta, bir büyük dilim yağlı beyaz ezine peynir, 3 tam ceviz, 8 fındık, 2-3 bardak çay ve yeşillikler.
Yemekler (öğlen akşam değişmiyor, aslında doyama kadar) 200-300 gr kadar tavuk, kırmızı et vb. içtiğim kadar kefir veya yoğurt, marul salatası veya çiğ lahana, çiğ karnabahar.
Aralarda kefir, yoğut, çay, su, ceviz vb. insülini kıpırdatmayacak şeyler.
2 senedir vg yapıyorum. 92 kg ım, boy 1.78, yaş 44, daha önce herhangi bir spor yapmıyordum, yağlar karın bölgesinde.
Bu diyet ve idman programımı yorumlarmısınız. Özellikle karatay diyetini uygulayan arkadaşlardan rica ediyorum. Atladığım,yanlış düşündüğüm, ilave etmek istediğini vb. yerleri yazarsanız sevinirim.