Whey Protein Tozu 45dk Sonramı Alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alexcan1905
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

alexcan1905

Guest
Merhabalar.Ben Whey Proteni Kullanıyorum Markası Universal.Bazıları diyorki idman biterbitmez hemen iç.Bazılarıda idman bittikten 45dakika sonra iç diyor.Bunun hangisi doğru ve neye dayanarak doğru açıklarsanız sevinirim arkadaşlar.weightlifter

İdmandan yarım saat önce ve idmandan hemen sonra iç .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:32 ----------

whey vucuda 15 dk karışır en hızlı pro dur . casein bunun aksine geç karışır kana etkisi damla damla yavaş yavaş verir . idmandan sonra acıkmış kaslara bi anda whey ver cavanar gibi emer hemen ,) dediğimi yap idmadan yarım saat önce ve hemen sonra hemen ama iyi spor lar . :)

bence de idmandan hemen sonra alınmalı biyerde makale okumustum mantıklı sebepleri vardı nedenlerini tam hatırlamıyorum su an

İdmandan hemen sonra glikojen depolarının dolmasına yardımcı olmak ve insülin hormonunu yükseltmek için basit karbonhitrat alınmalıdır. Var ise basit karbonhidrat ile birlikte creatine de alınabilir. Basit karbonhidrat alımından takriben 15 - 20 dk sonra ise whey protein alınabilir.

creatine de alına bilir ama idmandan sona en etkili porotein whey dir çünkü kasların proteine en çok ihtiyaç duydugu anda 15 dk kana karışarak onları onarır besler . bence hemen içilmeli beklemeden .

eğer gainer da kullanıyorsan antrenmandan hemen sonra insülin seviyesini arttırmak için gainer kullan.
ama sadece whey kullanıyorsan.antrenman sonrası protein rezervlerini tekrar doldurmak için antrenmandan hemen sonra whey protein kullanman lazım.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı