Yağ oranım yüksek ve kas yaparak zayıflamak için program ?

Yağ oranım yüksek yani 30 civardırı kas yaparak zayıflama taraftarıyım yani kardiyoda yapıyorum abs de yapıyorum. Ama nasıl bir program izlemeliyim başlayalı 5,5 ay oldu ama hep yanlış beslenme ve antremanla pek bi etkisini görmedim. Ama biraz da olsa sertleşme ve gelişim söz konusu . Ben hep fullbody çalıştım sizce okul acılana kadar split mi yapmalıyım ama splitte daha az yağ yakıldığı söyleniyor ama fullbody de fayda gördüm açıkcası. Sizden tek istediğim bana göre bir program vermenız yani bilen arkadaşlar veya tecrübe ile bana bnir program verebilimisiniz cardiyo abs ve antreman sadece antremanda olur.

Abi zor bişey amacım ama bunları yapanlar var ayrıca mümkün bişey sadece çok zor :D Uğraş var allaha şükür bide sabır normalde sabırsızım ama :D antreman da felan o süreçte hiç acele etmiyorum :) Ben sizden fikir alıcam ve uygulucam bu kadar abilerim ablalarım.

Dostum zaten erime var vücudumda ailemde farkında. Diğer yandan ilkte bp de ağırlıksız tım şimdi 5 ile rahat yapıyıorum 7,5 10 taksam yaparım ani demem şu güç ve ağırlık artışıda var.

Uğraş ve ince hesaplar lazım yapabilmesi için :)

SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlaçsız mümkün değil diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1499105555][/DOUBLEPOST]
yani kilo verirken bir yandan da ağırlıklar arttıralamaz mı ?
Ağırlıklarının artması kas kütlesi elde edildiğini göstermiyebilir, kas kütlesi elde edilirken yağ yakımı doğal olarak imkansız belki ilaçla bile olmayan birşeydir, ilk aylar harici böyle birşey maalesef olmuyor.

6 . ayıma gireceğim vücudum artık alışık ayrıca bunu yapmak zor bişey ama imkansız değil ki kas kütlesi artışı var vücuduma bakınca farkedebiliriyorum ayrıca ağırda çalışıyorum eskisnin 3 katı

çok ince hesaplarla bazen mümkün olabiliyor ama çok düşük bir ihtimal. bulktan yeni çıktığım zaman 2 ay boyunca kalori ihtiyacımdan 200 300 gr arası eksik almama rağmen o dönem yüzde 2 3 yağ oranı azalmasına rağmen bazı kas gruplarımdan 1 2 cm büyüme olmuştu

Dostum en azından olmuş bende ondan bahsediyorum olsunda :) zaman sıkıntım yok sabırsız< değilim yani[DOUBLEPOST=1499152323][/DOUBLEPOST]Biri clenbuterol önerdi birde ben omge 3 kullanıyorum clenbuterol almazsam ki önerilmiyor ama vitamin alacağım multivitamin

C
Dostum en azından olmuş bende ondan bahsediyorum olsunda :) zaman sıkıntım yok sabırsız< değilim yani[DOUBLEPOST=1499152323][/DOUBLEPOST]Biri clenbuterol önerdi birde ben omge 3 kullanıyorum clenbuterol almazsam ki önerilmiyor ama vitamin alacağım multivitamin
Clenbuterol ile Merhaba bile olmasın derim

adamın kafasını çorba etmişiniz...kardeşim haftada 3-4 gün ağırlık antremanı yap...birde en az 3 gün 30-40dk arası kardio yap mümkünse ağırlık antrenmaları ile kardio ları gün içine böl...bunu dışında yaş kilo ve boyuna cinsiyet ve haraket fartörlerine göre günlük kalori miktarını hesapla bunun 150-200 kcal eksi değerlerinde yemek ye. makrolarını da kilonu libreye çevir formül olarakta lbs(vucud ağırlıgın) x 1.4 = gram karb ve protein lbs(vucud ağırlıgın) x 0.25 yağ olarak makrolarını belirle beslenmeni bu şekilde devam et her 6. günün sonunda günlük makro değerlerin x 2 bir yükleme günü yap. 1. gün foto al 2 ay sonra da haftalık fotolarını koy yan yana bakalım hem kas kazanıp hemde yap yakabildinmi. vitamin olarak ta supradayn + balık yağ al + benexol

örnek formül : 75kg biri - 75x2.2 = 165lbs
165 x 1.4 = 230 gram protein
165 X 1.4 = 230 gram karb
165 x 0.25 = 42 gram yağ

1. hafta sonunda protein ve yağ oranı hep sabit olmak üzere karb 200gram - 2.hafta 180 gram - 3.hafta 160gram şeklinde gidicek.

Dostum öncellikle saolasın. Bende böyle birşey istiyordum cevap :) Neyse haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum full body çalışıyorum büyük kaslar 2 şer hareetk küçükler 1 er hareket ve bitişince ters ve normal mekik çekiyorum antreman sonunda abs yani. Kardiyo yu ise sabah erkenden kalkıp kahvaltı etmeden bisiklet sürüyorum sürmekten kastım 1-2 tur değil sürüyorum işte yorulana kadar. antremanda süperset yapıyorum büyük kasları bacak göğüs sırt kanat bunları süperset yapıyorum ön ve arka kol bide omuzu süperset yapmıyorum. farklı hareketler yapmaya calısıyorum.
Fotoğrafımı çekicem. Bu arada omega 3 kullanıyorum ve hardline 120 kapsül multivitamin kullanıyorum faydalarını görüyorum kalbimde bir ara delik vardı çok büyük kapandı nasıl olduğu bilinmiyor. benexol nedir birde hesaplamamı yapacağım göstediğin gibi her hafta kısarak demi

Back
Yukarı