doğumdan sonra diyetisyene gittiğimde 88 kilo olmuştum
boyum 170 cm
hamilelikte sporu bıraktım ve köfte ekmek yiye yiye şiştim
öncesindede kilo verdiğimden nasılsa bu işi biliyorum diye rahat davrandım yedim yedim
şimdi telafi zamanı geldi
diyetisyene gidiyorum listemi yazacağım
sporu yavaş başlattı diyetisyen çünkü alışıyor vücudum ve hemen kilo verme duruyor yavaşlıyor artı kas oranımda fazla
hedefim 60 kilo olmak
22 martta diyete başladım şuanda 81 kiloya düştüm
gün aşırı 30-35 dakika cardiyo yaptım koşu bandında
bu hafta hııt cardiyoya başladım
arada sırada baş ağrım oluyor gün içinde başkada bişey yok
hiçbir ürün kullanmıyorum ama l-carnitin almayı düşünüyorum bu ay
2 şer kiloluk dumbeller aldım hazır artı ağırlıklarımda var üçer kiloluk ve altışar kiloluk olmak üzere bacağıma takıp kullanabilirim
sporu akşamları yapıyorum bebeğim uyuyunca ancak vakit var
koşu bandında 4.7 ile 5.1 arası yürüyorum 6 da koşuyorum 5 er dakikalık süreyle nabız 160 oluyor o sırada
fazlalıklar karın sırt kol göğüs yani üst bedende
bu ay ağırlıkla kol göğüs çalışmaya başlamayı düşünüyorum fikirleriniz önemli o sebepten yazdım
bir gün kardiyo diğer gün ikişer kiloluk dumbellerle 3x12 ile bu sitede göğüs egzersizleri var onları uygulamak diğer gün yine cardiyo sonraki gün yine dumbellerle bu sefer kol egzersizleri aynı set sayı ile yapmak
bu şekilde bir gün cardiyo diğer gün kol göğüs sırt bacak devam etmek istiyorum ne dersiniz
kilo vermeye yağ vermeye yatkısı olurmu yoksa sadece cardiyomu yapmaya devam etmeliyim
diyetisyenim ağırlıkla çalışma diyor şimdilik zayıfladıktan sonra diyor ama burda okuduğum kadarıyla düşük ağırlık sık tekrarla yağ yakımına olumlu etkisinden söz ediliyor
hedefim herkes gibi kısa sürede yağlarımdan kurtulmak
listemide yazayım eksiğimi hatamı söyleyinki motivasyonum düşmesin
bu sitede bayanlara pek yorum yazılmıyor farkettim herkes vücut geliştiriyor tabiki := )
ama bizde doğru yolu sizden öğrenip ilerlesek bench_O
neyse listemi yazayım
sabah ılık ballı sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
ara: şekrsiz türk kahvesi
öğlen:2 dilim esmer ekmek 4 köfte kadar tavuk veya balık veya kırmızı et
kırmızı et haftada 1 kez balıkta kutu ton balığı
yağsız olacak ve salata yağsızz
arada: 1 dilim esmer ekmek 1 yemek kaşığı labne peyniri 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
akşam: 7 yemek kaşığı sebze yemeği veya baklagil 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 su bardağı kefir
1 dilim esmer ekmek salata yağsız
en geç 21 de 1 meyve
yeşilçay form çayları serbest
şeker kesinlikle yasak
listem buu
yorum tavsiye yazarsanız sevinirim

boyum 170 cm
hamilelikte sporu bıraktım ve köfte ekmek yiye yiye şiştim

öncesindede kilo verdiğimden nasılsa bu işi biliyorum diye rahat davrandım yedim yedim
şimdi telafi zamanı geldi
diyetisyene gidiyorum listemi yazacağım
sporu yavaş başlattı diyetisyen çünkü alışıyor vücudum ve hemen kilo verme duruyor yavaşlıyor artı kas oranımda fazla
hedefim 60 kilo olmak
22 martta diyete başladım şuanda 81 kiloya düştüm
gün aşırı 30-35 dakika cardiyo yaptım koşu bandında
bu hafta hııt cardiyoya başladım
arada sırada baş ağrım oluyor gün içinde başkada bişey yok
hiçbir ürün kullanmıyorum ama l-carnitin almayı düşünüyorum bu ay
2 şer kiloluk dumbeller aldım hazır artı ağırlıklarımda var üçer kiloluk ve altışar kiloluk olmak üzere bacağıma takıp kullanabilirim
sporu akşamları yapıyorum bebeğim uyuyunca ancak vakit var
koşu bandında 4.7 ile 5.1 arası yürüyorum 6 da koşuyorum 5 er dakikalık süreyle nabız 160 oluyor o sırada
fazlalıklar karın sırt kol göğüs yani üst bedende
bu ay ağırlıkla kol göğüs çalışmaya başlamayı düşünüyorum fikirleriniz önemli o sebepten yazdım
bir gün kardiyo diğer gün ikişer kiloluk dumbellerle 3x12 ile bu sitede göğüs egzersizleri var onları uygulamak diğer gün yine cardiyo sonraki gün yine dumbellerle bu sefer kol egzersizleri aynı set sayı ile yapmak
bu şekilde bir gün cardiyo diğer gün kol göğüs sırt bacak devam etmek istiyorum ne dersiniz
kilo vermeye yağ vermeye yatkısı olurmu yoksa sadece cardiyomu yapmaya devam etmeliyim
diyetisyenim ağırlıkla çalışma diyor şimdilik zayıfladıktan sonra diyor ama burda okuduğum kadarıyla düşük ağırlık sık tekrarla yağ yakımına olumlu etkisinden söz ediliyor
hedefim herkes gibi kısa sürede yağlarımdan kurtulmak
listemide yazayım eksiğimi hatamı söyleyinki motivasyonum düşmesin
bu sitede bayanlara pek yorum yazılmıyor farkettim herkes vücut geliştiriyor tabiki := )
ama bizde doğru yolu sizden öğrenip ilerlesek bench_O
neyse listemi yazayım
sabah ılık ballı sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
ara: şekrsiz türk kahvesi
öğlen:2 dilim esmer ekmek 4 köfte kadar tavuk veya balık veya kırmızı et
kırmızı et haftada 1 kez balıkta kutu ton balığı
yağsız olacak ve salata yağsızz
arada: 1 dilim esmer ekmek 1 yemek kaşığı labne peyniri 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
akşam: 7 yemek kaşığı sebze yemeği veya baklagil 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 su bardağı kefir
1 dilim esmer ekmek salata yağsız
en geç 21 de 1 meyve
yeşilçay form çayları serbest
şeker kesinlikle yasak
listem buu
yorum tavsiye yazarsanız sevinirim