RızaThe3rd
Üye
Hocam bundan onceki su orucumda 2-3 kilo arasinda geri almistim. Ancak surekli bir depolama hali veya kabizliga benzer bir sey gormedim. Uzunca bir sure ayni kiloda kaldim. Ustteki arkadasa da dedigim gibi burada birileri bir seyler sordugu surece hepsine cevap veririm, guncel durumu anlatirim. Basarili da olsa basarisiz da olsa.Teorik ortalamalara göre 4-5kg civarı geri alacaksın gibi gözüküyor. Ortalama bireyde vücut ağırlığına bağlı 15g/kg glikojen bulunuyor, 1.2 kg burdan, bu 1.2 kg glikojen in tutacağı 3.6 kg da su var 4.8 etti. Benim asıl merak ettiğim kısım şu yağlar vücudun acil durum düğmesi gibidir ve sen uzun süreli kıtlık yaşattığın için vücut şuan ne gelse depolama eğiliminde olması lazım. Senin vücudun buna önündeki 1-2 ayda nasıl tepki verecek merakla bekliyorum.
Çekim açısı ve ışıktan hatta benim gözlerden de olabilir ama 10kg vermiş bir vücut için gözle görülür bir değişim yok gibi. Yada belki her yerden aynı oranda gittiğinden genel görünüş çok değişmemiş gibi geldi.
Ben yapamazdım yada yapabilecek olsam da yapmazdım ama 13 günlük dayanım için ayrıca tebrikler.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotograflarda sizin de soylediginiz gibi ben de pek fark gormedim ancak onceden giyemedigim, icine sigamadigim ne varsa hepsi artik rahatca uzerime oluyor. Normalde 174 boya gore 65 kilo normal olmam gerektigi icin 80 kiloluk halimle pek fit gorunmedigimin farkindayim ama olacak o kadar